UFO landade på gräsmatta

planvrakEtt oidentifierat flygande objekt (UFO) landade i går på gräsmattan utanför polisstationen i Lindesbergs City.

Uppståndelsen var stor när en gigantisk tefatsliknande farkost från yttre rymden sänkte sig ner på den gräsplätt som polisen i staden normalt använder för att dricka kaffe och njuta av vårsolen. Två JAS-plan som upptäckt rymdskeppet eskorterade den okända luftfarkosten, som först troddes komma från ett militärt experiment i Nordkorea som gått fel.

Hela händelsen direktsändes i den regionala TV-kanalen Lindenytt och tittarna kunde i sändningen se när deras modiga länspolismästare Mauritz Ekenrot kom ut på trappan till stationen och avlossade ett helt magasin ur sitt tjänstevapen mot de förvånade varelserna som kom promenerande nerför den landgång som fällts ner på gräsmattan.

– Här i staden tillämpar vi nolltolerans och det är faktiskt parkeringsförbud på gräsmattan, uppger Ekenrot myndigt inför lokalreporterns frågor. Om vi tillät folk att parkera hur som helst så kan vi sluta i en situation som är lika fruktansvärd som i Stockholms innerstad.

Rymdfarkosten har nu transporterats till Lindes återvinningsanläggning där en ny sopfraktion för farligt avfall fått inrättas, eftersom materialet inte kan återfinnas i det periodiska systemet och troligen består av så kallad mörk materia. De avskjutna rymdvarelserna kommer att användas till den lasagne som serveras som skollunch i Linde Realskola idag.