läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Nyheter

Sverige skänker pappersbruk till Nordkorea
080601
Efter att den älskade ledaren i Nordkorea bestämt att hela internet skall ges ut som dagstidning har nu Sverige beslutat att hjälpa nationen i dess strävanden till öppenhet. Ett pappersbruk skall byggas i hamnstaden Hingnam, helt bekostat av svenska SIDA. Till att börja med kommer Sverige även att förse bruket med skogsråvara. Landets invånare planterar dock barrskog, för att i ett senare skede bli självförsörjande. Farhågor har väckts att brukets kapacitet inte kommer att kunna räcka till ens en enda tidning, med tanke på internets omfång, men detta tillbakavisas bestämt av SIDA.

-Viss censur kommer säkert att ske, så det blir i stället en ganska stor överkapacitet, erfar Organet från en trovärdig källa hos SIDA. Huvudsaken är att vi kan öka bidragsomsättningen, vilket ju trots allt är vårt uppdrag.
 


Burma tar guld i handgranatsprängningen
080531
Trauma Olympics i Nordkorea har blivit en publiksuccé. Samtliga 60.000 platser var igår utsålda till de spännande och publikfriande handgranatsprängningarna.

Storfavoriter var som vanligt Burma, som har en lång och fin tradition kring den klassiska handgranaten. Tävlingen går till på följande sätt: Deltagarna lossar säkringen och kastar handgranaten förbi 15-metersstrecket. Sedan springer de fram och slänger sig över handgranaten och ligger kvar så tills den exploderar. Som segrare döms den som har den mest söndertrasade kroppen. Domarteamet kan ibland ha ett svårt jobb då det kan vara komplicerat att avgöra vilka kroppsdelar som tillhört respektive deltagare.

Gårdagens segrare blev som väntat Burma. Man fann bara några få kilo av det landets tävlande. Det talades ett tag om att Burma skulle ha mixtrat med sprängämnet i  granaten, men det ryktet kunde snart avfärdas av IOK. Att idrott förbrödrar var det däremot ingen tvekan om. De tävlande från de olika länderna satt tätt tillsammans framför storbildsskärmarna och tittade på reprissändningarna hela kvällen. Och stämningen var på topp!


De stora skivbolagen erbjuder betalning för att ladda ner musik
080530
Efter att skivbolagen nu försökt konkurrera ut illegal nedladdning med betalnedladding kan IFPI konstatera att inte många varit intresserade av detta. För att få fart på sajterna har nu ett beslut tagits att utbetala två kronor per nedladdning. Om detta uppmuntrar konsumenterna är fortfarande osäkert med tanke på att pengarna  endast kan användas till att köpa virtuella möbler på Habbo hotell, vilket begränsar intressegruppen till förskolebarn. Då dessutom erbjudandet endast gäller klassisk musik av typ Naxos finns farhågor att detta kan påverkat utfallet.

Redan 1998 började luften gå ur marknaden efter att sajten doctor-rubber.com lagt ut populära rocklåtar för fri nedladdning. Vi väntar med spänning på hur detta slutar.


Oavgjort mellan Nordkorea och Somalia i dramatisk Kalashnikov-duell

080529
Det blev en raketstart på den militanta alternativolympiaden Trauma Olympics. I den den första grenen, Kalashnikov-duell, ställdes 100 deltagare från värdlandet Nordkorea mot lika många tävlande från Somalia.

Tävlingsformen som bara har 20 år på nacken går till så här:
De tävlande ställer upp sig på två led på 30 meters avstånd från varandra. På en given signal startar skjutandet och det pågår tills bara en tävlande står upp.

Den första tävlingen var över på rekordtiden 37 sekunder! Men för första gången i spelens historia gick det inte att kora en vinnare. På slow-motion-upptagningen syns klart och tydligt att den sista stående deltagaren från Nordkorea respektive Somalia faller till marken i exakt samma ögonblick. Resultatet blev alltså oavgjort.

Organets sportreporter på plats, Mr Xang Zetor Puh, berättar att Kalashnikov-grenen är en cup. Varje tävling måste alltså ha en segrare:

- De båda länderna har därför kallat in 100 nya tävlande och det blir omskjutning redan imorgon. Oj, vad spännande det ska bli!Inkompetenta ska inte heller kunna nekas jobb

080528
I en motion till riksdagen har Maj Svensson i Solidariska Kommunistpartiet krävt att de inkompetenta inte ska kunna diskrimineras vid anställning, erfar Organet.

-Bara för att man är outbildad, lat eller ointresserad ska man inte behöva bli diskriminerad av arbetsgivarna säger Maj Svensson. Ska bara civilingenjörer få civilingenjörsjobb - nej självklart inte, påpekar Maj retoriskt.  Därför kräver vi nu att alla jobb ska lottas ut, för rättvisans skull. Eventuell utbildning är faktiskt arbetsgivarens skyldighet att förse de anställda med.

På detta sätt höjs också status i alla yrken, då man inte kan bedöma vilken utbildningsnivå de verksamma har. Eftersom vissa yrken har krav på yrkeslegitimation, kommer sådan att utfärdas automatiskt och kollektivt för samtliga jobb.

-Detta kommer att berika mångfalden i stort sett alla verksamheter. Folk med helt olika brist på utbildning får arbeta tillsammans och utbyta erfarenheter, utbrister Maj Svensson entusiastiskt.


Nu startar Trauma Olympics – om en månad vet vi vem som överlevt
080527


Den militanta alternativolympiaden Trauma Olympics har nu invigts i Nordkorea. I år har 12 krigförande länder fått FN:s auktorisation att delta i spelen. Länderna är Nordkorea (värdlandet), Syrien, Afghanistan, Kurdistan, Somalia, Israel, Danmark, Palestina, Kuba, Iran, Tchad och Tjetjenien.

De grenar som man tävlar i är Kalashnikov (dueller mellan två länders deltagare tills bara en står upp), täckning med kroppen av exploderande handgranat och trekamp i tortyr (nypning med glödgad tång, elchock mot könsorgan och sträckbänk till lemmars förlust).

Baron Pierre de Coubertins gamla fina devis ”det viktigaste i livet är inte att segra, utan att kämpa väl” kommer att genomsyra Trauma Olympics 2008. Spelens slutgiltiga segrare kommer som vanligt att hedersstenas av de överlevande deltagarna.

Tävlingarna pågår hela juni månad och Organets sportreporter på plats, Mr Xang Zetor Puh, kommer att rapportera från de olika grenarna.


Yrkeskriminella snabbutbildas till åklagare
080526
Efter Organets sensationella avslöjande att Åklagarämbetet inför ett bonuskort för återfallsförbrytare kommer nu ytterligare en radikal åtgärd. Från och med juli snabbutbildas ett stort antal yrkeskriminella till så kallade snabbåklagare. Tanken är att de mest förhärdade brottslingarna på Kumla-anstalten ska fungera som avlastning för åklagarväsendet.

- De kan ju alla rutiner och vet exakt hur en rättegång ska genomföras, säger chefen för Åklagarmyndigheten. Jag är säker på att de kan göra ett bättre jobb än våra nyutexaminerade åklagare. Dessutom tror jag att de kan skrämma stjärnadvokaterna med olika typer av ”repressalier” om rättegången inte får önskat utfall.

Kommissarie Ekenrot vid Rikskrim betonar att Åklagarämbetets nya radikala linje är en win-win situation för samtliga inblandade:

- Vårt och åklagarnas jobb är att skapa mervärde för kunden, och det tycker jag att vi gör nu. Jag tror att alla som sitter på Kumla kommer att tacka ja till erbjudandet om att bli snabbåklagare. Arvodet på 85.000 kronor i månaden tycker jag är skäligt, med tanke på den expertkunskap de kriminella besitter.


Sverige begär inträde i Antarktis?

080525
När nu Mp:s medlemmar får rösta om EU-utträde går Miljökramarna steget längre och röstar om utträde ur Europa. I röstprocessen ingår även vilken kontinent som Sverige ska tillhöra.

Ett populärt förslag är Antarktis eftersom Antarktisfördraget från 1961 endast tillåter fredliga ändamål. Klausulen att kontinenten endast ska användas till vetenskapliga ändamål väckte dock debatt.

Medlemmarna ville byta "vetenskaplig" mot psykodynamisk insiktsterapi, socialpedagogisk ansvarsmodell, kristallterapi, biofeedback eller transaktionsanalys, vilket kanske kan ställa till problem när dessa krav ställs mot fördraget.

Efter mycket debatterande bestämdes som kompromiss att Sverige ska tillhöra Waldorfskolans Stjärtgestaltning.


Bil som går på tarmgas
080524
I en motion till riksdagen har miljökramarna föreslagit en storsatsning på att ta fram en ny sorts bilmotor. En nippel med slang ansluts i ändtarmsöppningen på föraren som sedan släpper sig i takt med farten han önskar på bilen.

-Att ingen tänkt på detta förut! säger språkröret Maj Maskros. Här bor vi i ett land fyllt med civilingenjörer som hemlighåller lösningen på våra transportproblem. Den finns ju mitt mellan skinkorna på oss. Misstanken ligger svindlande nära att de stora bensinbolagen ligger bakom mörkläggningen.

Speciellt i glesbygden, där bensinstationerna läggs ner, kommer detta att vara välkommet. Nu kommer de stora multijättarna och deras oligopol att skakas i grundvalarna. En polisanmälan mot tekniska högskolan kommer snarast att ske.

-Att ignorera tarmgasenergi i utbildningen kan bara vara att gå storkapitalets ärenden, menar språkröret.


Bonuskort ger strafflindring för brottslingar
080523
Våra fängelser är överfulla och fler kunder knackar ständigt på dörren. Åklagarämbetet går på knäna och vill helst slippa döma förövare av småbrott, som misshandel, våldtäkt och stöld, till fängelse överhuvudtaget. För att snabbt bereda plats i fängelserna kommer nu ett bonuskort för återfallsförbrytare att införas.

Tanken är att upprepade svåra brott ska ge strafflindring och andra förmåner. I praktiken fungerar systemet så redan idag, men med det nya kortet (i guld) tydliggörs principen. Exakt hur bonussystemet ska se ut är ännu inte klart, men fängelserna måste snabbt tömmas. De bonusar som har diskuterats är fri narkotika, rätten att under en veckas tid bära ett illegalt vapen och möjligheten att när som helst utnyttja medlemmar ur Lottakåren sexuellt. Årskostnaden för bonuskortet blir 239 kronor.

Kommissarie Ekenrot vid Rikskrim är försiktigt positiv till det nya bonuskortet:

- Det blir billigare för samhället om vi slipper ha folk i fängelse och de inspärrade blir glada när de blir utsläppta. En typisk win-win situation!


Nu kan du skänka kropp och organ till vetenskapen
080522
Organet har skapat en enastående möjlighet för dig som vill gynna forskningen. Genom vår hemtjänst OrganetHelp kan du enkelt och smidigt skänka ett livsuppehållande organ eller göra en helkroppsöverlåtelse. Om du lever vid gåvan måste du ta till ett radikalt grepp. Handel med organ och hela kroppar är ju inte helt lagligt i Sverige.

Vi hjälper dig med en enkelbiljett till Haiti eller Bogota där du kan slutföra gåvan. Kostnaden för att ge bort hela din kropp är 12 000 euro och för att skänka hjärtat betalar du 8 500 euro. Du bör också köpa gravrätt i mottagarlandet. Att ge bort penis och pung (kan kombineras med könsbyte) kostar 3 000 euro. Avgifterna ska vara insatta på OrganetHelps konto före din donation.

Intresserade kan anmäla sig till Organets HelpDesk. Ansökningar kommer att behandlas konfidentiellt, och det är först till kvarn som gäller. Lagom till höstdepressionerna startar vi en rolig frågetävling där vinnaren får resan betald till operationslandet.


Hela Östermalmshallen kräktes när Cykelmannen slog till
080521
Just när alla trodde att Cykelmannens härjningar var över, slog han till igen. Och den här gången inte i Tureby, utan i centrala Stockholm. Det var vid lunchtid igår som Cykelmannen dök upp mitt inne bland delikatessdiskarna i Östermalmshallen. Hur han kom dit är ett mysterium. Mannen var täckt av ett brunt, starkt illaluktande slem som fick lunchgäster och östermalmstanter att omedelbart kasta upp.

- Vi var nog flera hundra som kräktes samtidigt, berättar Inga Urine som var inne i hallen för att köpa ingredienser till en fisksoppa. Själv kräktes jag så att det sprutade över hela fiskavdelningen. Lax, torsk, makrill... jag kräktes över allt.

Den illaluktande mannen cyklade mellan montrarna i några minuter och försvann sedan ut genom utgången vid Nybrogatan. Charkuteristen Hildegard Eberhardt, som just då kräktes över ett fint och mört stycke älgkött, hörde hur mannen skrek ”Geschäftsgeheimnis, hard wie Kruppstahl!” på klingande ren tyska.

Har du några upplysningar om Cykelmannen? Lämna dina tips till närmaste polis. Alla bär nu med sig en egen tipslåda.


Leif GW Persson slutar som professor hos polisen

080520
Rikskommissarie Ekenrot på Rikskrim är mycket nöjd när Organet meddelar nyheten:

-Skönt att slippa den gnällspiken, vi anställde honom för att få beröm och han har inte ens haft vett att hålla käft med sin osakliga kritik, säger Ekenrot och pruttar eftertänksamt utan att rodna. Hade GW fått fortsätta kunde vi ha tappat i respekt hos vanligt folk. Vår auktoritet får inte ifrågasättas. Allmänheten måste fortsätta att se upp till polisen och förstå att vi är förebilder. Det är inte meningen att allsköns patrask ska diskutera vår organisation. Dessutom var GW alldeles för oborstad - är man anställd inom polisväsendet får man faktiskt inte uppföra sig hur som helst!


Skandalkonsert med orkestern som spelar på djur
080519
Gårdagens konsert med den finska symfoniorkestern Aniimaliis som tagits hit av Förening för Plågsamma Djurförsök, blev en chockartad upplevelse för publiken. Det visade sig att orkestermedlemmarna ”spelade” på riktiga levande djur. Allt från marsvin och kaniner till stora djur som kor och till och med en ardennerhäst användes som instrument.

Det som upprörde publiken var hur tonerna skapades. De höga tonerna frambringades genom att de små djuren nöps med tänger och stacks med nålar. De djupa bastonerna skapades när slagverkaren slog rytmiskt på hästens sida med en slägga. För att få de tio grisarna (sopranerna) att tjuta på rätt ställen vred orkestermedlemmarna deras svansar hårt.

Många av de små djuren klarade inte den omilda behandlingen. Under konsertens gång fick nya omgångar av marsvin och kaniner bäras in vartefter de gick åt.

Under konsertens slutskede stormade en polispatrull, med kommissarie Ekenrot från Rikskrim i spetsen, in och avbröt den brutala tillställningen.

- Jag tyckte det lät riktigt bra, säger Ekenrot. Fast det såg inte snyggt ut uppe på scenen. Usch!


Polisen på patrull varje tisdag 9.00-10.00
080518

Polisens många cyklar betraktas inte längre som tillräckligt snabba och det är svårt att få tag på reservdelar. Planer finns på att införa fordon i poliskåren, till att börja med i storstäderna. Rikskommissarie Ekenrot, upphandlingsansvarig och extraarbetande som pensionär, säger att fördelningen blir en bil i Stockholm, en i Malmö samt en och en halv bil i Göteborg som har större brottsproblem.

Datoriseringen har kommit långt. Speciella Windows 98-patruller håller nu på att formeras och det ska bli nästan en dator i varje län. Ett helt nytt grepp är inrättandet av en fast utepatrull – en polisassistent och en kommissarie – i var och en av de tre städerna. Patrullen ska fotvandra igenom sin stad varje helgfri tisdag 09.00 - 10.00.

- Den ena rotekamraten ska kunna skydda den andre vid ingripanden, lappskrivanden och under fikaraster berättar Ekenrot. Och så är det trevligt att alltid ha någon att prata med.


Även lärare ska nu betygsättas av elever
080517
Efter doktorsguiden.se kommer nu en liknande sida där elever får betygsätta sina lärare. Bland annat ska ämnena hygien, pedofilitet, alkoholvanor, aggresivitet och närvaro vara obligatoriska.

-Som det är nu behöver det vara minst två elever per personal för att vi inte ska bli trakasserade med läxor och tentor, påpekar en elevrådsordförande Organet talat med och menar att betygsättning kan vara lösningen. På vår skola har vi till och med en ordningsman som övervakar patrullerande lärare.

Även nattvandrande elever kan behövas om lärarna är ute sent på kvällarna. Detta minskar lärarnas bus, fylla och klotter, så de i stället kan ägna sig åt förberedelser för morgondagens lektioner.

-Var ska detta sluta? frågar en lärare. Hur skulle det se ut om vi lärare började betygsätta eleverna? Det skulle nog inte falla i god jord!


Tusentals tips om haschande sjukgymnaster obearbetade hos polisen
080516
Snaran dras åt kring sjukgymnasternas haschnätverk. Efter Organets artikel om hur man avslöjar att ens sjukgymnast är haschare har tusentals privatpersoner lämnat tips till polisen. Tyvärr har uppgifterna inte bearbetats. Enligt kommissarie Ekenrot vid Rikskrim har tipsen från allmänheten olyckligtvis hamnat i fel låda.

- Någon hos oss har av misstag lagt dem i vår förslagslåda, och i den är det aldrig någon som tittar, berättar Ekenrot uppgivet.

Men nu ska det bli ändring. Ekenrot har själv ordnat fram 8 000 papplådor som han märkt med ordet ”TIPS” i vattenfast bläck. Dessa kommer att distribueras ut till varje svensk polis.

- Jag tyckte det var lika bra att varje polis fick egen tipslåda. Då ökar chansen att tipsen hamnar rätt. Varje polis har ett dessutom ett personligt ansvar att titta i sin låda varje dag. En enkel, men genialisk lösning på ett komplicerat problem, säger Ekenrot och kväver diskret en rap.


Protester när läkare ska betygsättas av patienter
080515
På doktorsguiden.se ska nu patienter få betygsätta sina läkare. Protesterna från läkarhåll har inte låtit vänta på sig:

-Här nedlåter jag mig frivilligt att träffa allsköns patrask som inte ens behöver visa tacksamhet! säger docent Anders Erikzohns, sjukvårdsbiträdande kirurg på vårdcentralen i Storstruman. Om jag skär lite fel eller är bakfull vill jag inte se detta på webben. Jävla tjyvsamhälle, precis som i gamla Sovjetunionen.

Enligt sjukvårdsdirektör Sten Svensson som Organet talat med har detta i sin tur medfört ett oacceptabelt slöseri med landstingets resurser:

- Kirurgerna har i vissa fall tvättat alla möjliga kroppsdelar innan större ingrepp för att få bra betyg, menar Svensson - inte bara på patienterna utan även på sig själva! Tvål kostar och tid spills som kunde använts till viktig administration som remissrotation och journalgallring. Behandlingsskadorna minskar dessutom helt oacceptabelt.


Polisen under uppköpsrykten
0
80514
I vågorna efter försäljningen av Vin & Sprit tätnar nu ryktet om att även polisen kommer att säljas ut och i ett senare skede börsnoteras.

- Jag vet ingenting, säger rikskommisarie Ekenrot. Rikspolischefen har sagt till mig att landet omöjligt kan sälja sin nationella polismakt.

Organet har tagit del av hemliga handlingar som visar att regeringen i smyg har förhandlat med två tänkbara köpare: MTG-gruppen och ICA. MTG:s ledning i London svarar inte. På ICA svarar man att ingen får uttala sig.

Ekenrot misstänker att köparen bara är ute efter juvelen i kronan, den Nationella Insatsstyrkan. Den kommer att styckas av och sedan säljs restpolis och vapen vidare på överskottsmarknaden eller till Syrien som nämnts i sammanhanget. Dock har Syrien redan infört Windows ME och ett fungerande excelark för att registrera  sexualförbrytare, vilket begränsar synergieffekterna.

- Vi poliser ser en utförsäljning som skamlig. Ska vi ha privata militärstyrkor också? skriker Ekenrot hysteriskt med tårarna rinnande längs kinderna.


En vikning i hörnet avslöjar din sexuella läggning 
0
80513
Organet kan nu avslöja den svenska överklassens hemliga sexuella visitkortskoder. En 130 år förborgad hemlighet som bara funnits i de 50 finaste släkterna. Det är välkänt att även kungahuset använt sig av visitkortsöverlämnanden. När du går på visit lämnar du alltid över ditt kort. Hemligheten är hur du i förväg viker det i ett speciellt hörn. Vikning i övre högra hörnet betyder: jag är tvåkönad. Vikning i nedre högra hörnet: jag har en dragning mot det andra könet. (Som man bör du inte lämna det till en gift man.) Vikning i övre vänstra hörnet: jag har en kraftig erektion. Vikning i nedre vänstra hörnet: jag älskar en av gårdens kapplöpningshästar. (Eller idag snarare: jag tycker om er hund.)

Att inte vika sitt visitkort betyder att du inte har några sexuella preferenser. Det anses tyda på en alltför medgörlig karaktär och är ej att rekommendera i det moderna umgängeslivet.

En dubbelvikning av nedre högra hörnet är en så kraftfull avvikande sexuell preferens att redaktionschefen beslutat att inte publicera uppgiften. Stor varning för denna vikning utfärdas härmed.


Biologisk sensation: träd som parar sig sexuellt
080512
Efter att ha väntat nästan 20 år i de japanska skogarna med kameran i högsta hugg, lyckades doktor Hizami med det alla trodde var omöjligt. Han tog ett fotografi av två träd mitt i en ångande het parningsakt.

Under århundraden har lokalbefolkning pratat om att det finns en speciell trädsort som har regelrätta samlag, men ingen har hittills lyckats bevisa sanningshalten i detta påstående. Forskarvärlden är förstummad över doktor Hizamis upptäckt. Doktor Hizami berättar själv om det magiska ögonblicket:

- Plötsligt såg jag hanträdet förflytta sig kanske två meter närmare honan. I samma ögonblick som deras grenar möttes, såg jag hanens penis skjuta ut. Det lät ungefär som när man öppnar en osmörjd dörr.
Sedan blev det ett väldigt skakande i kanske 10 minuter, varefter båda lade sig ner för att vila ut.

Nu måste läroböckerna i biologi skrivas om. Växterna indelas då inte bara i kryptogamer och fanerogamer utan även i den nya gruppen knullogamer.


Organet utmanar de giriga SMS-hajarna
0
80511

Organets nya lån för dig heter Single Man Shop, SMS, och innebär att du får låna en 55-plus kille i 30 dagar! Det är Organets svar på de helsjuka SMS-lånen som ungdomar luras att ta. Låt inte kronofogden jaga dig för dina hemliga behov och böjelser med en evig skuldsättning. Låna hos oss med full dispositionsrätt en testad mogen man.

Din kostnad för lånet av en förfaren och viril manlig 55-plussare är 375 kronor för 30 dagar plus en dispositionsavgift på 2 000 kronor, som återfås vid lånets utgång.

För att ansöka om ett SMS-lån ska du vara minst 18 år. Yngre låntagare måste ha målsmans tillstånd. Ring Organets CallCenter (talsvar).

Efter midsommar får vi en flygfrakt från Korsika med 10 unga franska åsnehingstar. Dessa kan hyras på samma villkor, men du måste då även ha ett svenskt djurvänsintyg.

För få svenska ungdomar utbildar sig till frisörer
0
80510

Situationen är katastrofal på landets frisörhögskolor. Alldeles för få ungdomar väljer den svåra frisörutbildningen samtidigt som Kina och Indien utbildar allt fler frisörer. När nu alla fyrtiotalister går i pension försvinner mängder med frisörer. Sedan år 2000 har allt fler frisörsalonger outsourcats till framför allt Kina. Få ungdomar ser en framtid i yrket när Kina blir "världens frisörsalong".

-År 2012 kommer det inte finnas tillräckligt med frisörer i Sverige, säger utbildningsrådet Bertill Stjärtil. Det är i Sydostasien som allt frisyr-kunnande samlas. Kvar blir bara den miljöfarliga framställningen av hårgelé. En utredning beordrad av regeringen visar dock att den enklare hårklippningen inte behöver stanna i Sverige utan kan göras i låglöneländer. Det är den komplicerade frisyrutveckling vi ska satsa på i Sverige, är slutsatsen.

 


Stort vernissage-extra
080509

läs mer under Kultur & Nöje


Bil-sex i puckelpisten. Oj, vad det gungade!
0
80508
Klassikern Lillcittran, 2CV (12,5 hästar) är känd för sin gungiga fjädring. I puckelpisten Svarta Stina i Sälen samlades i helgen 165 Lillcittror med blandade par för hänryckande störttur nerför. Gissa om det blev strul i liften med alla bilar!

Ett mormonpar, han och tre hon, hade tagit sig ända från USA till detta spännande sex-event. Cittrans intima små tältstolar med snärtig gummistuds gav mersmak åt både männen under och fruarna över.

- Allting var upp, upp och sedan ner, ner igen, berättar det belåtna paret Mats och Agneta A som i smyg försökt gunga i lekparken hemma på samma sätt.

- Det var svårt att styra Cittran och hans hårda manlighet samtidigt i gunget, säger en svettig men lycklig Kerstin som inte vill att grannarna ska veta mer...

Puckelpistgunget i Sälen har nu blivit registrerat som officiellt världsrekord hos Guinness.


Hela Polissverige på kick-off efter avslutad utbildning i Windows 98
080507
I snart fem år har polisen utbildats i Windows 98. Det är den näst största utbildningssatsningen i polisens historia. Den största var när cykeln infördes som utrycknings- och fortskaffningsmedel.

Varje polis har suttit i genomsnitt 900 timmnar i skolbänken. För att manifestera denna gigantiska kompetensuppbyggnad körs nu alla skrivmaskiner i procession till metallåtervinning. Men inte nog med det: vecka 24 åker samtliga poliser (och deras familjer!) på kick-off en vecka till Portugal.

På frågan om inte detta är samhällsfarligt svarar rikskommissarie Ekenrot trött:

- Vi har bärbara datorer med oss och kan ta emot anmälningar via telefonmodem, även på stranden. Det är viktigt att vi får så mycket sol som möjligt under den här veckan – många av oss har ju suttit inne i flera år och bara pluggat Windows 98.

Nästa utbildningssatsning blir Office-paketet. Här räknar polisen med att det kommer att krävas ännu längre utbildningstid, kanske tio år.

- Men vi har redan spikat resmålet för den kick-offen, berättar Ekenroth stolt medan han diskret kliar sig i stjärten. Vi ska till karnelvalen i Rio!


Lär dig se om din sjukgymnast är haschare
0
80506

Sedan Organet avslöjade sjukgymnasternas landsomfattande hasch-nätverk har många läsare hört av sig och varit oroliga. Vågar man släppa iväg sitt barn till en sjukgymnast? Är sjukgymnasterna våldsbenägna? Har de vapen? Frågorna är många och oron i landet stor.

Rikskommissarie Ekenrot, som lett spaningarna under snart 40 års tid, anser att oron är befogad. Han säger dock att det finns fyra säkra tecken som avslöjar om ens egen sjukgymnast är inblandad i haschverksamheten.

 

1. Bruna fingrar (hascholjan kan bara tas bort med väteperoxid, vilket är starkt frätande)

2. Blöta läppar (den haschrusige sjukgymnasten får ökad salivavsöndring och slickar sig ofta om läpparna)

3. Förstorade pupiller (efter långvarigt missbruk förstörs muskulaturen kring iris och pupillen står vidöppen, sjukgymnaster bär därför ofta solglasögon)

4. Ofrivillig erektion (det säkraste tecknet, kvinnliga sjukgymnaster brukar flämta kraftigt)


Prinsessan Barbroline talar ut om sitt bästa sex!
080505
Efter natten med andrapristagaren i vår populära tävling "Sveriges kortaste kuk" har Organet fått en exklusiv intervju med prinsessan. Tävlingen som överträffade våra vildaste drömmar, fick över tiotusen svenska män att skicka bilder på sina dimunitiva organ. Vinnaren av andrapriset, som vill vara anonym heter Bertil Buske är en 30-årig orgelstämmare från Tillberga. I torsdags tog han och prinsessan Barbroline in på Good Morning Hotel i Spånga för ett dygns gränslös njutning.

-Det var som att bli överkörd av en symaskin! Den var inte lång, men den var verkligen smal! strålar prinsessan Barbroline von Acko förtjust. Jag passade på att sy upp en ny aftonklänning när organet ändå var igång. Jag tror inte han ens märkte att den hade halkat ut en stund.

Bertil Buske verkar också nöjd när Organet ringer upp:

-Tänk att äntligen få sexa till det, och dessutom med en äkta prinsessa stönar en fortfarande ganska utpumpad Bertil Buske. Dagen efter hade jag tyvärr en gräslig förstoppning, men det visade sig bara vara en rulle sytråd som smugit sig upp mellan skinkorna.


Eget kärnkraftverk ersätter villapannan
080504
Grön Kärnkraft AB erbjuder nu sina kunder en minireaktor, stor nog att rymmas i pannrummet på en normalvilla. Av utrymmesskäl drivs verket på plutonium utblandat med brunkol, som är en annan av företagets produkter.

-Husen värms helt utan växthuseffekt. Reaktorn "Gammamax" behöver bara fyllas på en gång per sekel, säger atomingenjör Xerxes Gadolin som utvecklat systemet. Ägaren kan dessutom vistas i pannrummet upp till tio minuter per månad utan att bli strålsjuk och mer behövs inte för att byta moderatorstavar.

En första försöksserie på 300 reaktorer har redan installerats i en bostadsrättsförening i Närke. För att sälja överskottsvärme till fjärrvärmenätet behövs dock ett avtal med kommunen. Att koppla in sig utan avtal ger ingen återbäring och är dessutom olagligt!

-Det här blir ett konkurrenskraftigt alternativ till vindsnurror och solpaneler, tror ingenjör Gadolin. Här ställer vi megawatt mot milliwatt!
 

Företaget kommer dessutom snart att lansera en kombipanna där användaren själv kan välja mellan kärnkraft, solkraft och vindel - helt efter vad som är mest lönsamt för tillfället eller efter ideologiska vindkantringar.
Sveriges kortaste kuk utsedd
1,43 cm gav varg som pris.
080503
Drygt 10 000 förhoppningsfulla män (och tre kvinnor) deltog i Organets rikstävling ”Sveriges kortaste kuk”. Juryn, under ledning av prinsessan Barbroline von Acko, har haft ett styvt arbete med att bedöma alla tävlingsbidrag med skjutmått. Här är de tre lyckliga pristagarna:

Första pris (en varg): Kurt Vantarström, 1,43 cm

Andra pris (24 timmar med prinsessan Barbroline von Acko): Bertil Buske, 1,47 cm

Tredje pris (privat könsbyte): Egon Rapé, 1,48 cm

När Organet ringer upp vinnaren har han svårt att hålla tårarna tillbaka:

- Ända sedan jag läste Fantomen första gången har jag önskat mig en egen varg, snyftar Kurt Vantarström.

(Teaterregissören Sune Bänk hade egentligen det kortaste organet, 0,73 cm. Juryn har dock valt att diskvalificera Sune för peniskupering.)


Glöm GI - nu är det brun diet som gäller!080502
Herr Doktor Professor Schieβewürzt vid universitetet i Göttingen lanserar nu en helt ny sorts diet. Den uppges vara dubbelt så effektiv som den populära GI-metoden. Professorn har ägnat stor del av sin forskning till att studera slutprodukten av mat som passerat människokroppen. Resultaten visar att maten blir brun under passagen samtidigt som kalorier absorberas av kroppen. Enligt den nya brun-metoden kan man med gott samvete äta brun mat, till exempel pepparkakor, cognac, brownies och blodpudding eftersom de passerar tarmsystemet med oförändrad färg.

-Nu studerar jag banan och chorizo också, säger professorn. Här slipper kroppen ändra form på födan och det sparar förstås energi.

I höst släpper professor Schieβewürzt en bok med recept speciellt avpassade för sin bruna diet. Professorn inför begreppet brunsaker för alla bruna matvaror. Alla färdiga rätter presenteras som bruna korvar, vilken förväntas råda bot på den ökande fetman i världen.


8 000 redan anmälda till tävlingen om Sveriges kortaste kuk
080501
Oj, vilken succé vår tävling verkar bli. Anmälningarna strömmar in till redaktionen och bidragen håller genomgående hög (d v s kort) klass. Prinsessan Barbroline von Acko, som sitter med i juryn, har tjuvkikat lite på fotografierna:

 - Det ser riktigt bra ut. Fast jag har glasögonen på mig har jag ibland svårt att se om det finns något organ i bild överhuvudtaget.

 Är du också dåligt utrustad? Tveka inte, skicka in ditt bidrag. Glöm inte att förstapriset är en riktig varg!


skriv gärna en kommentar i vår gästbok