ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

söndag 31 augusti 2008

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


kondomen hotar vårdpersonal?Alltför få ungdomar smittas av klamydia

080901
Socialstyrelsen når inte sitt behandlingsmål för könssjukdomen klamydia, erfar Organet. Nollvisionen krockar med det nya tuffa målet att tvåtusen ungdomar skall behandlas varje månad. Nu undersöks möjligheten att försvåra åtkomsten på kondomer som en första åtgärd.

- Vi kan aldrig acceptera att mottagningarna står halvtomma när vi har både behandlingskapacitet och nya effektiva antibiotika, säger en överläkare vid en könspoliklinik som vill vara anonym. Ska vi klara arbetet med ständiga förbättringar kan vi inte hela tiden skjuta oss själva i foten och förespråka försiktighet!

Även vårdfacket har rasat mot försämringen och anklagat landstingen för handlingsförlamning:

"Receptbelägg kondomer och lär ungdomarna att det är nördigt att tugga kola med papper på", börjar ett pressmeddelande från vårdfacket till Organets redaktion.


Postmuseum överöst med kyrkklockor

080831seglora kyrka
En större mängd utrangerade kyrkklockor lastades i morse av vid Postmuseum på Lilla Nygatan i Gamla Stan i Stockholm. Sedan posten slogs ihop med kyrkopolisen har en del märkliga konsekvenser uppstått. Olof Synnerholm, som är föremålschef och julkortsexpert på postmuseum, är förtvivlad när han ser ut över 300 större klockor som spärrar av gatan totalt.

- Jag förstår att kyrkan inte vill bekosta magasinering, men vi måste få vår klockstapel klar innan vi kan ta emot klockorna, säger Synnerholm till Organet. Vi håller som bäst på att bygga en stapel på taket till museet, men den är inte färdig förrän till jul.

De boende i Gamla Stan förväntas ta emot klockspelet med förtjusning och nya melodier utlovas varje timme.

Samtidigt meddelas att polisen har haft problem med utdelning av försändelser i samband med gripanden, något som förutsatts ge samordningsfördelar. Det verkar som vissa kriminella har satt i system att skicka tunga paket till sig själva för att minska polismännens förmåga att förflytta sig fort.
 


standardgurkorGrönsaker hittade i cannabisodling

080830
Polisen i Stureby gjorde i går sitt största beslag av grönsaker någonsin. En anmälan om lägenhetsbråk inkom i våras och när en radiobil kunde avdelas i gårkväll visade det sig att i lägenhetens stora marijuanaodling fanns smygodlade gurkor som inte höll EU standard. Lägenhetsinnehavaren har nu dryga böter att vänta, men kan också vänta EU-bidrag för alternativ odling.

- Man får inte komma ihåg att söka EU-stöd för dagsljuslampor och klimatanläggningar, säger en av Sveriges kommissionärer från Bryssel. Om vi bara lärde oss att söka rätt bidrag kunde hela svenska lantbruket ställas om till alternativodling av tryffelsvamp, fågelfrö eller sockerrör.
 


Organets friskola anklagad för segregation

080829friskolan i Lindesberg
Organets skola, Det Heliga Smiskets Friskola, har brutit mot skollagen eftersom den inta har tillräckligt många tyska elever och för få flickor. Enligt skollagen måste friskolan ha hälften flickor och hälften tyskar. Många utlandssvenskar skickar dessutom hem sina barn till Sverige under sommarens ordinarie omskärningslov. Släktingar ser sedan till att de hamnar i Organets Smiskskola.

De återkommer sedan inte förrän i vuxen ålder, moraliskt förstörda av smiskfilosofi och fundamentalistiskt fanatiska rabblandes artiklar ur Organet, skamlöst o-omskurna.

För att tillgodose de olika önskemålen från både föräldrar och en del utländska ambassader öppnar nu Organet ytterligare ett antal friskolor med olika grad av religiositet och könsfanatism. En ny ansökan snabbehandlas nu av skolverket, där Organet även ansöker om en friskola med speciallärare för elever med dysvegani (oförmåga att skilja på fläskkotletter och fläskkotletter).

Fotnot: redaktör Fredriksson understryker att artiklarna i Organet inte ska uttolkas bokstavligen, utan måste förstås kontextuellt.


Militant vegan tar till vapen för att förändra skollunchen

080828
Det hann bara gå tre dagar innan det dök upp klagomål mot Det Heliga Smiskets Organskola för unga gossar. Den militanta veganen Siv Strahl, som har två gossar i skolan, har i en skarp skrivelse och med ett hagelgevär riktat mot skolans rektor krävt att den dagliga fläskkotletten till lunch byts ut mot en traditionell veganmåltid.

vegankäk- Jag är själv dietist och jag vet att pojkar som äter gris kommer att bete sig som svin mot kvinnor senare i livet. Det kan varken jag eller min flickvän ställa upp på, säger Siv Strahl samtidigt som hon påpekar att en kvinnlig professor i sin forskning faktiskt visat att män är djur.

Skolans rektor Inga Urin är livrädd efter vapenhotet och vet inte hur hon ska agera:

- Hur jag än gör blir det fel. Men nästa vecka kommer jag att bjuda in alla föräldrar till ett stormöte där vi ska rösta om vilken väg skolan ska gå. Gris eller gräs? Ja, det är frågan.Så här ska en sund och näringsrik lunch se ut, enligt den militanta veganen Siv Strahl
.


Kina förbjuder siffran 6

080827sex, six, kuusi och liu - snusk som snusk
Kinas statsledning förbjuder Organet och alla andra som vill göra affärer med Kina att använda siffran 6 efter OS. I alla matematiska formler måste nu 6:an ändras till närmaste högre värde. I vår nya friskola, Heliga Smiskets organskola för unga gossar, utgår 6:ans multiplikationstabell. Efter 5x5 kommer 7x7 och så vidare. Dubbelförbjudna 66 ersätts med 57.

Själva talet 6 ger kapitalistiska förbjudna erotiska vibrationer, menar Kinas ledning. På kinesiska ritas kalligrafiskt 6:an som en uttömd manslem. Sådant hör inte hemma i skolmatematiken, menar Kinas Sverigeambassad.

- Svenskar som tar 6 i sin mun eller skriver 6 på papper måste straffas med arbetsläger och vanlig misshandel, säger Kinas ambassadsekreterare förtroligt. Kinesiska medborgare förbehandlas i en källarcell för att sedan nyttjas som skjutmål efter en 6-överträdelse.

Den svenska regeringen ger Kina delvis rätt:

- När vi väl sålt de kostsamma JAS-planen till våra kommunistiska vänner ska vi fundera på om det här är rätt, säger statsministerns fru.

Hemma hos henne finns inte 6.


Mycket kräks när Cykelmannen besökte Gröna Lund

go gubbe

 

 

 

 

 

 

 

Exakt så här ser han ut, enligt vittnen på Gröna Lund.

080826
Under våren och försommaren har den starkt illaluktande Cykelmannen lämnat kräkande människor efter sig på ett flertal platser i Sverige. Men nu har det varit lugnt ett tag och polisen har varit övertygad om att Cykelmannen återvänt till sitt hemland som tros vara Tyskland.

Igår dök han upp igen – på Gröna Lund! Många barnfamiljer var på plats och det kräktes friskt över hela nöjesfältet. Av någon outgrundlig anledning gjorde sig Cykelmannen besväret att ta sig igenom Lustiga Huset som var fullkomligt indränkt i kräks efteråt.

- Jag halkade i den roterande tunnan och låg nog där och snurrade runt i allt kräks en halvtimme innan motorerna slogs av, berättar en blöt och utmattad medelålders kvinna som inte vill uppge sitt namn.

Stanislaw Kaus säljer sockervadd och avslöjar att han kräktes rakt ner i sockersvaddsmaskinen.

- Fan också. Den är mycket svår att rengöra. Nu kommer det att dyka upp små matbitar i sockervadden flera veckor framåt.


Höginkomsttagare får snabbmat på recept

grillmat080825
Snart kommer ett förbud mot snabbmat att träda i kraft i Los Angeles. En remiss snabbehandlas just nu i riksdagen så Sverige kan följa efter, för att folkhälsan ska bevaras. I den svenska varianten av förbudet kommer recept på viss snabbmat att enbart förskrivas höginkomsttagare, då dessa inte anses vara en riskgrupp.

- Välutbildade och resursstarka samhällsgrupper förstår att hushålla med intaget av skräpmat, säger folkhälsoministern. Dessutom har de råd med dyrare gym att bränna kalorierna på.burgare

Att resurssvaga medborgare inte förstår sitt eget bästa är en numera fullt etablerad sanning. De röker, undviker motion, häller i sig hembränt och äter skräpmat vilket ökar landstingens sjukvårdskostnader markant. För att motverka detta receptbeläggs snabbmaten och landets läkare kommer att förskriva recept på fyra hamburgare per månad åt samtliga medborgare som ligger på en lönenivå på fyrtiotusen kronor och därutöver. Vid hundratusenkronors-nivån ökar tilldelningen till sex hamburgare eller fyra menyer, vilka också kan bytas mot insulinsprutor eller fria skjut på riksdagens hemliga bordell.

En alternativplan med motbok för snabbmat utarbetas parallellt av oppositionen som arbetar för en mer solidarisk ohälsa.


Unga gossar lär känna sitt kön i Organets regi

080824organskola
Nu på måndag är det äntligen upprop i Det Heliga Smiskets Organskola för unga gossar. Skolan ligger i det natursköna Lindesberg och är den första i raden av religiösa friskolor som Organet planerar att starta. Anmälningarna har haglat in och totalt 983 elever har blivit godkända av intagningsnämnden. Fyra elever har fått avslag på grund av tvivelaktigt kön.

Skolans filosofi är inspirerad av Hans Scheikes tänkande, Walldorfpedagogik och klassisk katolicism. Lärarna är alla pensionerade travkuskar som vet hur man hanterar ett ridspö.
Tanken är att de unga gossarna ska lära känna sitt kön och bli bekväma i sin
könsroll, eftersom könsroller kan vara så diffusa i dagens samhälle. Ämnen som lydnad, okritiskt tänkande och ointelligent design finns på schemat.

Skolans rektor Inga Urin berättar att skolan har plats för fler elever. Terminskostnaden är 26.200:- och då ingår ett par kortbyxor i läder, en grön kavaj samt en skärmmössa med skolans emblem, två korslagda ridspön.


sprutförstärkningBo under kraftledning ger kraftigare sädesavgång

080823
En stor internationell undersökning visar att de som bor under en större kraftledning inte bara får elallergi utan också betydligt kraftigare sädesavgång, både vad gäller volym och ejakulationshastighet. Detta betyder också att organisatörerna av de blivande olympiska spelen i masturbation måste hitta ett lämpligt dopingtest, så inte olovlig kraftledningsvistelse förekommer.

De tre friidrottsförbunden Svenska Tajares Riksförbund, Stockholms Masturbationssällskap och Svenska Självbefläckelseakademien säger sig inte ha märkt av denna effekt även om de medger att de främsta av deras atleter faktisk bor under högspänningsledningar.

Boverket förbereder sig nu på en anstormning av dispensansökningar för att få uppföra fastigheter under kraftledningar. Tills vidare ges dock enbart tillstånd till tält och husvagnsuppställning under ledningarna.
 

Fotnot: undersökningen gäller endast män


Vårdcentral för tvekönade tyskar i höst

080822vårdcentral
I går kunde vi läsa i DN att en vårdcentral för invandrare ska inrättas på Telefonplan i Stockholm. Organet kan nu avslöja att detta inte är det enda projektet. Kommunalledningen i Storstruman har nämligen investerat i en vårdcentral enbart för de tvekönade tyskar som besöker kommunen.

Kritiker menar att kommunledningen gör detta enbart för att dra till sig de penningstinna tyskarna och för att motverka utflyttningen från kommunen.

- Vi gör detta för att lösa ett allvarligt samhällsproblem säger kommunalrådet Herman Afrodit. Om kunderna är resursstarka är det förstås olyckligt, men vi kan inte diskriminera dem för det. Vi vill vara för tvekönade tyskar vad San Fransisco är för de homosexuella.


takbrott

Takbrotten ökar i Sverige

080821
Det började en gång med ett campingtält i Mölle som säckade ihop för ett gäng supiga finnar som ville finna sitt rätta kön. Sedan har tak av olika färg och geografisk härkomst utsatts för övervåld från olika politiska grupperingar. Nu har takbrotten nått Sveriges högsta tinnar. Kungliga slottstaket sviktar svårt. Kommissarie Ekenrot på Rikskrim förnekar allt prat om takbrott.

- Fyllerister har vi koll på. Men här handlar det inte om tak utan rent hat mot dessa gapiga och nerpissade pajsare, säger han.

- En tidningsanka. Taken i fars slott håller, säger prins Barnabotten, hederlig byggnadsarbetare.

Hans trolovade, den muskulöse dalakillen Vaniel håller med. Vi fotograferar sedan när prinsen kysser en jäktad Vaniel på väg till sitt gym. SÄPO sliter filmen ur Organets kamera. Vår fotograf slås ner och misshandlas grovt. Men han kan numera röra på öronen...


kraftvärmeverkÄntligen totalförbud för kemikalier och energi

080820
Ett totalförbud för både kemikalier och energi kan snart vara verklighet. Allianspartiet de gröna har tillsammans med Grön Opposition kommit överens om att Sverige inte behöver energi och speciellt inte i form av el eller olja. Dessutom kommer ett förbud mot kemiska föreningar att träda i kraft efter nyår.

- Vi måste vara föregångare och visa att samhället inte behöver alla växthusgaser, kemisk radioaktivitet och annat otäckt och onödigt, säger miljöministern. Hur ska annars Indien och Kina förstå att de är inne på fel väg? Senast i går hörde jag att kemiska föreningar hittats i spädbarn och andra befolkningsgrupper - ingen går säker om inte detta får ett omedelbart slut.

Industriföreträdare runt om i landet rasar mot förbudet och hotar med färre jobb och utflytt av huvudkontoren till låglöneländer.

- Tomt prat, menar samme minister. Jag blir så trött på alla bakåtsträvare. Sverige måste ställa om och bli ett land utan alla föroreningar. Sådant hör nittonhundratalet till och behövs inte i ett modernt samhälle. Folk får väl cykla, det är ju dessutom nyttigt.


Masturbation blivande OS-grenbronsdolme

080819
Drog- och mutskandalerna i de olympiska tävlingarna har skapat en ny tävlingsklass som inte kräver doping. Den nya grenen är självbefläckelse, det vill säga masturbation, och ska ersätta den genomkorrumperade brottningen.

Tävlingarna i masturbation går ut på uthållighet och fysisk prestation och är en glömd 2 000 år gammal grekisk manlig klass. Männen visar framsidan mot publiken och startar tävlingen med noga reglerade handgrepp. De män som kommer – längst och oftast – vinner.

Men det är inte allt. Det som olympierna levererar vägs in och säljs sedan på auktion! Världens kvinnor bara drömmer om att ha en äkta olympier i livmodern och IOC räknar med miljonvinster. Den  kvinnliga delegaten i olympiastyret protesterar dock:

- Äckligt, vad ska vi tjejer göra då? Vad kommer Gud att säga!


Fotnot: dolmen på bilden har inget med artikeln att göra


inbrott - nej tackNytt grepp mot inbrott

080818
Staten har nu ålagt polisen att halvera antalet villa- och lägenhetsinbrott under 2009. En kampanj har detaljplanerats där bland annat skyltar tryckts med texten "inbrott undanbedes". Tanken är att dessa skall sättas upp utanför ytterdörren hos samtliga medborgare.

- Skylten kommer nog få brottslingarna att tänka efter både en och två gånger innan de beslutar sig för att göra inbrott, säger kommissarie Ekenrot vid Rikskrim. Inbrotten är i första hand ett informationsproblem och nu ska vi medvetandegöra att handlingen är förbjuden.

För att alla ska förstå kommer skylten att tryckas på de fem vanligast förekommande språken på våra kriminalvårdsanstalter.

Ett kurspaket kommer även att tillhandahållas de fångar som anses vara i farozonen för inbrottsöverträdelser, där de viktigaste paragraferna i inbrottsrättslagen förklaras.

- Ett genialt grepp på ett växande samhällsproblem, kommenterar justitieministern.


Kriminella ambassadörer gäckar kyrkopolisen


080817
Ambassadörerna är en sluten krets som inte går att infiltrera. Kyrkopolisen medger att man inte kommer åt ledarskiktet i den organiserade diplomatligan.

- Bakom de gyllene uniformerna och alla ordnar är de blodsugande parasiter, säger kommisarie Ekenrot på
medaljer Rikskrim uppgivet. Många  känner varandra sedan barndomen och är uppväxta i samma resurssvaga förorter. De föds av missbrukande tonårsmödrar och har DAMP och andra bokstavskombinationer.

Medfödda mentala brister är en förutsättning för att antas till attachéutbildningen och gå vidare till den organiserade brottsligheten i det slutna nätverket.

- Jag förstår våra frustrerade kyrkopoliser när de ser påtända diplomater på Stureplans krogar med fickorna fulla av tusenlappar och knark, menar Ekenrot vidare och pruttar diskret.

En rikskänd tidigare statssekreterare och diplomat uppges äga hela Utrikesdepartementet. Och en av våra mest kända diplomater sägs äga advokatkåren genom sin 12-åriga dotter som målvakt i ett Pananamaregistrerat bolag.

En lag som ger våra åklagare begränsad rätt att undersöka var diplomaternas alla pengar kommer ifrån, kan komma först år 2025.
 

Brottslingar med medaljer suger ditt blod.


bordellvirke

Bygg din egen trädgårdsbordell

080816
Organet har kommit över ett parti massivt ryskt timmer, lämpligt för knut-timring av din personliga bordell i trädgården. Till alla våra trogna prenumeranter kan vi nu erbjuda en komplett byggsats, med ritning, till det sensationellt låga priset av 9.999 kronor (inkl. moms).

Byggnaden följer den nya standarden för friggebodar och har 15 kvadratmeters byggyta. Höjden är 23 meter fördelat på sju våningar samt ett penthouse högst upp för dig och din hetaste kvinna. Totalvikt: 57 ton.

Om du är en av dem som alltid drömt om att ha en egen exklusiv trädgårdsbordell, tveka inte! Hyr ett släp och åk genast till Lindesberg. Där, på Lindesbergs internationella golbana, kan du själv välja ut vilka stockar du vill ha. OBS, betalningen erlägges kontant till den efterblivne rysktalande mannen. Först till kvarn...


Lagstiftning mot civilkurage

bil förbehållen poliser080815
Upprörda känslor har följt i spåren på Kristdemokraternas förslag till en lag som ska tvinga medborgarna att visa civilkurage. Nu har Solidariska Kommunistpartiet i samarbete med socialöverstyrelsen tagit fram ett motförslag där civilkurage blir straffbart.

- Vi ska inte ha en massa privatpersoner i Sverige som leker polis och stör kriminella under deras yrkesutövning, säger Maj Svensson. Vare sig det gäller fasthållande eller bara iakttagelser stör det, och om brottslingen blir nervös kan han skada sig på vapen eller sprängämnen som han kanske bär med sig.

I ett nästa skede vill partiet också lagstifta mot civilkurage hos polismän under yrkesutövning:

- De är redan ganska duktiga på att titta bort när något inträffar, men det skadar inte att de också får lagstöd för detta, anför Svensson stolt.


Fullt upplopp vid Organets tryckeri

080814kedjad strejkvakt
När blockaden av Organets tryckeri i Tierp skulle hävas i morse kom samtidigt flera busslaster med ilskna och berusade prenumeranter. Två strejkvakter kedjades fast i grindarna som svetsades samman. En bal med tidningspapper stacks också i brand av de uppretade prenumeranterna. När Organets reporter till slut vågade sig fram till demonstrationståget blev han först hotad med stryk om papperstidningen skulle återkomma och kompensationen i form av starksprit skulle upphöra.

- Vi skiter i blaskan, den duger knappt att torka sig i arslet med, säger en överförfriskad prenumerant. Vi kan läsa webbtidningen i stället och tangentbordet fungerar utmärkt som toapapper, om nu någon använder det.

En polispiket anförd av kommissarie Ekenrot vid Rikskrim ankom till platsen men kunde inte göra särskilt mycket.

- Jag är själv ofrivillig prenumerant och kan inte annat än instämma i protesterna, säger Ekenrot. Det är nu Organets förbannade plikt att fortsätta leveranserna - av sprit alltså.

Eftersom Organet har en passion för kundtillfredsställelse kan vi inte annat göra än att tillgodose önskemålet.


Blockaden på väg att hävas?

papperstidning080813
Den fackliga blockaden mot Organets tryckeri i Tierp är nu på väg mot sin lösning. Efter gårdagens artikel har tre efterblivna präster från kyrkans gruppboende hört av sig och tecknat anställningskontrakt. Redaktionsledningen har redan ansökt om kollektivavtal hos både Tryckeriarbetarförbundet och Prästfacket.

- Vi tycker detta är en skänk från ovan, säger en av de nyanställda. Samordningsfördelarna när polis, post och kyrka fusionerats medför garanterat övertalighet och vi vill inte vänta på silkessnaran.

En inte obetydlig del oroliga prenumeranter har dock ringt under dagen. Frågorna har mest gällt om det verkligen är nödvändigt att häva blockaden och frågat om de inte kan få fortsätta med ersättningsspriten i stället för dagstidningen.

Ett mindre antal exemplar kunde tryckas redan i morse, vilket dock berodde på att prinsessan Barbroline von Acko distraherade strejkvakterna genom att blotta sig och bjuda på sprit, så en leverans kunde slinka igenom.


Blockad mot Organet. Sprit och erotik utlovas till alla prenumeranter.

kröken i stället för blaskan080812
I morse blev 62 000 stockholmare som prenumererar på pappersversionen av Organet besvikna. Tryckeriarbetarförbundet har försatt vårt tryckeri i Tierp i blockad. Leveranser av papper, trycksvärta och kautschuk kommer att stoppas tills Organet tecknar kollektivavtal.

Vi ger oss aldrig, säger en stridbar företrädare för Tryckeriarbetareförbundet framför de låsta grindarna. Vi ska stoppa ner en röd fana i halsen på storkapitalets lakej Lars Fredriksson.

Problemet är att produktionen är fullständigt automatiserad. Det finns med andra ord inga anställda att teckna kollektivavtal för.

- I flera år har vi sökt med ljus och lykta efter personal som vill vara anställda hos oss. Fast inget arbete behöver utföras, har ingen nappat, säger redaktionschefen Lars Fredriksson förtvivlat.

Så länge blockaden pågår erbjuds Organets prenumeranter en helflaska brännvin per dag. De få som inte nyttjar starkvaror kan istället få ett erotiskt hembesök av prinsessan Barbroline von Acko och hennes hund.


På grund av tekniska problem i vårt tryckeri kommer Organet endast ut som webbtidning idag.

odefenierad vätskaSpår av vatten i Östersjön

080811
Marinbiologiska institutet har vid analys av Östersjövätska funnit hög halt av bräckt saltvatten.

Bland de förväntade andelarna av blågröna alger, kondomer, oljespill och industriutsläpp hittades flera procentandelar vatten.

Varifrån det kommit är än så länge ett mysterium, men teorier saknas inte:

-Det är ryssarna som inte har kontroll på sina utsläpp, påstår en miljöminister Organet talat med. Man kan nästan finna vad som helst i de ryska floder som mynnar i Östersjön, så varför inte också vatten!

De fiskare som bedriver verksamhet i området och som får sin utkomst från EU-bidrag för att minimera fiskekvoterna är oroade för att vi snart kan få se fiskar i sjön igen.


brunbyggeBrun arbetskraft byggde latrin

080810
Ett så kallat brunbygge har avslöjats i den natursköna Nationalstadsparken i Solna. Vid skärskådning av ett flygfoto som tagits över fältet kunde kartverket konstatera att den oregistrerade byggnaden var under uppförande. Polisen och byggfacket kallades till plats och upptäckte att ett lag om fem illegalt invandrade arbetare från Sydostasien snickrade på huset.

Samtliga misstänkta häktades på förmiddagen och ersattes av strejkvakter. I ett första skede uppstod en konflikt mellan fack och polis vem som först skulle ta i tu med fridstörarna. Facket hävdade att om polisen fick häktningsföreträde blev det svårt för facket att hota och trakassera arbetarna, speciellt som tolk behövde inkallas. Efter ett snabbt hopkommet samarbete med polisfacket kunde dock tvisten lösas genom att poliserna delade ut postförsändelser och höll nattvard under tiden hoten framfördes.

-Vi från facket vill bara att de utländska arbetarna ska ha det bra i Sverige, ljuger en fackrepresentant som Organet intervjuat.

De misstänkta arbetarna hävdar å sin sida att de är en utvecklingsdelegation från Borneo. De påstår sig inte alls vara i byggbranschen utan är här för att undersöka behovet av u-hjälp från Brunei till Sverige. Möjligen kan händelsen bero på språkförbistring.


propellerplan

Nyktra nekas flyga

808009
På senare tid har det rapporterats i massmedia att onyktra passagerare ställt till problem på trafikflygplan. Vad som inte framkommit är den större mängden nyktra passagerare som ställt till än värre problem. Slagsmål, kaskadkräkningar, tafsande på flygvärdinnor och högljudd konversation har ofta stört. Flygkapare, som lyckligtvis är en ovanlig företeelse, tenderar ofta vara nyktra. Allt detta sammantaget har nu fått den internationella flygstandardorganisationen att införa bestämmelser som nekar nyktra att stiga ombord på planen. Ett snabbt alkotest kommer att utföras i samband med vätskekontrollen innan påstigning. Passagerare som har en promillehalt under 1,0 ombedes vänligt men bestämt att återgå till närmaste bardisk för åtgärd. Nekar passageraren medför detta straffansvar och dryga böter.

I ett senare skede undersöks hur man kan komma till rätta med det faktum att i merparten av alla flygplansolyckor är piloterna nyktra.


potatisNy exotisk mat

080808
Nyligen har allt fler exotiska grönsaker hittat vägen till våra handlares avdelningar för frukt&grönt. Många invandrade nysvenskar har ökat efterfrågan på bland annat nya rotfrukter vi inte sett förut. Det senaste tillskottet är den så kallade potatisen som kommer från Sydamerika och kanske kommer att konkurrera med kålroten på våra frukostbord tillsammans med friterade marsvin.

-Jag tror nog just denna rotfrukt är en övergående trend, ungefär som ostfondue och friterad camembert med hjortronsylt, säger Jonas Alströmer som är en auktoritet på rotfrukter från Sydamerika. Den saknar originell smak och kommer säkert att ha svårt att stå sig i jämförelse med avocado och kinesiska lycheefrukter.


Äntligen stringblöjor inom äldrevården

080807stringblöja
Länge har våra åldringar på långvården önskat piffa upp sig lite och se chicka ut. Nu har de bönhörts av blöjtillverkaren Plumpers som i samarbete med landstingens uppköpsförvaltning tagit fram en läcker stringblöja. De dubbla tjocka blöjornas tid är förbi och som grädde på moset kommer bytena med automatik ske mer ofta.

-Nu måste personalen självklart byta blöjor varje timme, annars kommer det att straffa sig, säger landstingsuppköpsdirektören med eftertryck. Som det är nu får kunderna ligga för länge med samma orena blöja. Många tror felaktigt att det beror på att vi skurit ner till 0,74 personal per 100 kunder. Det har knorrats en del, men sådant kommer det inte att finnas tid till nu när blöjan blir full i en handvändning.

En kund, som hellre vill kalla sig vårdtagare enligt den gamla ålderdomliga jargongen, har haft svårt att få gehör för att få bli torr:

-Jag har ringt till landstingets helpdesk för att bli bytt på en hel månad, men där svarar bara en automatisk röst att det finns blöjreklam på deras hemsida, säger vårdkunden uppgivet.

Landstingscentralen avfärdar dock kritiken som förlegad och ovisionär.


Hellre masturbation än matematik?

080806
En utvärdering av svenska elevers resultat i ämnet matematik har kommit fram till att flickor räknar lika bra som pojkar. Resultatet var inte helt oväntat då flickors matematikbetyg länge legat högre än pojkarnas. Nu har dock en ny undersökning visat att även efterblivna räknar lika bra eller bättre än gossarna, vilket kanske är något överraskande.

-Jag skiter väl i den där jävla matten - den är ju typ fett boring, säger en elev vi träffat som varken är flicka eller efterbliven.

Möjligen kan resultatet bero på visst ointresse hos pojkarna som uppges vara mer intresserade av masturbation och slagsmål.

felaktig formel


EkRekordbanta med rutten ek!

080805
Atkins, GI, flygvärdinnemetoden... Det finns hur många sätt att banta som helst, men ingen metod är egentligen hundraprocentigt effektiv.

Den pensionerade lantbrukaren Henry Slepersaj har nyligen bantat bort 112 kg med en metod som han har utvecklat själv.

- Det är inga konstigheter, berättar Henry. Jag tittade på tvestjärtarna och konstaterade att det är omöjligt att hitta några feta exemplar. Så jag utgick från det tvestjärtarna äter, nämligen trä, gärna rutten ek.

Under snart ett års tid har Henry före varje måltid ätit en ljummen blandning av rutten ek utrörd i vatten. Kilona har formligen rasat av honom. Idag väger han bara 47 kg.

Henry har en egen teori varför metoden fungerar så bra:

- Det är så in i helvete äckligt. Det sista man vill tänka på efter att ha fått i sig några skedar rutten ek är mat. Gud, vad jag är hungrig.


Efter mödomshinnor kommer hemorrojder

080804Karolinska
När det nu uppdagats att landtinget betalar operationskostnader för rekonstruktion av mödomshinnor, kommer även hemorrojder att rekonstrueras - av rättviseskäl.

-Om en ska ha måste alla få, säger sjukvårdslandstingsrådet bestämt. Vi har funderat på vilka hinnor som kan vara likvärdiga och strukit blindtarmar och hornhinnor eftersom de operationerna blir dubbelt så dyra.

Om landstinget valt dessa andra hinnor hade de sedan blivit tvungna att erbjuda dubbla mödomshinnebyten. Det blev alltså hemorrojderna som vann. Att erbjuda män mödomshinnor, som också föreslagits, kan endast vara meningsfullt i vissa undantagsfall.

Fotnot: Sjukhuset på bilden har bara lite med artikeln att göra


Många chockade när Sune Bänk kastade avklippta fingrar till publiken

Sunes hand080803
Gårdagskvällens föreställning av Köpmannen från Venedig på Örebro stadsteater blev en chockartad upplevelse för publiken. Hela pjäsen spelades i totalt mörker, vilket fick många besökare att börja bua och lämna lokalen. Det blev för mycket för Sune Bänk, pjäsens  kontroversielle regissör, som ilsken hoppade upp på scenen beväpnad med en stor bultsax.

- Sitt still i bänkarna era förbannade rondellhundar, skrek Sune Bänk hysteriskt.

När publiken inte åtlydde uppmaningen, kapade han till allas förvåning av sig tummen och kastade ut den i folkhavet. I rask följd följde sedan även pek- och långfingret.

- Jag bara ger och ger, och ni bara tar och tar, vrålade den ursinnige teaterregissören med blodet sprutande ur fingerstumparna.

Under de senaste månaderna har Sune Bänk skurit av sig ett öra, näsan, det mesta av sin penis och tre fingrar. Var ska detta sluta?


Organets framgångssaga fortsätter!

080802skräptunna
Organet uppskattas alltmer. Hundratusentals nya läsare tillkommer varje dag. Snart ger vi ut en engelsk upplaga och senare även en kinesisk (ett stort önskemål nu inför OS i Peking). Vår serbo-kroatiska edition har gett eko ända till Internationella domstolen i Haag. (Sök på organet.serbokrat_andenhaag//krim.nu)

Men alla älskar oss inte!

"Avskyvärt - en skam", "fruktansvärt uselt", "ett hot mot hela samhället" är några röster. Kungliga biblioteket vägrar ta emot det så kallade "pliktexemplaret" (som alla måste ge).

Andra anser att Organet är det bästa som hänt efter Jesus!
Redaktionen har varit mordhotad två gånger. Vårt webbcenter i Lindesberg sprängdes förra veckan av en kvinnlig dansk självmordsbombare. Lindepolisen menar att explosionen troligen orsakats av gas i en wc-stol och lade ner utredningen samma dag. Huset stod ju kvar (men utan tak). Fast tydliga övervakningsbilder visar den den danska kvinnan endast iförd sprängbälte. "Jag stupar i kampen mot Djävulen och ormars avföda" säger hon på danska kyrkans hemsida.

En gruvlig förkastelsedom har utslungats från Vatikanen. Ingen i redaktionen får längre ta nattvarden. Fördömelsen från kyrkan beror på att homosexualitet, promiskuitet, gosseskändning, djursex och vanlig enkel skörlevnad är förbjudna ämnen att skriva om. Självklart, det är ju prästernas och ungdomsledarnas eget inpinkade revir.


tjejtoa

Äntligen anpassade dass

080801
Moderna kvinnor med päronstjärt och ridbyxlår har länge klagat över de dåligt anpassade naturdassen. Nu har Järfälla kommun som föregångare byggt ett utmärkt designat dass på Järvafältet.

Med en bred bas och avsmalnande topp kan nu damerna bekvämt lätta sig vid skogspromenader. I ett senare skede planeras en manlig variant för kroppsbyggare med bred topp och avsmalnande bas. Här behövs dock kraftig förankring i marken, så byggnaden inte riskerar välta i höststormarna.

-Äntligen slipper vi smyga i snåren och kan njuta av besöken i ergonomiskt stjärtriktiga lusthus, säger en bredhöftad orientererska som springer förbi dasset när Organet tar bilden.

Hennes muskulösa herrsällskap ser mindre road ut och tillägger surt att han har fått stå på händer när han använt avträdet, med ohygieniskt resultat.

Organet kommer naturligtvis följa upp med artiklar om kommunen även tar steget att bygga herrvarianten.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

   


Börja varje dag med
 snyt dig
satir, humor eller bara trams?annonsplats


annonsplats