ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

söndag 01 mars 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


Sensationell nyhet – Westring och Segelström förlovade!

ringarna090301
Som en blixt från en klar himmel meddelades igår att den tilltänkte drottningmaken Daniel Westring officiellt förlovat sig med Organets redaktör Anders Segelström. En världssensation som främmande hov nu gottar sig åt.

Den missbrukande redaktören har tidigare nämnts som hemlig vän till Westring i ett intimt porträtt i tidningen Hör och Se. Ett nummer som blev beslagtaget.

- Det blir inget stort bröllop. Kungligheterna kanske inte tycker om mig längre, säger Westring. Det är folkligt som gäller för mig nu!

En urförbannad kung lär bestämt ha satt en folklig fot i Daniels bakdel när de träffades på slottet en sista gång. Det uppges att de nyförlovade ska ansöka om insemination så fort som möjligt.


Kronprinsessans förlovning en jättebluff!

slottet090228
Våra läsare har säkert sett de sensationella nyheterna om den påstådda förlovningen mellan kronprinsessan Victoria och en Daniel Westring. Som enda tidning i världen vet Organet sanningen!

Hela förlovningen är en hemlig konspiration framtvingad av statspolitiska skäl. Det är viktigt att låtsas att tronföljaren kan klämma fram en tronarvinge innan hon blir nucka. Kungahuset riskerar annars att avsättas.

Westring har aldrig varit kronprinsessans pojkvän. Den ”Daniel” som synts i media är en skådespelare från Stockholms Stadsteater. Den riktige Daniel Westring har sedan länge varit kär i en av Organets äldre redaktörer. Westring har själv mot betalning och tystnadslöfte läckt hela den fantastiska storyn till Organets redaktion.

Organet vågar skriva sanningen, trots de ruggiga hot som riktas mot oss. Vi har nu sökt vittnesskydd hos SÄPO. Tre biobiljetter för att gömma oss en kväll är all hjälp vi har fått.


Organet indraget i vapenhärva

granatgevär090227
16 automatpistoler, 242 kpistar, 7 lätta granatgevär och en stridshelikopter M1 fattas i Organets vapenkammare, visar en hemlig inventering som läckt ut. Även konceptionsmedel i fältförpackningar och 92 ryggsäckar med utarmat uran lär vara borta.

Ingen inventering eller registrering av vapennummer finns, varför det kan vara flera hundra vapen till som är försvunna.

En Organetredaktör och en kommissarie Ekenrot sägs ha gjort flera resor till Afghanistan med chartrat lastflyg. Båda nekar blankt.

- Vi är förkrossade, säger brigadgeneral Sjunden Karlsson på Staben. Vi litade på Organet. Det utarmade uranet skulle användas till tunga poliskulor vid razzior i kyrkor och lekparker. Nu kanske våra vapen finns i Kabul och Irak. Vi måste omedelbart skriva brev till länderna och fråga om de vet nåt.


Ta doktorsgraden i samarbete med Konstfack

buss090226
Du kan nu genom ”Installationsmetoden” på ett begåvat sätt avlägga konstvetenskaplig universitetsexamen.

Välj ut ett föremål för din installation: SL-buss och poliskombi är godkända objekt. Du och din handledare från Konstfack välter fordonet ute på gatan. Du sprejar sedan objektet med din färska urin. Sätt upp avspärrning. Töm en helflaska vodka eller gin över den blivande installationen. Tänd på!

Krossa tomflaskan, sprid ut glasskärvorna runt fordonsbrasan. Glöm inte att filma så att allt blir lagligt. Klart.

Hämta doktorsdiplomet nästa dag på Konstfacks rektorsexpedition.


RFSU:s rakserie private aria, nu för ordningsmakten

snorre090224
I somras lanserade RFSU en helt ny serie med produkter för användning vid vid rakning. Under våren gjordes även en undersökning som visade att 94 procent av poliser i åldrarna 20-40 år tar bort allt könshår.

84 procent av dessa gör det genom rakning. Serien "private area" är en intimvårdsserie anpassad för vardagligt bruk för poliser som både vill underlätta rakning och samtidigt massera. Produkterna finns att köpa på Apoteket. Nu har påbud till landets samtliga poliskonstaplar gått ut där alla anmodas raka sina kön. Detta för att inte kunna förväxlas med apajävlar och riskera att sterilisera varandra.


Dyr el? Koppla till nolltaxa!

proppskåp090222
Trött på dina höga elräkning? Följ Organets omkopplingsråd och sänk dina elkostnader till noll.

Leta fram elcentralen i bostaden (det måste vara den gamla typen med proppar). Automatsäkringar går inte att lura.

Slå av huvudströmbrytaren – viktigt! Skruva ur samtliga proppar. I de tomma hålen gängar du sedan försiktigt i fuktade korkar från Tirnaveflaskor (eller annat vitt vin).

Nu passerar ingen förbrukning förbi elmätaren ut till de olika elapparaterna. Din räkning blir garanterat noll. OBS! Du får naturligtvis INTE slå på huvudströmbrytaren igen.


Under sportlovet vecka 9 är redaktionen begränsat bemannad.
Nya artiklar laddas upp sporadiskt.


Kungahuset vågar inte ta emot porrpengar


skumpa090219
Porrmiljardären Stjärt Nilton önskade av patriotiska skäl stödja kungafamiljen med en rejäl hacka på 21 miljoner.

- De har stora kostnader för barnen som även drabbar skattebetalarna, menar direktör Nilton. När allt havererar i ekonomin ville jag att de fina ungdomarna skulle kunna leva på sin vanliga generösa nivå. Någon lär studera också och behöver pengar till studentlitteratur.

Genom ägandet i Björn Berg AB försökte Nilton smygvägen ge kungabarnen en präktig slant i de bistra tiderna.

- Festblåsor, preventivmedel, champagne och uteliv kostar, säger flerbarnspappan erfaret.

Men eftersom det inte gick att säkert hemlighålla att det är Niltons porrpengar, tackade hovet slutligen nej. Enligt uppgift lär kungen ha sagt till riksmarskalken att det är smartare att panta riksregalierna än att avslöjas med smutsiga könspengar.


Hemmafruar byter sex mot matpengar till barnen


hemmafru090218
Gifta svenska kvinnor tjänar för lite och lever på nåd. De måste ge sin man sex i tid och otid för att få matpengar till barnen.

Några få har dock bra betalt. Lilla fru Valkengren från på SE-banken drar hem en skottkärra lassad med sedlar varje fredag. Och kapitalisten Antonia Akselsson Jönsson har gratis mat och kläder på jobbet. De här väninnorna bestämmer sina sexliv själva!

Partiledare Måna Pralin (s) vill nu införa kvinnolön. Varje maka ska få 85.000 kronor per månad. Pralins finansiering av reformen, som kostar 3,45 miljarder att genomföra, är som vanligt svävande.

- Man borde ta från storkapitalet och överklassen, anför hon bestämt.

- Min hustru orkar inte med mig varje natt, erkänner kommissarie Ekenrot på kriminalens sexövergreppsrotel. Men så har frugan inga egna pengar heller ...

Ekenrot står under internutredning igen, nu för revolverskjutning på toaletten och för att i sovrummet ha pepparsprejat makan.


Fet porrdonation räddar Organets lustjakt


yacht090217
Pornografikungen Bent Nilton har skänkt halva sin förmögenhet till Organet. Han ville först donera en jättesumma till Stadsmissionen – som dock tackade nej till de ”besudlade” pengarna.

- Jag har aldrig blivit så förnedrad, ändå har jag suttit i skånepolisens fyllecell, säger en arg Nilton. Organet är en värdig mottagare.

Den gigantiska donationen går inte in i Organets svarta bokföring utan direkt i fickorna på de tre huvudredaktörerna. De jublar över pengarna.

Redaktör Segelström har har förköpt sig på Carnegie och har närmare en miljard i skuld. Den nyfattige chefredaktören Fredriksson sägs upprepade gånger ha snyftat ”snart få man väl köra Volvokombi” till tidningens vaktmästare. Redaktionens lustjakt, som sedan länge ligger i knarkbeslag på Mallorca, kan nu äntligen lösas ut!

Direktör Nilton gör ett skattefritt klipp i samband med donationen. Större delen av pengarna går tillbaka till Niltons koncern. Organetsredaktörerna är ju flitiga konsumenter i porrträsket


Pantsätt din man och få pengar till shopping

pantbank090216
Organet startar nu Räntefri – en exklusiv lånetjänst för äldre kvinnor. Med mobilen kan du låna upp till 5000 kronor gratis mot att du lämnar maken/sambon i pant.

Pengarna överförs till ditt konto inom tio minuter! Lånetiden är två till tre år och under tiden sänds mannen till lättare arbete i den kinesiska gruvan Hoppet Två eller till det friska kungskrabbfisket i Barents hav, du väljer.

Outlöst och oskadad pant går till polisutbildning efter bindningstiden. Åldriga och skröpliga män sänds till etiska prov (godkända av Statens Provningsanstalt) på Karolinska Institutets animalieavdelning.


Blondinbella ny chef för GrängesSprit


absolut090215
Sveriges värsta bloggare blir vd för Organets spritfabrik i Grängesberg – efter många turer. Exempelvis försökte sparkade sprit-vd:n Anita Streen i smyg sälja tjänsten för 275 000 kronor.

Enligt en säker källa uppges Organet ha myglat grovt vid tillsättningen:

- De sökte en blondin som dessutom är frikyrkonykterist. Och det fick dom. Blondinbella förstår sig varken på sprit eller siffror. En perfekt konkursmålvakt!

Till kommissarie Ekenrot i Organetstyrelsen säger Roewengrip att Grängesberg är otäckt och fult. Hon vill därför chefa från sin blogg hemma.

- Bella ska sätta ner sin snygga häck i Grängesberg, säger Ekenrot pilskt. Annars blir det hämtning i polisbojor och kvinnoförnedrande tillmälen. Verkställ!

Pricksäker smaskar kommissarien en påse Glockpatroner och spräckta kondomer i redaktionens rosa papperskorg.


joggskyltKoppeltvång för joggare

090214
Efter att ett antal hundar blivit bitna av ilskna och lösspringande joggare införs nu koppeltvång för motionärerna. Hundarna har även klagat över att de trampat i bajs som inte tagits upp efter de odresserade joggarna.

- Jag tycker inte det räcker med koppeltvång utan kräver munkorg och avfilade dubbar på löpskorna, morrar Fido von Hundkex som brukar njuta av naturen på Järvafältet i västra Stockholm, men viftar samtidigt glatt på svansen.

Rådjur, vildsvin och grävlingar välkomnar nyordningen då de ofta blivit skrämda av den oansvariga och aggressiva framfarten. Speciella rastgårdar för joggarna ska åtgärda bajsproblemet, där även svarta plastpåsar ska finnas så ägarna kan ta rätt på restprodukterna.

Okopplade joggare kommer att fångas av in kommunens motionärsfångare och riskerar i värsta fall att placeras ut i fosterhem om ägarna inte löser ut dem inom en månad efter infångandet.


Premiär för Organets nya samhällstjänst ”Förnedrande omdömen”

cert090213
På organet.se kan du nu prenumerera på tjänsten Förnedrande omdömen. Det innebär att du helt lagligt får köpa brottsliga eller nedvärderande omdömen om dina grannar, din chef, din präst eller den otrevliga närpolisen. En exklusiv rättighet som gäller under 48 timmar.

Skånepolisen har redan köpt 32 helårsabonnemang (med pengar från ett jättelikt narkotikabeslag). Gamla Carnegiestyrelsen ville ha ett företagsavtal som bonus!

Rättigheten att förnedra någon skrivs in i vid tingsrätten (precis som en lagfart) för avtalad tid. Med Organets prenumeration kan du nu ostraffat dra till med obevisade påståenden som: ”Chefens fru är prostituerad”, ”Grannen har smitit från en dödskörning på fyllan” eller ”Sonens hockeytränare är pedofil”.

Du väljer själv hur långt du vill gå. Kostnaden är blygsamma 400 kronor per 48 timmar.


moringRäntan under 0%

090212
Riksbanken sänker sin viktigaste styrränta, reporäntan, med tio procentenhet till minus åtta procent, den lägsta räntenivån hittills. Räntan kan dessutom behöva sänkas ytterligare under det närmaste halvåret, enligt Riksbanken.

Detta har medfört en del oväntade konsekvenser. Eftersom låneinstituten har lagt sig en procentenhet över styrräntan, får nu konsumenterna betalt för att låna, samtidigt som man får betala för att sätta in pengar.

LO har omedelbart krävt att alla arbetarlöner betalas ut kontant, eftersom räntan genast börjar ticka när löntagarnas konton belastas med månadens brännvinsbidrag.

Privatlånen har naturligtvis ökat lavinartat då ränteutbetalningarna ger en välbehövligt tillskott till hårt prövade familjeekonomier. Den stegrande konsumtionen som följt i spåren av räntesänkningen förväntas ge ökande välstånd för hela landet, då en enorm BNP-ökning blir resultatet av den hysteriska utlåningen och att alla hjul snurrar i turbofart.

Skuldsaneringsprogrammet upphör eftersom ingen vill bli skuldfri, bara idioter är på grön kvist.

- Det hära har länge varit ett krav ifrån vårat parti, säger Måna Pralin som menar att Riksbanken bara hyllar en gammal oppositionsidé. Äntligen har jag råd att frossa i Toblerone för mina egna pengar.


Polisens eskorter nyttjas kriminellt

piket090211
Kommissarie Ekenrot vid Rikskrim har under många år ansvarat för poliseskorterna vid stora statsbesök, pådrag som ofta engagerat hundratals konstaplar.

Kalla Fakta i TV har avslöjat att Ekenrots eskorttjänst i polisens namn i själva verket har handlat om att polistjejer utnyttjas som eskortdamer för att utföra sexuella tjänster till våra topppolitiker.

- Fruktansvärt, säger en bestört rikspolischef Karin Skötblad. Bedrövligt att våra unga polispraktikanter luras ut i könsträsket.

Även tvekönade äldre polismän sägs vara med i den lönsamma eskortverksamheten.

Kalla Fakta visar att Ekenrot bildat ett hittills okänt kommanditbolag för sexhandeln dolt bakom ett järnvägsbolag med förre Skandia-vd Lur-Erik Petterson samt den beryktade Moder Veneria som ägare. När Faktaredaktionen ville tala med Petterson i London City, hotade han TV:s redaktör med en sprängfylld HIV-kondom.

Ekenrot blir så uppbragd vid de oresonliga anklagelserna mot honom att ståndet i hans poliskalsonger spränger alla sömmarna.


Oppositionspartiet kräver anslutning till Warsawapakten

Polen090210
I går träffades alla fyra partiledarna för Oppositionspartiet på Bommersvik för att diskutera vad de är överens om. Avskaffande av energianvändningen stod naturligtvis högst på dagordningen. Oppositionspartiet tar oss in i det moderna, progressiva, naturliga, energifria samhället, hette det. Bakåtsträvande , konservativa, förlegade och miljöförgiftande Allianspartiet vill tillbaka till nittiotalet. Tjänstesamhället står för dörren och nu skapar vi den nya medvetet vilsna gröna människan som så väl behöver vår ledning.

Där rådde alltså redan fullständig enighet, varför diskussionen avstannade tillfälligt, men tog sedan åter fart när nivån på medborgarlön med latmasksbonus skulle fastställas.

I ett pressmeddelande meddelades senare på kvällen att ett närmande och en eventuell anslutning till Warsawapakten är en naturlig fortsättning på den svenska alliansfriheten, som samtliga fyra är rörande överens om.

- Äntligen kan man kanske få chansen att kyssas med Erich Honecker, precis som vi gjorde förr i tiden i vårat parti, säger en till tårar rörd partilederska (s), som vill vara anonym.

I Warsawa ställer man sig något frågande till vilken pakt som menas, och stadens borgmästare påpekar bestämt att den enda han kan tänka sig att kyssa är hans fru.


gnagareRåttorna sopstrejkar

090209
Nu vägrar Stockholms råttor att gräva i de berg av sopor som skapats av sopstrejken. I första hand är kravet som rests koppeltvång för katter, ett krav som tidigare rapporterats av Organet. Nu tar alltså stadens råttor tillfället i akt och hotar omintetgöra effekterna av sopåkarnas strejk, då medborgarna inte äcklas i samma utsträckning utan råttornas medverkan.

- Vi kommer inte att återgå till att rafsa runt i soprum och källare förrän vi kan åtnjuta samma medborgerliga rättighteter som hundar och grisar, väser Claes af Klätterstam, ordförande för Svenska Gnagarförbundet.

En kontingent svartfötter från Lövsta soptipp lär dock vara på väg in till centrala staden och hotar ta över de övergivna soprummen om strejken blir långvarig, varför hårda nattmanglingar väntas mellan de båda fackförbunden.


Mård Olsson kompromissar om atombomb


090208
Energiminister Mård Olsson försvarar nu kompromissen med sitt Alliansparti där hon gått med på utbyggnaden av svenska atombomber. Kommunfolket har rasat eftersom de inte tycker sig blivit tillfrågade i den känsliga frågan och känner sig svikna. Många har alltsedan folkomröstningen hoppats på förnybara alternativ som knallpulver och kinapuffar, men nu öppnas alltså dörren för storskalig och högteknologisk atombombsutbyggnad.

- Eftersom staten inte ska subventionera bomberna, så får vi väl först se om näringslivet har något intresse i bombtillverkningen, säger Mård Olsson gråtmilt. Dessutom får de bara sprängas i Oskarshamn, Forsmark och Ringhals där folk har fått jodtabletter som skyddar dem.

Oppositionsledaren Måna Pralin har lovat att riva upp beslutet efter nästa val och lutar sig mot förbudet mot smällare i tättbebyggt område.

"Det hära med vindkraft har länge vari ett krav ifrån vårat parti", säger Måna Pralin. "Nu har Måddan skiti i de blåa skåpe, och vi tar alla väljarna 2010."


Sanslösa konsultarvoden utbetalda till Rånar Skörgaard


bryggare090207
Näringslivsminister Mård Olsson (c) ställer Organet mot väggen för bedrägeri. Kriminella pengar har betalats till konsulter närstående nättidningens redaktörer.

Bland annat har livsåskådningskonsulten Rånar Skörgaard kunnat utkvittera 368.000 kronor – per dag! Pastorn har hållit kvartssamtal med Organets yngre kvinnliga personal. Även hårdare intimare handpåläggningar i Kristi namn och Carola-hymner sägs då ha förekommit.

- Den där lismande pastorn har gett charlatanen ett ansikte, säger en uppbragd kommissarie Ekenrot på Ekobrottsmyndigheten. En född svindlare, det ser jag på pubishåren, fortsätter Ekenrot och viftar lekfullt med den rykande tjänsterevolvern mot den skändade kaffebryggaren som han just satt en 7,65 mm poliskula i.

Kommissarien är halvbror till Skörgaard. Således är han och Rånar halvsyskon till Paris Hitlon, efter ett snedsteg i Amerika en gång.

- Men Paris och jag har bara varit ihop en gång, viskar Ekenrot med ett knipslugt leende på läpparna, off the record.


apajävelDjurvänner protesterar mot svensk steriliseringspolis

090206
Efter Malmöpolisens egenproducerade film där en konstapel hotar sterilisera apor går nu svenska Djurskyddsföreningen till storms mot poliskåren.

- Det räcker gått med de skydd vi förser djuren med, menar föreningens preventivmedelsrådgivare. Visserligen har en del apor svårt att trä på kondomer, men sterilisering kan medföra svår apbrist i framtiden. Några oplanerade apungar har vi fortfarande plats för, även om djurparkernas ekonomi är trängd.

Justitieministern har försökt gjuta olja på vågorna genom att tillsätta en medlare som ska förespråka avhållsamhet bland djuren. Dessa har dock hittills inte visat sig alltför intresserade, varför en större utbildningsinsats tillsammans med polishögskolan planeras.


Direktörerna har 50 arbetarlöner

090205
toaEn direktör i näringslivet får mer än 50 gånger så mycket i lön som en industriarbetare. Ledarna för de största riskkapitalbolagen får 95 industriarbetarlöner om året. En undersökning Organet gjort för LO:s räkning visar dock att en genomsnittlig direktör är 51 gånger snabbare vid löpande bandet än en genomsnittlig arbetare. Därför föreslås nu arbetsplatsrotation, så ledningsgrupperna får sköta det manuella arbetet medan de kollektivanställda på företagen gemensamt tar ledningsansvaret. Farhågor har dock rests att de nya direktörs-montörerna drar på sig klassiska arbetarlaster som toalettklotter, smygläsa tidningar och vilskita, när de väl kommit in i jobbet.

När det gäller riskkapitaldirektörerna är dock inte förhållandena lika lättlösta eftersom riskerna som dessa tar är över 100 gånger större än den genomsnittliga industriarbetaren, som mest riskerar pengar på tips och trav. Problemet föreslås lösas med en nedre gräns för spelinsatser med företagens pengar.


Poliser blir av med pistolen

polisbilar

090204
Allt fler poliser i Sverige blir av med sitt tjänstevapen, pistolen. Förra året blev drygt 20 procent eller 270 underkända när de gjorde det årliga skytteproven. Vad som är mindre känt är att ett ännu större antal kuggats i batongproven, där kriminella blandas med hederliga medborgare för att poliserna sedan ska pricka rätt. Samtliga hederliga medborgare i testet slogs ner men endast två kriminella, varav en var polis. Nu dras tjänstebatongerna in i samtliga fall. Pistolerna byts mot kulsprutepistoler då de anses ge en säkrare träffmöjlighet.

- Allt bottnar i att de flesta kriminella i testet såg elaka ut, säger länsvapeninstruktör Mauritz Ekenrot. Självklart ska konstaplarna välja det ofarliga alternativet och inte behöva riskera motvärnsskador.


midsommarSvenska riter blir världsarv


090203
Dans kring midsommarstången, samisk renskötseltradition och luciafirandets historia - snart kan de vara en del av FN:s världsarv. Dock står den gamla fina tarmsköljningstraditionen som det kanske viktigaste kulturarvet att värna om.

Ända sedan vikingatiden har vårt land brukat svenska folkets urgamla rätt att sig själv laxera, och nu har regeringen gett Institutet för språk och folkminnen ett bidrag på 100.000 kronor för att samordna arbetet för att övertyga Unesco om att detta är en del av världsarvet. Pengarna skall i första hand användas till att dokumentera de olika landskapens varierande tillvägagångssätt, speciellt när det sker i samband med folkdans. Först ut att filmas blir Stenspräcke Folkdansgilles lavemangsschottis.
 


mördarkattGnagare protesterar mot mördarkatter

090202
Svenska Gnagarförbundet har i helgen demonstrerat mot katthållningen i landet. Ett förbud mot dessa grymma och mordiska husdjur är ett absolut krav och gnagarna rasar också mot människornas diskriminerande och ojämlika behandling av olika sorters gnagare.

- En del människor behandlar marsvin och kaniner kärleksfullt men så fort de ser en råtta kastas det glåpord och förnedrande tillmälen efter den stackaren, menar Claes af Klätterstam, ordförande för förbundet. Katter tillåts pina våra medlemmar, till och med honor och ungar ger de sig på, fortsätter af Klätterstam upprört.

Regeringen är något handfallna inför frågeställningen och räknar nu på antalet röster som kan vinnas på ett förbud mot okopplade katter.


kraftverkKärnkraften av- & utvecklas

090201
Eftersom nu både Allianspartiet och Oppositionspartiet har förespråkare för kärnkraftsutbyggnad och total snabbavveckling har en partiöverskridande överenskommelse slutits om båda delarna. Efter hårda förhandlingar där Sveriges båda partier hotade spräckas lyckades sent i gårkväll en kompromiss komma till stånd.

- Äntligen kan vi ge industrin det klara besked om framtidens energitillgång de så väl behöver, säger de båda partiledarna unisont. Samtliga landets reaktorer avvecklas efter nästa val samtidigt som de byggs ut. De nya reaktorerna ska, för att uppfylla kraven, bara innehålla högaktivt kärnbränsle utan att producera el. På så sätt kan vi både förlora kakan utan att äta den.

När nu äntligen denna svårknäckta politiska potatis lösts, så står på agendan en snabbavveckling för både solkraft och vindkraft, kol, gas, olja och därefter ett förbud mot vedeldning och naturligtvis vattenkraften som förstör stora naturvärden.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats