ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

onsdag 01 april 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


ORGANET FYLLER 1 ÅR!

2008-04-01 - 2009-04-01

Samtliga prenumeranter på Organets pappersversion kommer under dagen få besök av ett stadsbud som levererar ett helrör födelsedagsdryck med tilltugg!


Påven på nytt kondombesök i Stockholm

kådisar090401
Vatikanen (Den Heliga Stolen) meddelar att påven gör ett återbesök i Sverige. Hans Högsta Helighet ska då träffa den nya prinsen Daniel som är förlovad med Sveriges blivande drottning. Påven kommer då åter ta upp förbudet mot kondom.

- Det är viktigt att en tronföljare inte följer sina lustar, utan avlar för landets bästa. Det är ett stort ansvar, säger påveämbetet i ett uttalande.

Även om en kondom är bestänkt med vigvatten skyddar den inte mot sexuellt överförbara smittor. Man måste också vara oskuld redan från början. Påven kommer därför att förhöra den blivande prinsen om hans tidigare sexuella erfarenheter.

- Vi räknar med att några sådana inte finns, kommenterar påvens talesman.

Samtidigt menar Påven i ett hemligt brev till kungen att prins Daniel nog borde konvertera till den katolska tron.

- Som icke blivande kung har han rätt till det, säger påvens informationskardinal med emfas.


Även kungahuset måste nu anmäla sjukfrånvaro

ambulans090331
Regeringen bestämde i går att kungliga familjen måste anmäla sjukfrånvaro till Försäkringskassan (FK). Beslutet berör kronprinsessan, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip samt prins Nisse (Nils-Gunnar Petterson, nye hertigen av Tensta - Madeleines trolovade). Blivande prins Daniel omfattas av kravet efter bröllopsnatten.

I nuläget finns inga misstankar om orättmätiga VAB-dagar (vård av sjukt barn), men vid lättare sjukdom kan de kungliga omplaceras till enklare jobb. I vissa fall måste läkarintyg lämnas.

- Vi måste ha koll på resterande arbetsförmåga, säger styrelseordförande Erik Åsbrink i FK. På ett stort slott finns arbetsuppgifter även om man har lite ont i magen eller mår dåligt dagen efter. Många välnärda kungligheter kan ha restfunktioner som kanske duger till något.

- Viktigt att ingen kan smita undan och få arbetsfria pengar, säger statsminister Reinfeldt till Organet. Ligga skönt i sängen får man göra på fritiden!


Påven välsignar kondomer med rökelse och vigvatten

påve090330
Påven har i största hemlighet gjort en snabbvisit i Stockholm för att välsigna en pall tyska kondomer med rökelse och vigvatten. Kondomerna ska delas ut som en kärleksgåva till de könsmedvetna katolska biskoparna i deras samvaro med de unga korgossarna.

- Vi är mycket tacksamma att biskoparna äntligen fått ett verksamt skydd mot AIDS. Många har fallit ifrån under de senaste åren och fortsätter det så här kommer vi snart att få en akut biskopsbrist, säger den katolska abbedissan moder Veneria, som själv har ett vidlyftigt sexliv.

Påven har dock fortfarande samma rigida syn på kondomanvändningen när det gäller samvaron mellan vanliga män och kvinnor. Men det faktum att kondomen nu sanktioneras som ett verksamt skydd för biskoparna väcker förhoppningar om att det snart kommer fler lättnader. Enligt säkra källor väntas påven inom kort överlämna ett parti vigvattenbestänkta kondomer till ett kungahus där medlemmarna är mycket sexuellt utåtagerande.


Wanja avslöjad med snaskig trekant

lindehotell090329
Organet har kommit över foton som avslöjar ett hemligt samband av intim karaktär mellan Wanja Farin och förre vd Christer Emlehag samt Ingmar Skedberg förre vvd i ANF Pension. Det är spaningsbilder från Rikspolisens kriminalunderrättelsetjänst som förklarar de enastående bonusarna och pensionsförmånerna!

- Jag blev så lack på Wanja och Christer och den andra bögjäveln när de shuntade mig från den utlovade samvaron. Jag hade lite egna kopior, säger en sur kommissarie Ekenrot på Rikskrim.

Bilderna visar Wanja Farin i olika intima trekanter med de två direktörerna i ANF-härvan som båda sedan fått mångmiljonersättningar av LO:s ordförande. Även Folksams förre vd Ture Andersson uppges ha kopulerat med Wanja och då fått 50 miljoner av kundernas pengar! De avslöjande fotona är bland annat från Lindesbergs Stadshotells bar. Bartendern där bekräftar att han för de andra gästernas skull en kväll var tvungen att slänga ut Wanja och två ANF-direktörer.

- De låg ju asfulla under bordet alla tre, och mattan fick vi byta, säger han upprört. Någon dricks fick vi inte!

Fotnot: Wanja Farin heter egentligen Wanja Virgin eller något liknande!


Svårt berusad redaktör stavade allt fel

090328
batongEn kraftigt drog- och alkoholpåverkad redaktör tvingade i förrgår hotfullt till sig alla Organet-texter. Han gick in och ändrade stavningen på samtliga personer i våra reportage. I stället för deras rätta namn falsifierades dessa till snarlika namn.

Organet har som princip att ALLTID nämna personer vid deras riktiga namn. Vi beklagar de felaktiga personnamnen på våra sidor och ber läsarna om ursäkt.

Kommissarie Ekenrot (här med sitt rätta namn), som modigt ingrep mot den pennvässarbeväpnade redaktören, säger att det är för farligt att ingripa på Organets redaktion.

- De tre skott jag snabbt sköt mot dåren träffade en besökare, nya kaffeautomaten och städarens ficktelefon. Men sedan bröt jag ner fyllot och straffade honom skarpt med batongen.


Wanja Lundby-Farin kräktes öppet på internationell press

räkmacka090327
Vid kvällens presskonferens i ett fullsatt Globen, då LO:s Wanja Lundby-Farin skulle berätta om turerna då hon beviljade mångmiljonbonusarna i AMF Pension och i Organets ledningsgrupp, brast det för flickan redan vid första frågan.

- Jag har inte gjort nåt fel, hulkade hon och vräkte sig i famnen på säkerhetsansvarige kommissarie Ekenrot vid Rikskrim. Kommissarien själv såg mycket besvärad ut inför världspressens kamerablixtar.

När Lundby-Farin sedan tillfrågades om det var hennes egen namnteckning under bonusprotokollen i AMF, kräktes hon plötsligt ymnigt i Ekenrots skrev samt sprutade en osmält räkmacka, gåslever, rysk kaviar och fyra gratisdrinkar på de förtvivlade kameramännen. Ekenrot sade efteråt att det "kändes rätt upphetsande".

-Helt acceptabelt, menar redaktören för Ny Dag (k). En naturlig reaktion efter alla osakliga beskyllningar.

Den internationella pressen menade att det nog är den svenska modellen, ”offentlig vomering är en sund reaktion på svår skuldkänsla. Man är ärlig i Sverige”.


Ännu ett pensionsavtal för Wanjaordföranden

090326
Förre vd i YNF Pension, Christer Emlehag (som fått 104 miljoner kronor och sparken från sin pensionsfond), har fått ytterligare 68 miljoner i bonus som etikkonsult i Organet. Allt godkänt av Wanja Lindby-Westin vid en intim sammankomst förra natten på Organets fabrik GrängesSprit i Dalarna. Wanja är LO:s arbetarrepresentant i Organets styrelse, ett av hennes 2500 styrelseuppdrag.

Wanja Lindby-Westin i LO erkänner att hon i sin nära samvaro med Organets säkerhetschef, kommissarie Ekenrot, blev så upphetsad att hon inte kunde tänka klart.

- När den stygge kommissarie Ekenrot först satt sig i mitt knä blev jag riktigt het. Sedan höll han sin manliga hand över min hand med pennan – då skrev jag på, erkänner Wanja. Jag känner mig grunddlurad och måste bli mer noggrann. Detta kommer inte att upprepas, åtminstone inte idag.

- Absolut inte olagligt, inte ens oetiskt, säger hennes presstalesman. Wanja Lindby-Westin är en heljuste arbetarrepresentant!

Emlehags 68 miljoner tas ur Organets fond mot korruption och skörlevnad i företagsledningar.


Ilsken Organetchef säljer sin bil på Blocket

bil090325
En hög Organetchef har lagt ut sin bil på Blocket. En Passat sugdiesel med brun tygklädsel som bara gått 19 000 mil, årsmodell 1996.

Redaktören tillbakavisar ilsket att det rör sig om missade stora bonusar.

- En härlig och mycket snabb bil, men skatten är dyr. Jag ska ha något enklare begagnat. Nu samåker jag med grannen i dennes 740-taxi.

Organets gamla Opel Astra och fina Renault Clio, alla från 1994, lär också vara till salu för att dra in pengar. Sedan är garaget tomt.

Det påstås att fyra specialbyggda Ferrari samt en Mallorcaregistrerad lustjakt är gömda under ett hemligt slott i Botkyrka. Kalla Fakta i TV fann lyxbilarna registrerade på en Prins Ilmo i Ryssland. Men inte ens hjulspåren finns kvar efter de dyrbara fullbloden.

- Ingen har varslats på nättidningen utom de 64 personerna i servicejobben. Vi har tagit vårt ansvar och sålt allt vi äger och har, anför Organets finansdirektör, som dessutom säger sig vara lika grundlurad som Wanja.


barnvagnKvinnor föder fler barn än män

090324
Jämo har undersökt barnafödandet i Sverige och häpnadsväckande upptäckt att inte en enda man har fött barn det senaste året. Slutsatsen blir att det verkar råda fullständig obalans i könsfördelningen på våra förlossningsavdelningar.

- Detta är en skam för Sverige, menar Jämo, som pekar på att lika få män blir förlösta i Sverige som i Afghanistan.

Nu uppmanas svenska män att ta sitt ansvar och genast sluta med det fega och chauvinistiska hyckleriet.

- Att föda är inget kvinnogöra utan skall delas lika, uppmanar svenska barnmorskeförbundet. Männen kan träna upp sig först genom att äta förstoppande och svårsmält föda som mindre fotbollar och gjutjärnshantlar. Sedan när krystarbetet fungerar är det bara att låta sig insemineras.


kebabInga terminer i skolan

090323
Undersökningar har visat att svenska skolelever känner stress under terminerna, medan de under loven däremellan inte alls har samma problem. Nu kommer äntligen en ny lag med krav på att all undervisning ska ske utanför terminerna. Terminerna avskaffas eftersom de då blir överflödiga. Eleverna kommer att få sin utbildning över internet, där de kan logga in för att få övning och läxor om och när de så önskar. På detta sätt behövs enbart en lärare per årskurs för hela Sverige. I de fall skrivningar och centralprov sker får eleverna själva rätta dessa, vilket förväntas kommer att öka poäng och betyg, då eleverna tros vara mer rättvisa mot sig själva än lärarna är.

De tidigare usla resultaten i internationella undersökningar blir ett minne blott och eleverna kommer in på alla linjer de önskar på högskolor och universitet. De tidigare problemen med stökiga och utagerande elever som stör sina kamrater löses med automatik.

Förändringen medför betydande besparingar i lärarlöner och lokaler.

- Det ska bli mycket spännande att följa framstegen, säger skolministern. Det kan till och med hända att intresserade elever kommer att kunna lära sig läsa enklare texter, som menyer i korvkiosker och manualer till automatvapen.


Ny skandal i Organet

090322
sedlarHögsta cheferna har avslöjats med att inte ta ut sina bonusar.

Det handlar om minst nio miljoner kronor som cheferna i Organet inte tagit ut för 2008. Bonusarna är beräknade på en förlust på högst 66 miljoner kronor. Men år 2008 gick tidningen bara med 27 miljoner i förlust. Eftersom Organet är en del av AMF-pensionsfond måste bonusarna tas ut enligt avtalen.

- Vi har gjort jättefel, erkänner Lars Fredriksson, chefredaktör samt koncernchef i Organet Europe. Vi trodde inte vi var tvingade att ta ut bonusen eftersom vi gick med så stor förlust.

- Tänk om vd Bengt-Åke Fagerman i Skandia Liv eller vd Annika Falkegren i SEB skulle vara lika obetänksamma! Då får vi en massutvandring av landets allra bästa chefer till utlandets köttgrytor. Vi måste hålla dem kvar i Sverige, anför partiledare Lars Ohly (v).

Organet backar nu för pressen och betalar ut mångmiljonbeloppen.


Överklasshemlighet avslöjad: Kungliga titlar säljs och köps!

adelskalendern090321
Gör som Hans Kungliga Höghet, Prins Ilmo, vinn respekt och status i snabbköpet och hos grannarna. Köp din prinstitel på nätet. I gamla engelska kungariket finns det lediga furstetitlar efter döda förfäder. De säljs nu i det fördolda på Blocket helt lagligt av arvingarna. Priset, ja - kan aldrig bli för högt ...  Några prinstitlar är över 400 år gamla!

Du betalar med svensk postväxel och får ett domstolsprotokoll från brittiska Högsta Lagrådet att du är adopterad (ett måste!) av prinstitelsäljaren. Tidigare fick man även 60 visitkort i etui med nya prinsnamnet på köpet. Du registrerar sedan ditt nya furstenamn i svenska Skatteverket till en kostnad av 2.500 kronor.

HKH Prins Ilmo i Sverige förnekar bestämt köp och uppger att han är ”född” prins och uppvuxen på ett slott i Hökarängen.


Prins Carl Philip avsäger sig titeln

krona090320
Kungafamiljens enda son, Carl Philip, avsäger sig prinstiteln och tronföljden i protest mot de två ”importerade” prinsarna, tidigare rapporterade i Organet.

- Att få en prins Nisse som svåger är rena skämtet! Jag själv är ju född äkta vara, säger han förtrytsamt.

- Min nära vän Lady Di sade före sin död i Paris: ”Man kan inte vara tre prinsar i ett äktenskap”. Och pappa säger alltid att trekant är mot grundlagen, säger Carl Philip och ber Organets reporter att stänga av bandspelaren, varefter prinsen gråter hejdlöst.

Den förre prinsen ska nu ägna sig åt förfäderna Oscar I och Oscar II - och sist men inte minst - kung Gustaf den femtes favoritsysselsättning, att lägra ofrälse svenska män och kvinnor.

Äntligen får han ett meningsfyllt liv, säger man på slottet. Hovmarskalken undrar dock vem som nu ska hjälpa Calle på toan varje morgon.


Prinsessan Madeleine ska gifta sig

toa090319
Även kronprinsessans syster gör en social makeover och designar en ny prins!

Madeleine ingår i trolovning med sportskoförsäljaren och Unga Örnar-ledaren Nils-Gunnar Petterson i Månsbro. Nils-Gunnar har friat i tre månader och har nu fått kungens tillstånd till äktenskap.

De unga tu möttes på Sergelplattans mynturinoar då prinsessan inte mådde så bra.

- Jag är så glad, glad, glad, säger en rosig Madeleine till sin livvakt, kommissarie Ekenrot, som berättar för Organet om det hemliga förhållandet.

Kungen påstås ha sagt till kommissarie Ekenrot att det är tur att ungen hittat någon som orkar med henne ...

- Detta är sann demokrati, meddelar en uppsluppen Måna Pralin (s).

Nils-Gunnar själv tar det med ro.

-Mitt bästa ligg, säger han förtroligt till vår källa.

Hans Kungliga Höghet, prins Nisse, hertig av Tensta blir titulaturen för vår nästa prins.


Organet garanterar Falkegrens lön

pudel090318
Efter mediastormen om ”gigantiska” löner och bonusar går Organet in och täcker SEB-chefen Annika Falkegrens lönehöjning.

- Skandalöst av SE-banken att fega ur om löneökningen, säger Organets finansdirektör George Soros. Bara för att hon är tjej. Vi går in med de två miljonerna i höjning plus kompetensbonus på 600 000 kronor. Att aktien har störtat i ett svart hål beror på de stora förlusterna och inte på Falkegren. Hon har gjort så gott hon kan …

- Ursnygga fru Falkegren är utsatt för en komplott av avundsjuka personer som missunnar henne en hederlig lön. Tänk er henne utan BH, myser en av våra redaktörer.

- Kom igen Annika, ge gubbarna en härlig pungtryckare, uppmuntrar hela Organets redaktionsledning.


Skamligt! säger en förtvivlad Falkegren om de indragna miljonerna

Annika090317
- Jag får svårt att klara mig nu, säger Annika Falkegren, vd för SE-banken, om den återtagna lönehöjningen på två miljoner.

- Som alla andra har jag kostnader för taxi, intimhygien, semesterresor, smink och sololja. Och mjölken är så dyr … Det är djupt orättvist att dra in min lönehöjning. Jag arbetar minst 30 timmar i veckan för bankens bästa, säger Annika och betonar att hon inte är en bitterfitta.

- Jag har ju större ansvar än vilken liten hjärnkirurg som helst!

Falkegren säger i förtrolighet att hon nu måste extraknäcka som modell. Men hon tar inte skit:

- Korsett och bikini är ok. Toppless gör jag bara för minst tiotusen, avslutar hon med ett skälmskt leende.


"Det blev väldigt fel"

räkmacka090316
- Det blev väldigt fel. Organets chefsredaktör och koncernchef Lars Fredriksson ber både anställda och läsare om ursäkt.

Organet har i ett antal artiklar låtit påskina att det existerar någon sorts kris. Nu får chefsredaktören göra en pudel och ångrar djupt att han fört svenska folket bakom ljuset.

- Det känns väldigt lätt att be läsarna om ursäkt, men framför allt vill jag be medarbetarna om ursäkt. Vi tänkte fel. Avsikten var god, men det blev väldigt fel, säger Fredriksson. Allt är bara psykologi, dessutom har ingen sett krisen. Om nu någon vill tro att den finns må det vara den enskildes ensak, men om vi alla bestämmer oss för att den inte finns, så kommer den inte heller att finnas.

För att bevisa detta för läsarna kommer nu redaktionsledningen få ökade miljonbonusar, precis som de goda tiderna kräver för att de inte ska flytta till välbetalda redaktörsjobb utomlands.


Jan-Emanuel redo att hyra ut hela Norrland

janne090315
Finanskrisen gör att statskassan håller på att dräneras. Socialdemokraten Jan-Emanuel Johansson, som har gjort sig känd för att hyra ut lägenheter och sommarställen för astronomiska belopp, har ställt sin ekonomiska kompetens till förfogande för Finansdepartementet.

- Sverige sitter på en fantastisk tillgång som jag vill frigöra, nämligen Norrland. Det är ju nästan folktomt och skulle vara perfekt att hyra ut till tyskar och holländare, säger Jan-Emanuel entusiastiskt.

Han avslöjar att det var i Unga Örnar han fick idén till hur man frigör kapital ur människor och fasta tillgångar. Och att detta i grunden är en solidaritetshandling med de svaga i samhället.

- Jag vill hyra ut Norrland på Blocket, och helst i mitt namn. 1000 miljarder kronor är en rimlig månadshyra. När pengarna börjar trilla in kan vi ge alla svenskar feta bidrag och slipper bekymra oss om att jobben försvinner. Fattar ni vilken chans det är för oss socialdemokrater ta makten för evigt, nästan skriker en upphetsad Jan-Emanuel Johansson.

Jan-Emanuel räknar givetvis med att få bli finansminister efter nästa val och sägs ha blivit lovat den posten av Mona Sahlin.

- För säkerhets skull har jag redan hyrt ut röstsedlar där mitt namn är förkryssat. Jag kan hyra ut allt, säger den kreative riksdagsmannen.


Inga dubbdäck i Stockholms innerstad

königsegg090314
Enligt ett nytt förslag från allianspartiet får nu varje stadsdelsnämnd bestämma vilka sorts däck som skall tillåtas på vägarna i stadsdelen.

På Essingeleden, som sträcker sig genom ett antal zoner av detta slag, kommer följande tillåtas: Södertälje: enbart dubbdäck, Salem: sommardäck, Fittja-Vårby: snökedjor, Skärholmen-Hägersten: pansarband, Essingeöarna-Kungsholmen: snöscooterband, Solna-Sundbyberg: traktordäck. Vid stadsdelsgränserna ska bytesstationer inrättas. Fordonen förväntas medföra rätt däck samt verktyg för snabbt byte, och skall uppvisa dessa vid den årliga bilbesiktningen.

Vissa farhågor om giftiga partiklar har rests, till exempel asfaltspartiklar som dubbdäck river upp eller gummipartiklar från sommardäck. Nu kan alltså dessa lätt undvikas helt. Bilarna i de aktuella områdena, som Ringvägen i Stockholm där många barnfamiljer vistas, tillåts enbart ha pansarband av metall och då behöver inte heller vägarna asfalteras.


fetgubbeKontorspojke köpte ut åt 70-årig redaktör


090313
En spritlangningsaffär är avslöjad på Organets redaktion. Ett ungt kontorsbud har köpt ut brännvin och starköl till äldre anställda mot betalning. Han har haft lagret på herrtoaletten och tagit upp beställningar vid morgonfikat.

Härvan avslöjades när en Organetredaktör snedtänd och naken jagade kontorspojken ute på Järnvägstorget med ett hålslag för att pierca honom på ett intimt ställe.

- Jag skulle bara hjälpa den bussige grabben, sa redaktören när polisen stoppat honom med dragna vapen.

Den 70-årige redaktören är nu misstänkt för våldsamt motstånd, spridande av fekalier och könsord.

- Ett rent misstag, menar chefredaktör Fredriksson. Min kollega trodde att det var en kontorsdam som behövde samtalsterapi.

Kontorspojken har nu fått mellanmålet indraget.


soporSvenska sopberget blir U-hjälp

090312
Med ett genialiskt grepp har SIDA i samarbete med Ragnsita lyckats omklassificera deponiavfall till att bli bröstmjölksersättning. Åtgärden är helt i samstämmighet med de regler som gäller för avfallssortering och går dessutom lagkraven på minskande deponimängder tillmötes.

- Om vi bara lyckas övertala de ansvariga myndigheterna i respektive länder att ge införseltillstånd kan detta råda bot på näringsbristen, säger biståndsministern. Vi har redan lyckats utverka utvidgad budget för de agenter vi anlitar till varje specifikt land.

Deponiavfallet kommer först att förpackas i nedbrytningsbara portionsförpackningar och vitaminberikas innan utdelning kommer att ske. En oförutsedd biverkning är att de skenande administrationskostnaderna för hjälpen på detta sätt går att möta, eftersom det blir så mycket biståndspengar över.


miljöpartietMiljöbra bättre än miljödåligt

090311
Miljöminister Andeas Carlsberg har tillsatt en utredning som kommit till slutsatsen att miljöbra verksamhet är att fördra framför miljödålig. Nu ska bland annat miljöbra bilar, industrier och sopförbränningsstationer premieras. Miljöpartiet rasar mot tilltaget och menar att regeringen gör detta av rent populistiska skäl och kränker Miljöpartiets integritet.

Oppositionspartiets huvudpartiledare, Måna Pralin, vill inte ta ställning eftersom den vänstraste partidelen föredrar miljödålig industri då den gagnar proletariatets diktatur. Själv lanserar hon en miljöneutral linje där bara hälften av allt avfall källsorteras, för att sedan dumpas i Ghana. Den osorterade fraktionen är menad att jäsas till miljöbränsle, så fort tekniken utvecklats tillräckligt.


Elvis lever

090310
Organet har som första tidning blivit lovad en exklusiv intervju med Elvis.

Det har länge ryktats om att Elvis levat gömd i Argentina. Ingen har fäst trovärdighet vid ryktet utan det har mest setts som en tidningsanka, men nu har verkligheten hunnit ikapp. I en kortege med 60-talsbilar från USA har han setts åka från Gällivare till Pajala. I en Oldsmobil med en BH i radioantennen satt den numera åldrige, men fortfarande spänstige, Elvis och dunkade en nästan tom flaska Skeppets vodka mot utsidan av bildörren samtidigt som han skrek svenska könsord.

Bilburen ungdom över hela världen väntar nu spänt på Organets stora avslöjande intervju, som kommer att ske så fort Elvis nyktrat till.


Exklusivt möte med Kristi Brud

kristers brud090309
Organet öppnar här sin sensationella intervjuserie ”Kvinnor som förändrat våra liv”. En serie med spännande personer som öppnar sig för Organets inträngande. Rikskända Åsa Waldrau i Knutby församling är första svarande.

- Jag är vare sig Kristi Brud eller någons älskarinna, säger en harmsen Waldrau vid vårt möte med henne på Sheratons damrum en sen natt.

Hon hotar att avbryta intervjun vid frågan om hon fortfarande är oskuld. Damrummets tunga parfym förtätas till gaser. Hon har hög integritet, vägrar tala om morden eller berätta om sina kvinnliga mått.

- Ni ville ha ett seriöst samtal om existentiella frågor – om döden, Kristus eller klädpriserna – så dra åt helvete, avslutar hon tvärt med blixtar ur de mörka ögonen och dänger igen toalettlocket.

När bandspelaren fortfarande går hör man henne mumla i toalettdörren:

- Jag skulle kunna döda den där djävla reportern.

Organets marsflicka i vår intervjuserie är allas vår Mat-Tina som berättar om snabba möten med lesbiska kockar.


Efter Metalls lönesänkning - alla jobbar gratis

klamydia090308
Efter att IG Metall gått med på att sänka lönerna har proppen gått ur avtalsrörelsen. Samtliga förbund har nu godkänt ett ettårsavtal utan lön,
uppger källor till Organet.

Under närmaste året ska därför samtliga förbundsanslutna helt avstå lön, vilken sedan i bästa fall kan återinföras i oförändrat skick till sommaren 2010.

- Vi har på detta sätt löst problemet med både mat och hyra för våra medlemmar, säger Vanja Hundby-Ledin och menar att socialförsäkringarna träder in med bland annat hyresbidrag och socialbidrag när ingen inkomst uppbäres. Men då får ju förstås familjernas tillgångar först skrivas över på företagen.

Arbetsgivarna har nu mycket svårt att motivera fortsatta uppsägningar på grund av höga lönekostnader, uppger bedömare, men inom industrin tänker man ändå inte ta hem produktion från låglöneländer.

- Att tramsa med svenska arbetare är boring, säger en anonym direktör, som uppskattar de trevliga bordellerna i Sydöstasien bättre. Det är helt enkelt värt några spänn extra att ha rajtantajtan och slippa kärringen emellanåt, det där med låga löner var i alla fall en ganska taskig ursäkt för att kunna komma ut lite.


Skolministern kunde ha Westring som intim vän

händer090307
- Trist att kungen inte ville ta tillvara på denna oerhört begåvade kille i Bernadottedynastin, säger statsrådet Jan Björklund, folkpartiledare, om Westrings snabba förlovning med en äldre kille.

Daniel är högutbildad, enligt uppgift på doktorsnivå och medlem i Mensa (sluten förening för superbegåvade). Han är också en hårt och hederligt arbetande person. Den grova skattebrottsligheten är bara elaka rykten. Den tidning som skrev om bokföringsbrott och rattfylleri fick betala ett svidande skadestånd.

Björklund befarar nu att den försmådda kronprinsessan kastar sig över första bästa prinsslusk. Han förstår verkligen att hon saknar den vackre Westring.

- Jag skulle själv kunna ha Daniel som intim vän, säger skolministern hemlighetsfullt. Men en riktig folkpartist skulle göra Victoria gott, avslutar han.


Toalettavfall förbjuds hamna i sjön

kanadagäss090306
Både fritidsbåtar och större fartyg ska nu förbjudas skicka toalettavfall i havet och måste förses med avfallstankar. En studie har dock överraskande visat att sjöfågel förorenar ännu mer. Fisken har också tidigare varit en stor föroreningskälla då den bajsat rakt i sjön, men är numera lyckligtvis på utdöende.

Som en första åtgärd kommer nu Naturvårdsverket att förse större sjöfåglar med blöjor, och då i första hand kanadagäss som lär vara värst.

- Gässen kommer att vinna mest på detta då myndigheterna kommer att locka dem med fågelfrö för att få dem till blöjbytarstationerna, säger miljöminister Andreas Carlsberg.

Pampersaktien vände nu på morgonen en starkt fallande börs efter glädjebeskedet från miljödepartementet.


”Den uppslagna förlovningen är en helvetes historia”

kortege090305
Så säger en störtsur kommissarie Ekenrot vid Säpo, ansvarig för stora statsbesök och poliseskorter.

- Jag och mina kolleger hade räknat med furstliga övertidstimmar och fina fuskpass. Men det skiter sig nu när grabben inte vill göka kungligt längre utan ska gänga ett gubbslem. Tänk så många Svenssonkärringar i köerna man skulle ha kunnat dra över (med batongen, menar han nog). Dessutom skulle jag ha kunnat sälja dyra förstaplatser i åskådarleden vid Slottsbacken.

Det är känt att Stockholmspolisen tidigare har sålt platser i utryckningsbilarna vid stora evenemang och delat intäkterna med korrupta chefer. Ekenrot själv har klätt ut en åskådare i sin kommissarieuniform och låst fast honom i ratten på chefsbilen för att sedan ta ledigt resten av veckan.

- Det gör jag aldrig om, säger en ångerfull Ekenrot. Den djäveln pissade ner hela min bil. Men då gick batongen som en lärkvinge. Pissråttan gömde vi sedan undan på långvården, där försvann han ...


KD-ledaren: Kungahuset missar färskt blod

krona090304
Westrings avhopp från den svenska prinskronan och den huvudlösa förlovningen med en okänd tidningsman är ett praktexempel på det naturvidriga och folkfördärvande samkönstillståndet.

- Allt är sossarnas fel, säger socialminister Göran Hägglund (KD) upprört och fortsätter: Som att spilla säd på hälleberget – till ingen nytta – ett brottsligt genslöseri är vad det är!

Det övergivna drottningämnet gråter krokodiltårar. Kungahuset dör nu ut om inte kungen beslutar om tvångsgifte.

- Hoppas kronprinsessan snart träffar en hederlig gudsman. Hennes kroppsnära mått finns sedan igår utlagda på hovets hemsida. Vi har ett par äldre religiösa farbröder i våra led som är kopulationsklara, upplyser KD-ledaren hoppfullt.


Trygghetssystemen outsourcas

indien090303
När nu svensk industri outsourcats till lågkostnadsländer
är det trygghetsbyråkratins tur. Utbetalningarna kommer från den första januari 2010 utbetalas från kontor i Indien, där tjänstemän ska kunna ge skickligare och mer kompetent service än exempelvis försäkringskassa, arbetsförmedling och socialkontor har gjort hemma i Sverige. Om någon klient behöver ett personligt möte kommer ett chartrat flygplan gå en gång om dagen till New Delhi.

De kontanta medlen för eventuella utbetalningar ska komma från nationell beskattning av tidigare svensk industriverksamhet som förlagts i Kina.

- Jag förutsätter att kinesiska regeringen hyllar initiativet och kan hantera företagsbeskattningen på ett rättvist sätt, säger finansministern i en personlig intervju med Organet. De har fått så mycket jobb från oss att det nu är tid att betala tillbaka.

Oppositionspartiet är berett att gå ännu längre och vill lägga svensk moms på risproduktionen i bägge länderna för att kunna öka partistödet i Sverige:

- Jag utgår ifrån att kineserna visar sig solidariska med kamraterna inom svensk vänsterpolitik och dessutom förväntar jag mig att de har förståelse för att vi riskerar svikande väljarstöd om de inte är tillräckligt generösa, tillägger Oppositionslederskan. Äntligen kan vi nå det ultimata tjänstesamhället. Vi ska inte syssla med enkla jobb som kan göras i låglöneländer, utan göra det vi är bäst på - lyfta bidrag.


Vänsterledaren sorgsen över förlovningen

090302
Lars Ohly (v) beklagar Westrings sensationella förlovning nu när Daniel mött den äkta kärleken med en ofrälse tidningsman istället för att bli Victorias prinsgemål från folkdjupet.

- Vårt degenererade fransk-tysk-brasilianska furstehus hade behövt nya ballar av stål, säger Ohly. Karlarna där har på senare tid inte haft mycket stake!

- En historisk chans till ärligt arbetarblod i den förkrympta könsmassan hos Bernadöttrarna försvann när Westring förlovade sig med en annan. Han hade kunnat bli vår första arbetarprins. Rent av kunnat krönas till Europas första kommunistkung med tiden. Sorgligt. Åh, vad tjusig Daniel är i smoking, snyftar Ohly diskret.


Sensationell nyhet – Westring och Segelström förlovade!

ringarna090301
Som en blixt från en klar himmel meddelades igår att den tilltänkte drottningmaken Daniel Westring officiellt förlovat sig med Organets redaktör Anders Segelström. En världssensation som främmande hov nu gottar sig åt.

Den missbrukande redaktören har tidigare nämnts som hemlig vän till Westring i ett intimt porträtt i tidningen Hör och Se. Ett nummer som blev beslagtaget.

- Det blir inget stort bröllop. Kungligheterna kanske inte tycker om mig längre, säger Westring. Det är folkligt som gäller för mig nu!

En urförbannad kung lär bestämt ha satt en folklig fot i Daniels bakdel när de träffades på slottet en sista gång. Det uppges att de nyförlovade ska ansöka om insemination så fort som möjligt.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats