ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

fredag 01 maj 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


Wanja förstamajtalar om sänkt pensionsålder

kattmat090501
LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin ska idag tala inför landets arbetare om behovet av sänkt pensionsålder för styrelseledamöter i organisationens företag, enligt obekräftade rykten.

- Hur ska exempelvis AMF:s förre vd Christer Elmehagen kunna hinna göra av med de stora summor vi begåvat honom med i pension, nu när han fick vänta till sin sextioårsdag innan han kunde äntra golfbanan på heltid? kommer Wanja fråga retoriskt i talet. Nu ska vi bli ännu bättre på att bekämpa den pensionsfientliga regeringen, kommer talet att fortsätta, enligt källor.

Att en och annan arbetare får fortsätta sitt meningslösa montagejobb, som inte hunnit outsourcas, till sin 67-årsdag spelar mindre roll eftersom arbetarpensionerna i bästa fall räcker till hund- eller kattmat. Det är bara att gratulera till att lönebidraget fortsatt räcka till blodpuddingen i snuskburken, framkommer ur talet som återigen eldar massorna till att betala ännu högre fackföreningsavgift.

Måna och Wanja har nu vässat formuleringarna till det yttersta, vilket förväntas öka inkomsterna från medlemsavgifterna så det räcker till att sänka pensionsåldern ytterligare för samtliga funktionärer i organisationstoppen.


bassarKvinnlig värnplikt ska rädda landet

090430
Värnplikten för gossar har i praktiken upphört i landet varför kvinnlig värnplikt kommer att införas som kompensation. Landets ynglingar bör inte heller syssla med aggressiva aktiviteter, eftersom detta beteende ofta fortsätter i krogköer och i boxningsringar.

Som meddelades i gårdagens artikel i Organet kommer de unga kvinnorna att tränas i traditionellt manliga aktiviteter, vilket anses underlätta för livet i fält.

Landets unga gossar kommer i stället att få obligatorisk träning i stickning, amning, tamponguttagning och självförsvar om de nya, så kallade värnpliktiga bassorna, frestas förgripa sig på dem.
 

 


högvaktFortsatta könsskillnader i betyg

090429
Skillnaden mellan pojkars och flickors betyg har inte minskat sedan 1960-talet. Det visar ny statistik från Delegation för jämställdhet i skolan. Skillnaden anses främst bero på pojkars vurm för att spela fotboll och gruppvis självbefläckelse, vilket kan påverka både läxläsning och koncentration i skolsalarna.

- Jag har tagit initiativ till en kampanj mot båda företeelserna hos pojkar, samtidigt som vi uppmuntrar flickorna till dessa aktiviteter, säger skolborgarrådet Göte Hansson. Ska vi uppnå en jämställdhet värd namnet måste vi börja tidigt. Redan i gymnasiet skall flickorna lära sig stå och kissa offentligt, avstå från att byta strumpor och anta en mer aggressiv livsstil, avslutar rådet bestämt.

Flickorna kommer också att uppmuntras till slagsmål, armbrytning och att tävlas i att släppa väder, för att inte låta dessa domäner behärskas av män.

Eftersom löneskillnaderna under hela undersökningsperioden varit till männens fördel, förväntas nu dessa upphöra, så fort nästa generation damer har tagit sig in på arbetsmarknaden.

 


Grisar och fåglar i gemensam protest

090428grisar
Den bland grisar och fjäderfän fruktade så kallade människoinfluensan hotar nu bli en pandemi. Grisar och fåglar är mycket upprörda och nu höjs grymtningar och kvitter mot alltför nära människokontakter.

- Vi tvingas svina ihop med folk av alla sorter, säger grisarnas talesman Bror Duktig. Jag blir hellre uppäten av en varg än smittas av människornas könssjukdomar, fortsätter den vältalige grisen som just återkommit till sitt hem i Anaheim, Kalifornien från en resa i Mexiko.

Duktig, som tidigare varit filmskådespelare, har donerat pengar till ett kultinghem för föräldralösa smågrisar i Hermosillo i Sonora. Detta för att ge kultingarna en god utbildning och moralisk fostran, samt hålla dem skilda från människor som kan bära på influensavirus.

En liknande filantrop, Karl Anka, också bördig från Anaheim är just nu på rundresa i Sydostasien för att propagera mot hållande av vissa primater som husdjur. Många ankor bor nämligen tätt ihop med människor i dessa länder, vilket kan leda till mutering och spridning av virus. Rykten har gjort gällande att Karl Anka omkommit på en restaurang i Beijing, när han insvept i tunnbröd med purjolök och sojasås serverats som Pekinganka.


Krisen journalisternas fel - tillfälligt förbud mot dåliga nyheter

af090427
Eftersom kreditkraschen har skapats helt på grund av att journalister på psykologisk väg orsakat folks brist på glatt humör, har FN beslutat om ett tillfälligt stopp för journalister att skriva dåliga nyheter. Detta ska inte ses som ett yrkesförbud säger Ban Ki-moon, utan är enbart en tillfällig försening tills läget stabiliseras.

Konspirationsfanatiker menar att detta inte enbart beror på psykologiska orsaker utan också har sin grund i usla och tilltrasslade ekonomiska instrument, vilket förnekas bestämt av källor med viss insikt på Handelshögskolan.

Så fort kreditåtstramningen släppt kommer dåliga nyheter att åter få skrivas, förutsatt att de inte behandlar ekonomi. De speciella ekonomijournalisterna kommer snarast att utbildas till jobbcoacher till arbetsförmedlingen, där dysterkvistar i alla fall inte gör någon skillnad.


Prinsessan Mandoline talar ut om familjen

Mande090424
HKH prinsessan Mandoline har gjort en ”Sarkozy” (när franske presidenten läckte förolämpningar om andra statschefer) vid en middag med intima vänner. Organets hemliga hovredaktör satt med.

- Pappa är snäll, men faktiskt tokdum, kläcker prinsessan ur sig redan i början. Och min bror är så korkad att han bara duger som engångsplopp på en champisflaska.

Middagen beskrivs som en Mandolineregisserad enmansteater. Ett par vänner tog väldigt illa upp när prinsessan hånade mamma drottningens ansiktslyftning.

- Mamma blev ju lika jävla ful som hovets förra presschef. Tur att vi kunde exportera den kärringen som andrafru till en äldre arabhövding, sa Mandoline elakt. 

En annan som prinsessan menade är ful som stryk, var hennes storasyster.

- Hennes pattar är ju för sorgliga. Ändå är de lyfta lika många gånger som morsans nuna.

- Jag är enda begåvningen i hela kungariket, hulkade prinsessan och vätte ner sig under bordet.


Anm. Den tidigare presschefen har flyttat till Saudi-Arabien som manskonsult.


EU förbjuder lampor

recykling090423
EU förbjuder alla sorts lampor. I september börjar vanliga glödlampor förbjudas i hela EU. Svenska energimyndigheten uppskattar att svenskarna sparar ungefär 10 procent av elförbrukningen i sina bostäder genom att byta till lågenergilampor. Om man däremot helt avstår från belysning sparas 20 procent, vilket betyder att man inom unionen kan stänga 1000 vindkraftverk. Detta har fått EU att gå vidare med ett totalförbud från första oktober. Förbudet gäller även neonljus, fotogenlampor, ficklampor, lysmaskar och mareld.

Om man råkar slå sönder en lågenergilampa gäller särskilda säkerhetsföreskrifter. Man ska inte dammsuga utan torka med en trasa, som sedan ska läggas i en sluten burk och återvinnas som miljöfarligt avfall. Om lampan var tänd när den gick sönder bör man dessutom öppna ett fönster. Allt detta kan nu undvikas och miljöstationerna behöver inte heller ta emot de högaktiva trasorna.

Om lagen visar sig lyckad kommer även solen att förbjudas att lysa, eftersom den står för det största energislöseriet och inte anses som tillräckligt klimatsmart.


Prins Daniel är för nära släkt med kronprinsessan!


slott090421
En veckotidningskollega till Organet har tidigare skrivit att Daniel var av adlig börd, närmare bestämt släkt med Birger Jarl. Helfel, enligt ett genmäle i DN från riksheraldikern på Riddarhuset.

Men det är värre än så. På den gamla goda tiden var kung Gustav V ute på många språng. Före sin böjelse för unga gossar hade kungen ett lättviktigt förhållande med balettdansösen och cigarrflickan Asta på Berns Salonger. Barnet som lilla Asta födde efter det snabba mötet mörkades av hovet. Nu har gentekniken visat att Daniel är barnbarnsbarn efter gamle Gustav V:s snabba möte. 

Kungliga familjen
är förtvivlad, avslöjar en källa i hovet.

- Om det är sant måste prins Nisse (förre förortspojken Nils-Gunnar Petterson) lämna trolovningen med Madeleine och gifta sig med kronprinsessan, säger genetikprofessor Nils Danielsson. Kungahuset klarar inte mer inavel!


Sexdåre fick resningpolisbilar

090421
En tolvårig man har i morse anhållits för resning av morgonstånd. Tilltaget uppdagades av en övervakningskamera som monterats av säkerhetspolisen i mannens pyjamasbyxor.

- Skändligt, utropar en förfärad kommissarie Ekenrot som egenhändigt installerat apparaturen, i syfte att leta efter gömda flyktingar och torrentfiler. Jag har sett mycket, men något så vidrigt hade jag aldrig trott mig behöva uppleva.

Polismyndigheten har nu utfärdat en stämning för förargelseväckande beteende och blottläggande av kön, samt krav på ett större skadestånd till kommissarien, som för tillfället sitter i debriefingsamtal hos polispsykolog.

En summa på fem miljoner kronor förväntas årligen utbetalas av Brottsskadenämnden till offret, med början från dennes 60-årsdag och framåt.


Homovigslar bara för präster


kängruknull090420
Nyligen godkändes två svenska prästers kanadensiska samkönade äktenskap även i Sverige.

- Den ena prästen, min gamla studiekompis Lars, var redan då lite feminin, minns ärkebiskopen. Det är bra, våra kvinnor räcker inte riktigt till nu när alla fruntimmer ska förverkliga sig själva och leva singel.

Men, fortsätter han, det känns fel att bara två män ska få denna lagliga förmån. Ärkebiskopen menar att det bör vara tre män i förhållandet. Om osämja uppstår kan två ta Herrans tröst av varandra.

- Det finns inget onaturligt i homosexualitet, menar han. Många hon- och handjur bestiger gärna det egna könet. Bibeln har fel när den säger att djuren inte har brutal samkönad sex.

Bäst är en åldersmix i ett prästäktenskap; 20, 40 respektive 60 år i en modern trekant. Då hjälper man av varandra. Man blir ju mindre vig med åren …

- Barn kan det bli ändå! Men bara för oss präster. Det är inte konstigare än bibelns obefläckade avlelse (jungfru Marias barn med Josef som själv inte kunde få barn), avslutar ärkebiskopen.


Efter domarna i Pirate Bay-målet

pb090418
De fyra åtalade bakom fildelningssajten The Pirate Bay fälldes i Stockholms tingsrätt.             

Som ett brev på posten kommer nu en mängd mål att väckas bland annat mot dagspressens webbsidors kommentarer eftersom det där finns risk för spridning av upphovsskyddade åsikter.

- Vi har mycket att lära av Nordkorea vad gäller gränserna för spridande av material, menar en åklagare anställd av IFPI. Nätet är lämpat för statsledningen, men medborgare kan gott klara sig med Fäbodjäntan på dvd. De kommer i alla fall inte ha råd med datorer och nätuppkoppling snart.

Svenska författarförbundet förväntar sig rusning till bokhandlarna nu när ungarna förstått att det är kriminellt att surfa. Extra stora beställningar av cd och LP-skivor inkom från handeln under gårdagen.


Vill åtala för p-piller till unga flickorbakpulver


090417
Den som skriver ut p-piller till flickor under 15 år bör åtalas. Det anser vice chefsåklagare Mikael Hammarstrand som säger att han inte skulle tveka att åtala den som skriver ut p-piller till någon under 15 år för medhjälp till våldtäkt.

Nu höjs också röster för att åtala dem som säljer bakpulver till unga gossar:

- Vi har ingen kontroll över hur pulvret används, säger en åklagarkälla med insyn som Organet har talat med. Vi kan bara hoppas att det blir till sockerkaka och scones, men det finns inga garantier -  möjligheterna till missbruk är oöverskådliga.


ThomasOppositionspartiet vill satsa

090416
Oppositionspartiets ekonomiska talesman Thomas Östros anklagar idag "Bagdad Bob" Borg för oansvarigt budgetarbete och menar att alltför fegt spenderande aldrig kan få fart på hjulen.

- När vi äntligen har chansen att låna igång världsekonomin, så ska den där Borg nödvändigtvis snåla och spara. Det är helt fel, nu när kineserna är tveksamma till att låna ut mer till USA. Om Sverige går in och lånar upp några biljoner, så kan vi få till en fantastisk konsumtion, menar Östros.

Ett större kunskapslyft inom frisörsyrket, programledarutbildning och rockmusikerlinjen på gymnasiet anses även kunna få plats i denna oppositionspartiets skuggbudget, om nu inte hjulen snurrar tillräckligt fort när svenskarna köpt importelektronik från Kina för lånet.


Regeringen vill slopa kärnämnena

skolbarn


 

 

 

090415
Skolans kärnämnen har visat sig ha begränsad användbarhet i det postmoderna samhället, varför regeringen nu tänker avskaffa matematik, svenska och engelska.

- Matte kan ersättas av en miniräknare, svenska av engelska, och engelska lär sig ungarna genom att surfa i alla fall, säger utbildningsministern. Vi har inga obligatoriska kärnämnen på universitetet, så varför ha skulle vi ha det i grundskolan och på gymnasiet?, fortsätter ministern retoriskt.

Ytterligare reformer förbereds samtidigt: För att locka eleverna till gott uppförande kommer försittning att ersätta kvarsittning. Till försittningen, innan skoldagen börjat, inbjuds de elever som visat gott uppförande genom att till exempel ha gjort läxor eller undvikit att ta med vapen till skolan. Under en halvtimme utfodras eleverna med godis, rökverk, starköl eller något annat önskvärt medan de vanartiga eleverna får vänta i korridoren.

Lena Larsson, vice ordförande för Lärarförbundets lokalavdelning i Stenspräcke, gillar idén.

– Det känns inte bra att jobba med bestraffningar, säger hon. Det här kommer att lösa alla problem, bara vi kan få utskänkningstillstånd som gäller även de yngsta. Men jag tror att de sociala myndigheterna har förståelse för det goda syftet, så det går nog bra.

Det skriver New York Times och hänvisar till källor med insyn.


Ytterligare 9 miljoner jobbcoacher ska fram

arbetsförmedlingen090413
Regeringens försök med jobbcoacher har varit så lyckat att 9 miljoner Jobbcoacher till ska utbildas. Den tidigare utbildningstiden kortas från 3 veckor till fem minuter, för att läsa ett flygblad där det står att man inte ska ha snor i näsan på anställningsintervjuer. En del konservativa arbetsgivare, speciellt inom servicenäringar, uppfattar nämligen detta som otrevligt. För de som står längst bort från arbetsmarknaden anbefalls också tvätt av armhålorna.

Eftersom coacherna rekryteras bland de arbetslösa på arbetsförmedlingen kan de ges usla löner, betydligt sämre än den a-kasseersättning de normalt uppbär. Detta kommer att medföra en betydande besparing för staten, samtidigt som arbetslösheten upphör: alla blir ju fullt upptagna med att coacha varandra.


dollarDet vänder redan 2017

090411
En tydlig konjunkturvändning väntas komma våren 2017, då arbetslösheten nått 98% av befolkningen och en långsam återhämtning sker. De övriga två procenten i arbete har då en medelålder på 72 år vilket är den lägre gränsen för pensionering det året. Denna naturliga avgång medför att ett antal tjänster inom skatteförvaltningen frigörs.

Nordeas chefsanalytiker Annika Förlusth ser mycket positivt på beskedet och menar att det nu är köp- och låneläge.

- Äntligen har det släppt. Nu snurrar hjulen för fullt igen, menar Annika och rekommenderar Nordeas Nordkoreafond. Men bara för de riktigt snabba.


Måna och pojkarna Wallenberg i pajkastning

Måna090410
Jacob och Marcus Wallenberg säger i DN att krisen inte är direktörernas fel.

- Det finns inga giriga direktörer, hävdar de. Bara högpresterande. Tacka fan för att en städtant på 60 bast som bara slabbat omkring är värd tolvtusen i lön och fyratusen i pension!

- Våra direktörer som skapat all framgång i landet är värda 200 miljoner i lön och lika mycket i pension, menar Wallenbergs. Och extrabonusarna är bara företagens mjuka skrevtag på de högsta cheferna.

- Borgarna är de skyldiga, säger partiledare Sahlin (S). Om de bara köpt SAAB och nya Volvon och bytt mobiler i tid och varit flitigare med kapital, hade vi inte haft den här fetsmällen. Men skälla om skitsummor i LO är de duktiga på.

- Det är Svenssons fel som svikit som kund, menar Wallenberg.

- Allt är de borgerliga partiernas fel, svarar Sahlin. Vi hade dukat bordet för dem, men så sänkte de skatten för svenska arbetare och vips blev det en internationell finanskris. Oansvarigt!


Flygbolagen slutar med underhåll

flygplan090409
Markpersonal och då särskilt flygplatstekniker har visat sig vara en alltför kostsam aktivitet för de hårt pressade flygbolagen. Lågprisbolagen kommer därför att varsla samtlig underhållspersonal och ersätta teknikerna med en färdigskriven checklista där alla åtgärder redan är avbockade och godkända.

- Ett genialiskt drag, säger en flygbolagsdirektör, som av naturliga skäl vill vara anonym. Vi tar visserligen in ganska feta summor på våra avgiftsbelagda toaletter, men det sitter inte i vägen med lite extra klirr i kassan.

Farhågor att driftsäkerheten sätts på spel avfärdas bestämt med att teknikerna talar i eget intresse:

- Jag kan den där jargongen, säger samme direktör. Det där är bara tröttsamt teknobabbel. Och flugit har jag gjort många gånger. Ner kommer man ju alltid, he he. Dessutom är det dags för pension för hela direktionen till sommaren. Då tar jag tåget till solen.

fotnot: Flygplanet på bilden har inget med artikeln att göra.


Wanja och Måna kräver varandras avgång

LO-borgen090408
I ett hemligt protokoll från långbänken i LO-huset ger Wanja tillbaka och menar att Måna har gått för långt och inte ska kasta sten i glashus. Detta har medfört att Måna och Wanja kräver varandras avgång. Eftersom båda vägrar lyda en kvinna har detta ännu inte fått några konsekvenser.

- Folk har inte förstått att det där med avtal och lönesättning inte är vår grej i det nya moderna LO, säger Wanja upprört. Sånt hölls de med på Mäster Palms tid, men nu när kulorna rullar in från alla möjliga håll, så behövs inte det längre. Måna med sina kreditkort ska enbart hålla käften.

- Själv tycker jag det där med mitt och ditt är ganska ute, säger Måna. Wanja har kunnat lyfta storkovan medan en annan torskar på några ynkla Toblerone. Det kallar jag för orättvist!

Wanja och Måna är i blåsväder bara för att de är kvinnor, menar könsföreträdare. I generationer har män utnyttjat och lurat Svensson på lönebidragen. Nu är det kvinnornas tur!
 


Hett möte med Mat-Tina i kommunistkök

nakenkock090407
Mat-Tina är en ny kvinna i Organets serie om ”Människor som förändrat våra liv”. Tina är mjuk men lägger ugnens hetta bakom orden vid intervjun i vackra Nordkorea. Hon har bestämt att mötet måste handla om matkultur.

- Män är grisar som äter vad som helst. De är bäst som avelssvin eller som segt långkok, menar hon erfaret.

Tina säger att det inte finns några manliga kockar och att manskockar är en historisk lögn. I bästa fall är de kvinnor med löspenis eller kastrater. Det var kvinnorna som skapade matkulturen redan i den öppna elden på savannen.

Efter att ha smakat sju glas matlagningsvin avslöjar Tina plötsligt att hennes bästa köksförhållande var med en stjärnögd mörk chefskock på Waldorf Astoria. Han lär dock ha gjort slut när hon ”fick en bulle i ugnen”.

Till sist visar Tina, nu i tjusig toppless i den koreanska värmen, hur man gräddar riktiga bullar. Degen ska in i ugnen, utan skydd, men sockrad med hetta. Vänta ett slag. Sedan är det bulle ut som gäller.

Organets nästa intervjugäst är Miljöpartiets svårt skuldsatta riksdagsledamot Yvonne Rouwaida.


Advokat Leif Bilzerksy avslöjar allt om ett märkligt tantmöte på Stureplan

090406
”Jag nattvandrar ofta där och i Humlegården. En unken morgon möter jag en 'baglady', en sliten kvinna med överfylld kundvagn. Leffe, ropar hon högt! Jag försöker smita men snubblar efter törstigt halsande med min nära vän i Humlegården. Den slitna kvinnan är Berit.

När Ekobrottsmyndigheten förföljde mig en gång, infiltrerade hon och jag Skatteverket. Berit var städerska där och älskarinna till fögderidirektören X (och till mig). Vi tog oss in med hennes kortkod på natten och suddade i skattedatorn så det blårykte.

Där fick jag min första miljon, rätt i lädret. Berit och jag sniffade då enbart thinner. Men Berit krävde mer och mer intimt av mig. Min gossevän ställde ultimatum: Bruden eller han! Köpte då 3-läkarintyg på att Berit måste tas in på lobotomi.

Och så möts vi 32 år senare. Hon tandlös med gnisslande kundvagn i regnpisset, jag med egna guldbryggor, på väg till Rollsen. Tänk så det kan bli.”


charkOrganisk mat allt populärare


090405
Organisk mat, som alltså består av kolföreningar, har blivit allt mer populär. Den oorganiska maten, som koksalt och vatten, försöker medvetet folk undvika. Men all organisk mat är inte nyttig. Stryknin, senapsgas och botulinumtoxin bör man vara försiktig med.

Organiskt är självklart mycket nyttigare än grönsaker som helt består av tungmetaller eller mineraler och som har blivit modifierade i ett labb, anser bedömare. Även kvicksilverbiff, kadmiumfilé och arsenikspäckad uransufflé anses olämpliga av vissa hysteriskt renläriga organfanatiker.

- Jag tror på naturen och inte på sån mat som har blivit matad med farliga bekämpningsmedel, anför en av vår tids mest spännande antroposofer. Tillsatser av medel hör inte hemma i vår moderna postkultur.

För att gå kritikerna tillmötes har livsmedelsverket nu beslutat att alla livsmedel ska renas på odokumenterade ämnen, så att de utgörs av enbart organiska E-tillsatser med ny formula.


Kungen och drottningen i knivdrama


kniv090404
En sensationell händelse inträffade den 3 april när kungen i amiralsuniform stormade ut på borggården under högvakten inför nära 800 åskådare och då nästan fick en bordssilverkniv i ryggen.

Det var drottningen som rusade efter kungen sedan hon blivit förbannad när kungen propsade på att köpa en Alfa Sport. Det är känt sedan tidigare att kungen och drottningen inte längre drar jämt om hushållsekonomin.

- Matpengarna räcker inte riktig till, säger drottningen upprört till kommissarie Ekenrot, säkerhetschef på Slottet. Vi har ju SÄPO:s bil och vår gamla Audi -86. Inte fan har vi råd med en ny Alfa!

I tumultet mellan makarna på borggården ingrep snabbt kommissarie Ekenrot. Tyvärr är han nu anmäld för kungligt närmande. När han bröt ner drottningen på rygg för att hindra knivvåldet påstås han ha tagit djärva smektag på kunglighetens bröst.

- Absolut inget närmande, säger Ekenrot bestämt. De fanns ju bara där vid mitt polisiära ingripande.


Advokat Leif Bilzerksy ny medarbetare i Organet


lagbok090403
Den gamle stjärnadvokaten är ny skribent i Organet. Bilzerksy är kändisjuristen som gett de saftiga advokaträkningarna ett ansikte.

- Jag är så gammal nu att jag inte längre skäms för mina höga arvoden! säger advokat Bilzerksy.

Han menar att giriga skattemyndigheter inte kan hitta ärligt förtjänta och säkert placerade pengar. Bilzerksy lovar att avslöja stunder med villiga kvinnor och intimare möten med de stora förbrytarna.

- Två virila rånmördare hade jag ett nära förhållande med. Tyvärr sket det sig när jag inte fick dem frikända, säger han besviket. Dessutom knivhögg den ena den andra. Kanske det var för min skull?

- Men jag erkänner aldrig något, precis som mina klienter, avslutar Bilzerksy.
 


Svenskt internet rensas på olämpliga sajter

090402
Nu har regeringen och ansvarsfulla medborgare tröttnat på att allt mer moralfördärvande och barnförbjudet material läggs ut på internet. I skuggan av ipred-lagen kommer nu Statens biografbyrå, världens äldsta filmcensurorgan instiftad 1911, få nya arbetsuppgifter. Nu startar alltså ett omfattande arbete med att kontrollera samtliga sajter på internet.

- Vi har länge blivit matade med rofferier, arbetslöshet, bonussvindlare, politik, kriser och annat snusk, säger Lars Fredriksson som länge arbetat för att antalet tillgängliga sajter ska begränsas till enbart en. Om alla svenskar hjälps år för att kontrollera hundra sajter var per dag och skickar in resultatet till biografbyrån, så kan vi snabbt märka om det finns ytterligare någon med lämpligt innehåll.


ORGANET FYLLER 1 ÅR!

2008-04-01 - 2009-04-01

Samtliga prenumeranter på Organets pappersversion kommer under dagen få besök av ett stadsbud som levererar ett helrör födelsedagsdryck med tilltugg!


Påven på nytt kondombesök i Stockholm

kådisar090401
Vatikanen (Den Heliga Stolen) meddelar att påven gör ett återbesök i Sverige. Hans Högsta Helighet ska då träffa den nya prinsen Daniel som är förlovad med Sveriges blivande drottning. Påven kommer då åter ta upp förbudet mot kondom.

- Det är viktigt att en tronföljare inte följer sina lustar, utan avlar för landets bästa. Det är ett stort ansvar, säger påveämbetet i ett uttalande.

Även om en kondom är bestänkt med vigvatten skyddar den inte mot sexuellt överförbara smittor. Man måste också vara oskuld redan från början. Påven kommer därför att förhöra den blivande prinsen om hans tidigare sexuella erfarenheter.

- Vi räknar med att några sådana inte finns, kommenterar påvens talesman.

Samtidigt menar Påven i ett hemligt brev till kungen att prins Daniel nog borde konvertera till den katolska tron.

- Som icke blivande kung har han rätt till det, säger påvens informationskardinal med emfas.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats