ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

måndag 01 juni 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


Alla elever ska få smiskundervisning

folkskola090601
Alla elever i den svenska skolan ska få sex- och samlevnadsundervisning. Rätten för vissa elever att befrias från denna ska avskaffas. Det skriver integrationsministern i en debattartikel i Dagens Nyheter. Nu har det visat sig att det också finns skrämmande kunskapsluckor hos svenska ungdomar när det gäller hur man både får och ger smisk. Detta tros medföra stora sociala handikapp när ungdomarna ska äntra vuxenlivet och söka jobb.

- Jag vill påstå att vi har en stor del av orsaken till den omfattande ungdomsarbetslösheten här, säger integrationsministern i ett uttalande. Kan man inte ta smisk på ett naturligt underdånigt sätt är det svårt att få jobb, precis som det är hart när omöjligt att bli en inkompetent arbetsledare utan att veta hur rottingen skall föras, både mentalt och diskret.

Att den gamla, unikt fina svenska traditionen av underdånighet håller på att försvinna kan bero på skolagans avskaffande, framgår av ett pressutskick från arbetsmarknadsdepartementet. Om vi inte återtar en ledande roll både av översitteri och ryggkrökande, kan vi aldrig återuppstå som industrination.


Är neutronkanonen ESS i Lund en bluff?

090529
En fysikstudent på KTH som nyligen kört på en tenta påstår sig ha avslöjat att all avancerad neutronforskning grundar sig på vetenskap egentligen inte finns. De stora miljardanslagen ska ha lockat forskare som tröttnat på att arbeta att hitta på en massa formler som ingen ändå förstår, för att få aningslösa politiker att öppna plånboken.

- Dom jävlarna snackar en massa om sina pinnar och kulor, men sanningen är att de hittat på det där för att pina oss studenter och dra in storkovan, sluddrar studenten när vi träffade honom efter en våt kväll på kårhuset.

Om detta stämmer kan all naturvetenskap behövas utsättas för en revision av någon oberoende kommission bestående av seriösa homeopater och astrologer, då den ju faktiskt slukar stora samhällsekonomiska resurser. Organet har nu skickat en undercover-reporter till KTH utklädd till student för att avslöja hela bluffen, men avslöjandet lär ta sin tid eftersom en del tentor måste klaras av först.


laptopLärarna har för många datorer

090528
En av fyra grundskollärare har tillgång till en egen dator i skolan, enligt Skolverket. Resten delar med kollegerna. Eftersom lärarna har få håltimmar som de kan ägna åt att porrsurfa, mobba kollegor och köpa droger tycker Skolverket att det inte gör så mycket. Helt oacceptabelt, har Lärarförbundet sagt som menar att detta skapar en klyfta mellan elever och lärare.

- Vad kommer härnäst? Krav på teleprinter, egna blyertspennor, mänskliga rättigheter och fritt toapapper?, skriver Skolverket i ett yttrande. Listan kan göras nästan hur lång som helst.

Lärarförbundet har nu insett sitt misstag, ber om ursäkt och erbjuder Skolverket en allmän lönereduktion med 20 procent för landets samtliga lärare som plåster på såren och för att inte bli stämda.


falsk WanjaFel Wanja även i Organet

090526
Expressen hängde ut "fel" Lundby-Wedin. Nu visar det sig att i Organets artikel om Wanja Lundby-Wedin den 26:e mars har samma kvinna smugit sig in, för att bli fotograferad och intervjuad.

"Här brister det för Wanja". Så löd tidningen Expressens rubrik till huvudnyheten på måndagen. Såväl en intervju med Wanja Lundby-Wedin som nya bilder på henne publicerades. Men det var inte Lundby-Wedin på bilderna. Samma kvinna har även agerat som Måna Pralin och Göran Persson i Organets politiska kommentarer, och lurat reportern som i Organets fall även lär ha varit i det närmaste nykter vid åtminstone ett tillfälle.

"Oförlåtligt slarv”, säger Organets chefredaktör Lars Fredriksson om tidningens falska bilder och påstådda intervju med LO:s Wanja Lundby-Wedin. LO har nu anlitat en jurist som ska agera mot Expressen. I väntan på att eventuella åtal även ska drabba Organet går nu redaktionen igenom samtliga publicerade bilder för att se om även de är falska. Speciellt tapir-, gris- och hundbilder i publikationen misstänks avbilda andra aktörer än de avsedda.


Slipp nervositeten på arbetsintervjun

090525
Att gå på intervju är ofta nervöst. För att känna sig peppad och kunna fokusera på själva intervjun finns några moment som är bra att ta till. Karriärcoachen Bengt Släppersig på fackförbundet Unionen framhåller kroppskontakt och enträgna samtal.

1. Snyt dig innan intervjun. Alla personalchefer uppskattar nämligen inte snor i näsan.
2. Tvätta armhålorna på morgonen innan intervjun. Parfymera lagom och ha rena underkläder.
3. Gråt gärna - många personalchefer tappar fattningen om man bara uppför sig tillräckligt ynkligt.
4. Om du däremot tänker hota dig till ett jobb måste du vara tydlig, men undvik att ta med vapen vid första intervjutillfället.
5. Uppge bästa kompisen, din fru eller mamma som referenser.
6. Berätta att du ofta är nykter.
7. Be att få drogtesta den som intervjuar dig.
8. Försök att muta motparten - att tio procent av lönen du får går tillbaka under bordet, kan vara rimligt.
9. Ta upp alla illasinnade rykten du hört om företaget och be om kommentarer.
10. Be den som intervjuar dig berätta tio dåliga/svaga sidor hos företaget.
11. Känner du dig osäker på någon fråga kan du alltid dra till med ett "det ska du enbart skita i".
12. Ta ett par järn innan intervjun, så du morskar upp dig.
13. Nämn gärna att arbete inte riktigt är din grej.
14. Lägg upp fötterna i knäet på motparten och släpp väder samtidigt - det ger ett avspänt intryck.
15. Följ upp och ring två gånger om dagen för att fråga hur det går - även efter att din blivande arbetsgivare bestämt sagt ifrån att du inte kan komma ifråga för jobbet.


Smiskfilé nytt för grillsäsongen

Päron090523
Smiskskolan i Lindesberg anser att charkuteristerna vilseleder konsumenterna när de kallar skinka för ädelfilé. Inför årets grillsäsong har skolan visat upp en ny produkt med namnet smiskfilé, utvald av skolans mjällaste skinkor.

Att kalla grisskinka för filé är inget annat än fusk, anser Bo Larsson, vd för smiskskolan i Lindesberg, en skola som lär ut hur man smiskar skinkor. Enligt omvärldsanalytiker finns det bara två smiskfiléer på varje gosse och de sitter i ryggslutet.

– Idag kallar man allting för filé, det är ytterfilé, kontrafilé, stjärtfilé och ädelfilé, därför att man kan ta ett högre kilopris då. Och det tycker jag är förjäkligt, för som lärare ska man veta vad man smiskar, säger skolans rektor. När nu den så kallade smiskfilén introduceras kan kunden vara säker på att den tillrättavisats på ett förnedrande sätt.


hundBygg din egen hund

090520
En kinesisk byggsats för hundar saluförs nu på nätet. Den händige kan välja bland allehanda hunddelar såsom ben, svansar och nosar med varierande längd och behåring. En dvärgcollie med taxben och grand danois-huvud lär vara den variant som sålt bäst. Hunden fås med eller utan rabies, något som kan vara lämpligt för allergiker och barn.

En noggrann byggbeskrivning medföljer, där även den ordningsföljd som delarna bör sammanfogas med anges. Extra vävnadsvänligt lim kan erhållas mot en mindre tilläggskostnad, liksom torrfoder och ryktningsinstruktioner. Koppel, suspensoir och munkorg ingår i paketet. Om kunden önskar att hunden lever kan en sådan också levereras, men då endast i färdigmonterat skick.


EU-borgen i Bryssel ett sexträsk

EU090519
EU-delegaterna deltar numera aldrig i verksamheten utan tillbringar all vaken tid i sänghalmen med ständigt skiftande partners. Även tillfälliga besökare dras med.

President Berlusconi och Anna Borazza Fildt säkerhetsfilmades vid ett intimt besök i förra veckan av kommissarie Ekenrot vid Rikskrim. Filmen har sedan läckt ut på Youtube.

- Det handlar om två rikens säkerhet, berättar Ekenrot allvarligt. Att jag sålde filmen ser jag inte som något problem. Den är ganska oskyldig, och jag har ju avbetalningar precis som alla andra ...

På filmen ser man att Berlusconi är ganska kort, men han når precis upp till de styva bröstvårtorna på fru Fildt.

- Där fastnade han en kort stund, men vem skulle inte ha gjort det, skrattar Ekenrot och slår sig för knäna.


WallenbergareNy skollag ger bättre mat

090518
Om några veckor presenteras förslaget till ny skollag som bland annat innebär att grundskolan inte längre bara ska servera gratis lunchmat. Den ska också vara näringsriktig. Redan nu är oenigheten stor om vad den nya och bättre maten ska bestå av och vem som ska betala den förbättrade matkvaliteten.

- Självklart måste maten vara ockult biodynamisk och vitalismmärkt, menar Gösta Hansson som är styrelseledamot i Stenspräckeskolans matråd. Nu kan vi äntligen förstärka medvetandeprocessen och bli av med all övertro på vitaminer och aminosyror, så barnen kan få naturlig mat.

Gösta Hansson, som även är ekonomiskt ansvarig för måltiderna, är känd för att brinna för den naturliga maten. När skogsbacken utanför skolan krattades förra veckan räckte kirskål och maskrosor till två fulla dagars skolbespisning. Speciellt uppskattad blev aromen av gammalt hundbajs, som kom med som en överraskande bonus.


Kungakopia tömde blåsan när prins Carl Philip fyllde 30

snopp090517
- Det var inte kungen själv, utan en stand-in från statist.se som deltog i firandet, avslöjar kommissarie Ekenrot i hemlighet till Organet.

Enligt Svensk Damtidning är inte kungen alltid i form. Hovets presschef Nina Eldh säger att självklart var kungen med på prinsens födelsedag. Allt annat är straffbart förtal.

Ekenrot fortsätter lite försiktigt att Hans Majestät var lätt indisponerad och därför i all hast måste ersättas med en stadigare person.

- Men kungen var inte full, förtydligar han.

Det hela avslöjades när den oäkta kungen ville öppna drottning Silvias behå under högtiden och sedan försökte tungkyssa prinsessan Madeleine. Drottningen sköt då helt öppet den förmenta maken med sin personliga elpistol så att mannen tömde sin blåsa på borggården. TV-kamerorna hade då just stoppats.

SÄPO kopplade snabbt upp kungakopian bakom högvakten och tejpade skrevet. Innan hann ”kungen” skrika att han minsann var kung av Sverige och krävde mera sprit. Madeleine vädjade till kommissarie Ekenrot att inte anmäla. Mannen var ju ändå ett gammalt ex …


akutenBonus för snabb vanvård

090515
Sjuksköterskor på sjukvårdsrådgivningen har belönas med en tusenlapp i månaden om de klarat av rådgivningssamtalen snabbt.

Efter det lyckade nytänkandet fortsätter nu Landstingen med att ge läkarna bonus för att inte träffa patienter, utan i stället prioritera kärnverksamheten som består av budgetplanering och att ta fram kvalitetsstrategier. Ett enklare bonusprogram för sjukhusens vaktmästare kommer att ge lönepåslag varje gång dessa lyckas blockera dörrlåsen i akutmottagningarna.

Statistiken för tillfrisknanden förväntas skjuta i höjden när behandlingsskador och felmedicinering minskar.

Läkarutbildningen flyttas till Handelshögskolan som kan ge de blivande läkarna modernare visioner. Sjukvårdsrådgivningen kommer att vara kvar även i framtiden, men skötas av jourhavande homeopat som inte behöver dyrbar yrkesutbildning utan kan bekostas av arbetsförmedlingens budget för arbetsträning av långtidsarbetslösa.


Skandalös spritfest med tre prinsessor

sprit090514
Prinsessorna Barbroline och Mandoline von Acko festade hårt med prinsessan Madeleine av Sverige igår, avslöjar Organet. Prinsessorna von Acko är kusiner till vårt kungahus genom den virile kung Gustav den femtes olika internationella äventyr.

Det var första gången de kända kusinerna möttes tillsammans. Och det med besked!

- Det var svettigt värre, avslöjar kommissarie Ekenrot på Rikskrim, som även han blev antastad av de berusade prinsessorna. Men min polissuspensoar skyddade mig från de otrevligaste angreppen! OK, lite svullet blev det väl där nere …

Den urartade festen började vid Sippans gamla nerlagda kiosk vid Odenplans T-bana i Stockholm där Sveriges kronprinspar hade en häftig förfest i väntan på inflyttningen till Haga Slott.

- Men när prinsessorna Madeleine och Mandoline var nere på T-banan och propsade på att köra tåget, var jag tvungen att gripa in! Man kan ju inte handfängsla kungligheter, men jag fick tag i den enas stringtrosor och helt enkelt drog ut henne från förarhytten. Mer vill jag inte berätta, men natten blev lång, avslutar Ekenrot.


FiatKinesiska Geely hotar Fiat

090513
Nu har Fiat fått konkurrens om SAAB-överlåtelsen från kinesiskt håll, uppger källor. De feta bidragen för både både uppköp och utflytt hotas nu gå den italienska biljätten förbi.

- Kineserna är inte seriösa utan vill bara kopiera SAAB:s säkerhetssystem, säger Fiatchefen Sergio Marchionne. I våra händer kommer SAAB att kunna fortleva ända till flytten till Italien är klar och vi fått ut EU-bidragen. Vem vet, kanske pengarna stannar inom unionen till och med. Vi förhandlar om att få  Europaagenturen för Geely samtidigt och då behövs ju en del pocketmoney.

Huvudsaken är att inte kineserna får tag på säkerhetshemligheterna, för så ryker vårt sista säljargument - vad vi nu ska med det till, enligt personer.

Samma källa uppger dock att kineserna söker ett låglöneland som kan konkurrera med Vietnam om de allra sämsta anställningsvillkoren, och nu tycker sig ha hittat det.


TobleroneMiljöpartiet vill ha tillbaka friåret

090512
Miljöpartiet vill återinföra det så kallade friåret. Men det tycker inte Socialdemokraterna är någon bra idé just nu mitt i den ekonomiska krisen.

- Jag har svårt att kommunicera det hära till mina gräsrötter, säger Måna Pralin som är socialdemokratisk taleskvinna för Miljöpartiet. Om alla i landet tar sig ett par friår nu, så har det ju vänt när vi kommer tillbaka till jobben, så egentlen är det väl en riktigt bra idée. Kunde tänka mig ett friår på Kanarieöarna innan dom sjunker, om det inte var så förbannat svårt att hitta Toblerone där.

Pralins närmaste man och vårdare, Thomas Bältros, menar dock att den mest angelägna reformen är att utvidga Komvux äventyrslinje, så landet är väl rustat inför den kommande högkonjunkturen.


Bilzersky och Ruwaida smygfilmade på Lindesbergs Stadshotell

ben090511
Stjärnadvokaten Leif Bilzersky är Organets krönikör. Han är rikskänd som den som haft de vassaste fakturorna i svenskt rättsväsende.

På en resa uppåt landet landade han på Lindesbergs Stadshotell. På uteserveringen satt riksdagsledamoten Yngve Ruwaida, som just kommit ut ur garderoben, med en vinare och såg ledsen ut. De hade tidigare träffats när hon ville ha hjälp med sina kritiserade stora uttag på Riksdagens kontokort.

Yngve menade att media förföljer henne. Hon är en modig person som anser att även småmulliga kvinnor får kosta. Men en dryg kvarts miljon i skulder är mycket när kvittona inte godkänns av riksdagsrevisorerna.

- Jag var uppe ett tag på hennes rum, avslöjar Leif Bilzersky. Absolut dumt! Jag är mera för mjuksex, inte S/M. Men min vän filmade oss intimt och menade att Youtube är rätt media denna gång.

En arg och dåligt tillfredsställd Yngve kastade senare i baren drinken på den oskyldige barmästaren som bara frågade om vilket kort som hon skulle betala allt med.

- När Lindesbergspolisen sedan bojade en kräkande Yngve, skyllde hon allt på mig! Jag som bara gjorde mitt bästa, säger Leif Bilzersky.


Nyhet: Kyskhetsbälte i kevlar för manliga präster!

kyskbälte090510
Eftersom sju sexbrott av fem utförs av prästvigda, har Kyrkomötet i Uppsala 2009 beslutat om en prövotid för alla präster.

- Vi som Gudsmän måste återskapa förtroendet hos vanliga medborgare. Prövotiden gäller från konfirmandpräståren till mogna proståldern, säger mötets huvudsekreterare.

Sexdomarna visar att konfirmandlärare och gamla kyrkoherdar är de grövsta förövarna.

- Kemisk kastration är en dålig världslig lösning. Vi funderar nu på en typ av stiftjungfruarnas gamla kyskhetsbälte, här i kevlar och utan kedjor, anpassad för det manliga organet i vår tid. Kanske även en klassisk dammodell behövs; kvinnopräster är inte att leka med!

- Nu sätter vi ner foten för allt gammalt prästsnusk, kommenterar Sveriges ärkebiskop.

Det speciella prost-kyskhetsbältet Prost-ata® motverkar även uppkomst av prästost.


Organet hade fel om Sippans Kiosk

090509
Hovets presschef Nina Eldh har begärt ett beriktigande:

-Att Kronprinsparet skulle bo i Sippans Kiosk på Odenplan är rena lögnen! Det rör sig bara om ett tillfälligt boende under nästa vår när SÄPO ska säkra Haga Slott. Klart att de inte kan bo vid en störig tunnelbanan, säger hon upprört. Det måste Ni ta tillbaka!

Fastighetsverket stänger av torrdasset vid Hagaparkeringen och sätter in en lågspolande toa i Victorias blivande cykelförråd. Sedan byts de gamla 1700-talslåsen mot elektroniska kortlås.

-David kommer att få ett eget kort i blågult band runt halsen, avslöjar kommissarie Ekenrot på Rikskrim, som håller i säkerheten.

Brandskyddet ställer upp regler för representation. Inte fler än fem personer samtidigt i slottet. Alla vännerna är kanske inte så skärpta och kan hitta snabbt ut vid en brand!

Organet ber om ursäkt för den felaktiga nyheten.


Kronprinsessan Victoria väljer Sippans framför Hagas fjärilar

kiosk090508
På grund av slottets dåliga säkerhetsläge väljer kronprinsessan och blivande prins Daniel klassiska gamla Sippans kiosk på Odenplan i Stockholm som sitt första boende. Asfaltsbarn som hon är, menar Victoria även att Hagas fjärilsparningar och bråkigt fågelkvitter på morgonen är jobbiga.

Sippans kiosk är en nästan inflyttningsklar byggnad på ett rum med perspektivfönster mot bussarna samt ett förråd med toastol. Trisslott- och Varm Korvskyltarna hänger kvar på trekvart, bara att starta bisniss. Kronprinsparets lya lägger bara 65 meter från T-banan.

- När min fästmö är på konferens skulle stora Haga kännas lite ruggigt, säger Westling. Han är ju född i ett tryggt småstugeområde.

- Jag förstår Danne, säger Victoria. Läget vid Odenplan är suveränt. Nu kan jag komma till förorterna bekvämt varje dag.

Den förbluffande nyheten är inte mindre än en sensation. Organet är först med nyheten som vanligt.


Kyrkan godkänner intimsmekningar mellan präster under högmässan!

präster090507
Sexanklagelserna inom kyrkan står som spön i backen. Konfirmandpräster lägrar småflickor på löpande band och gamla prostinnor lär upp 15-åriga pojkar till heta älskare. Äldre prästmän överger sin familj och lägger sig i lönskaläge bakom högaltaret med gamle kollegan, som även denne hatar kvinnor.

- Det är viktigt att våra präster lever som andra människor. Vår arvedel är synd och snusk! säger förre Stockholmsbiskopen Caroline Kröök. Hon har själv provat på att leva som torrsingel och vara hungrig på sin nästa.

- Det får inte förekomma våld, men lätt smisk är inte fel mellan två vuxna gossar i Herrans namn, menar prosten Petrus Haneryd i Lindesberg. Jesus utsattes ju för ett riktigt övergrepp, påstår Bibeln.

Kyrkorådet har instruerat präster att inte samkönat intimsmeka eller ge varandra blöta tungkyssar under pågående högmässa om inte en församlingsmedlem som tredje person blir delaktig i den fysiska kärleksbetygelsen.


porrPorrsurfhärva på Organet

090506
Två journalister på Organet har blivit uppsagda med omedelbar verkan efter att ha besökt porrfria internetsidor.

Organet har under en längre tid haft god kapacitet i sitt datasystem och nätverket har också varit ganska snabbt, vilket givit upphov till misstankar om oskickligt beteende. När sedan en beslastningsutredning gjordes, uppdagades att det hela berodde på att några ur personalen undvikit att laddat ner pornografiskt material, något som ingår i de dagliga rutinerna på redaktionen och dessutom uttryckligen anmodas i Organets personalhandbok. Hos den ena journalisten har även ett så kallat porrfilter upptäckts, något som föranlett en polisanmälan.

– Trots att det är helt nödvändigt att porrsurfa på arbetstid har de ägnat sig åt att besöka sidor som rör etik och moralfrågor i en mycket stor omfattning, säger en välunderrättad informationsdirektör när vi ringer upp. Om detta inte uppdagats hade vi snart haft helt snuskbefriade artiklar, och vem vill läsa sånt skit, avslutar densamme och slänger ilsket på luren i mobiltelefonen.


SAABSAAB köps av Fiat

090505
Fiat köper nu SAAB av General Motors och lättnaden är stor i Trollhättan. Köpeskillingen är på motsvarande 4,50:- och ett halvt paket Marlboro, som Fiats ägare Sergio Marchionne råkade ha i bröstfickan när kontraktet skrevs. Produktionen planeras att flytta till det vackra Sardinien där världens största bilfabrik kommer att byggas med hjälp av EU-bidrag. I fabriken ska en ny hybridbil tillverkas som får SAAB:s kaross, Opels motor och Fiats rostskydd.

För att inte alltför många arbetstillfällen ska gå förlorade i Sverige väntas Italiens premiärminister Silvio Berlusconi vid nästa Sverigebesök komma till Trollhättan. Där kommer han att välja ut ett par yngre damer i receptionen, som får erbjudandet att följa med och representera biljätten i den italienska regeringen.

- Jag tillämpar försiktighetsprincipen, säger Berlusconi. Har man två mök att välja mellan, ska hon med största pattarna alltid tas först, för säkerhets skull.

Den svenska regeringen ser mycket seriöst på affären och har lovat kraftfulla flyttbidrag om Fiat önskar ta med någon produktionsutrustning.

- Jag är mycket glad att vi i rika Sverige kan hjälpa Sardinien till en livskraftig industri, säger näringslivsministern i ett pressmeddelande till Dagens Industri. Vi kan gott ta lite omstruktureringskostnader för att visa att vi är bättre européer än de bångstyriga och egoistiska tyskarna.


bajamajorRäddaren i nöden på golfbanan

090503
I går meddelades att för den buskablyge golfaren nu finns en portabel urinoar – förklädd som en golfklubba. Med sin diskreta design och generösa kissbehållare kommer Uroclub att frälsa alla nödiga golfare. I skydd av en handduk kan golfaren lätta på trycket – rakt ner i klubban.

Redan nu kommer uppföljaren, där golfaren skall kunna lägga en klubba i klubban. Ingenjörerna på Organets utvecklingsavdelning har konstruerat en klubba med ett skruvlock i toppen, som tas av vid behov. Skaftet av teflon förs försiktigt upp i byxbenet och in mellan skinkorna, där det kan fyllas. Ett spridarmunstycke fördelar sedan innehållet diskret över golfbana, helt drivet av energin i golfslagen. Som en miljösmart bieffekt kommer inte lika mycket konstgödsel behövas på landets golfbanor.


Ruwaida: Jag är inte skyldig ett skit!


Yvonne090502
Yvonne Ruwaida är majflickan i Organets serie om kvinnor som förändrat våra liv ...

Riksdagsledamoten (mp) Yvonne Ruwaida är skyldig 270 000 kronor efter att ha tok-shoppat med riksdagens betalkort. Skulden omfattar bland annat taxiresor för 70000 kr, notor på guldkrogar och boenden på lyxhotell med många olika män samt dyra intimvaror.

- Hej Yvonne! När ska du betala tillbaka?

- Håll käft! säger Ruwaida argt vid vårt sena möte mötet på Stadshotellet i Lindesberg. Hon sitter med billigt vitt vin på den kalla uteserveringen. Utanför väntar stockholmstaxin sedan lunch.

- Det är gemena lögner från rasisterna! Fiender som tycker jag är på tok för snygg. Jag ska fanimej smitta ner dem allihop.

- Pengarna är nog mest sedvanliga utlägg, uppger hon svävande. Jag har kvittona i en låda någonstans.

- Jag jobbar minst 30 timmar per dygn i riksdagen, uppger Ruwaida överraskande …

När Organets bandspelare är avstängd, berättar Ruwaida i förtroende att hon varit tvungen att ställa upp på obekväma intima inviter från ledande statsråd.

- Och jag fick hela tiden betala med mitt kort för att få till det, säger hon uppgivet till Organet. Skriv inte det!


Wanja förstamajtalar om sänkt pensionsålder

kattmat090501
LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin ska idag tala inför landets arbetare om behovet av sänkt pensionsålder för styrelseledamöter i organisationens företag, enligt obekräftade rykten.

- Hur ska exempelvis AMF:s förre vd Christer Elmehagen kunna hinna göra av med de stora summor vi begåvat honom med i pension, nu när han fick vänta till sin sextioårsdag innan han kunde äntra golfbanan på heltid? kommer Wanja fråga retoriskt i talet. Nu ska vi bli ännu bättre på att bekämpa den pensionsfientliga regeringen, kommer talet att fortsätta, enligt källor.

Att en och annan arbetare får fortsätta sitt meningslösa montagejobb, som inte hunnit outsourcas, till sin 67-årsdag spelar mindre roll eftersom arbetarpensionerna i bästa fall räcker till hund- eller kattmat. Det är bara att gratulera till att lönebidraget fortsatt räcka till blodpuddingen i snuskburken, framkommer ur talet som återigen eldar massorna till att betala ännu högre fackföreningsavgift.

Måna och Wanja har nu vässat formuleringarna till det yttersta, vilket förväntas öka inkomsterna från medlemsavgifterna så det räcker till att sänka pensionsåldern ytterligare för samtliga funktionärer i organisationstoppen.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats