ORGANET.se

    

NU ÄNNU BÄTTRE!    rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

söndag 01 november 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


organet-toaOrganet först med att ta betalt på webben

091030
Tidningen Organet har planer på att ta betalt för att läsas på webben, enligt en rapport uppger källor. Priset för publikationen uppges uppgå till 120 kronor per lösnummer, att betalas mot postförskott.

- Helt sanslöst, säger Lars Fredriksson, chefredaktör, könsfilosof och oansvarig utgivare. Självklart är det en ren tidningsanka, ingen kan vara så dum, det är ju nästan som att ge bort läsnöjet. Och pengarna måste vi ha snabbare än så – helst ska läsarna sätta in pengarna på Systemet åt oss direkt, eller också betala i starksprit så inte kronofogden hinner före.

Publikationens papperstidning har efter storstrejken i Tierp levererats direkt till en torrklosett i Lindesberg i stora upplagor. Prenumeranterna har i stället kompenserats för utebliven tidning med dubbla fakturor, men nu kan de alltså bekvämt bli dubbelfakturerade direkt på webben i stället.


Knivlagen utvidgas: förbud mot gafflar såväl som skedar

sked091029
Antalet knivslagsmål har inte stoppats efter att förbudet mot att bära kniv trädde i kraft. Nu införs därför en utvidgning av förbudet, så det också gäller skedar och gafflar.

Organet har som vanligt intervjuat sin stående informationskälla inom poliskåren, kommissarie Mauritz Ekenrot, som nyligen blivit anfallen av påtänd skedbärare.

- Det gäller att inte ta några risker utan att skjuta alla som bär sked nedanför knäet, säger kommissarien. Kockar som beviljats vapenlicens för att bära sked måste därför bära kockmössa, så vi inte riskerar att gå miste om lunchmöjligheter.

För asiatiska invandrare kommer förbudet även att gälla chopsticks.


Fem sätt för föräldrar att hantera ”goda råd”

barnvagnar091028
Har du fått ovälkomna kommentarer om hur du matar din bebis eller hur du bör hantera din treårings vredesutbrott, inte bara från familj och socialassistenter utan även från främlingar? Då är du inte ensam.

Många föräldrar blir så överraskade av så kallade goda råd att de inte vet hur de ska reagera eller hur de ska svara. Även om det är lätt att bemöta en otrevlig kommentar med att vara otrevlig tillbaka, är det inte alltid man kommer sig för. Här är fem sätt att hantera situationen:

Urinera på frågeställarens ben. Urin i kombination med ett avslappnat kroppsspråk är ett bra vapen.

Var ärlig. Säg ”vet du, jag blir upprörd/på dåligt humör av att lyssna på det här, din skitstropp”. Slåss om du känner att du måste.

Använd humor. ”Ja, det ser kanske ut som om han har för lite kläder på sig, men han ser åtminstone inte lika ful ut som din unge."

Var lite hemlig. Du behöver inte redovisa allt för fullständiga främlingar. Om någon frågar om planerat förlossningsdatum kan du nöja dig med att svara: ”Ja, det börjar närma sig, vill du känna efter åt mig om huvet sticker ut?”

Vänd diskussionen tillbaka till dem. Säg ”det låter som om du hade en jobbig graviditet, det luktar som att du nog behöver vädra underlivet en stund” på ett sätt som får dem att förstå att samtalet är avslutat.


Sexuellt aktiva pensionärer fråntas pension

the toilet091027
- Kan en pensionär idka könsligt umgänge kan den också jobba extra med något, säger minister Göran Hägglund (kd). Jag vet ju själv att det intima ger god fysik.

Att ålderspensionen i dessa fall dras in är även ett straff. Redan nu finns det stora skaror av arbetslösa unga i Sverige. För många svenskar har 6-8 barn, vi ska inte ha fler! Det har landet inte råd med, menar regeringen i sitt veckobrev. Pensionärer i samkönat förhållande, gifta enligt Svenska Kyrkans ordning, berörs således inte.
 
- Barnalstringen blir försumbar i gay och lesbiska sammanhang, konstaterar man på Riksförbundet för Sexuellt likaberättigade. Inga nya barnbidrag!

Den estetiska sidan har öppet tagits upp:

- Pensionärssex är skrynkligt, fettdallrigt och allmänt stötande, kommenterar blonda bloggaren Edda von Sybow, 25.


Fler skolpolier behövs

polistejp091026
I motsats till övriga landet fortsätter antalet skolpoliser att växa i Stockholmsområdet. Det uppskattas varken av Vägverket eller NTF, men polisen ser positivt på fenomenet. 
                                       
- Barn ska visserligen inte vara en trafiksäkerhetslösning, men man kan uppmuntra de mest artiga exemplaren till annat polisarbete, säger Mauritz Ekenrot, våldsutredare på trafikpolisen. Vi behöver fylla på leden med unga aspiranter som är duktiga på att koka kaffe, springa ärenden och kassera in mutor.
                                       
I Stockholm jobbar cirka 1000 elever, oftast sjätteklassare utanför ett 70-tal skolor.

- Vi ser dock helst att ungdomarna har gått ut sjuan innan de söker sig till Polishögskolan, menar chefskonstapel Ekenrot vidare. Det blir ju svårt att skicka dem till Systemet på fredagarna om de är för unga.


kyrkaKyrkan sa ja till tvekönade homovigslar

091023
Kyrkomötet i går beslutade med stor majoritet att Svenska kyrkan ska ansöka om att behålla sin vigselrätt. Mötet beslutade också att ändra i kyrkoordningen så att äktenskap även ska kunna ingås av heterosexuella par av samma kön, liksom av homosexuella med flera kön.

- Nu återstår bara rätten till äktenskap mellan heterosexuella av alla kön, men vägen dit kan vara lång, säger biskop Aksel Carlsson i det heliga smiskets frikyrka.

Den kontroversielle biskopen har också tidigare pläderat för blottares rätt att bära webbkamera i gylfen för att kunna registrera trakasserier, men också för att dölja eventuella genitalier vilket han anser borde förebygga anstötligheten i handlingen. Lagstiftaren har dock inte godkänt förslaget då risken att vända kameran åt fel håll och förvärra situationen inte är obefintlig.


Poliser i nödläge kan inte slå larm

wireless091022
Larmen går inte fram. Täckningen är usel. Många poliser vet dessutom inte hur de ska hantera tekniken. Nu kräver Stockholmspolisens skyddsombud att arbetsgivaren ska rätta till de allvarliga problem som kommunikationssystemet Rakel dras med. I en tredjedel av felanmälningarna från polisen handlar fallen om larm från poliser i nöd som inte gått fram, i en tredjedel om brist på vokabulär och i ytterligare en tredjedel om urin i hörluren.

Polisfacket kräver tills vidare att fax eller teleprinter skall användas, innan Rakel-systemet är säkert.

- Det är inte meningen att kollegorna ska behöva vara civilingenjörer för att kommunicera. De ska räcka med att koncentrera sig på effektiv batongföring, säger polisassistenten Rune Ekenrot som just genomgått en kurs i morsekommunikation. Jag knackar in meddelanden med batongen när jag tar fyllon och står kollegan bara tillräckligt nära och lyssnar uppmärksamt, kan det fungera.

Samtliga tillbudsanmälningar samlas in av Rikspolisstyrelsen som vidarebefordrar dem till Myndigheten för samhällsskydd och krisberedskap, MSB, som äger systemet.

– Självklart är det allvarligt att det inte fungerar. Samtidigt ska man veta att alla poliser är skyldiga att ha med sig en fungerande radio så klagar någon kan vi alltid ge disciplinstraff, säger Naomi Ekenrot, biträdande chef vid länskommunikationscentralen.


Vägtullar för fotgängare

trafik091021
Det  har blivit så trångt på landets trottoarer att riksdagen nu tagit ett beslut att införa så kallad trängselskatt på att gå till fots. I ett första skede föreslås en modest avgift på tio kronor per kilometer tas ut, vilket undantar mindre promenader, till exempel mellan parkeringshus och shoppinggalleria. Extra avgift skall däremot avkrävas barnvagnar och rullatorer som tar extra plats.

- Vi måste uppmuntra till mer bilåkning så folk inte riskerar klämskador av all trängsel, säger trafikborgarrådet Hans Svensson från Mörtlösa.

Forskning har dessutom visat att alla skor river upp damm och partiklar som sedan andas in av intet ont anande bilister, och då speciellt i stadstrafik. På Hornsgatan i Stockholm har extra höga halter av partiklar från skosulor och skokrämer påvisats, varför ett totalförbud mot icke hjulbunden trafik kommer att införas redan till december. Ungdomar utan körkort ombedes busåka moped som alternativt färdmedel.


Empatiska terrorsvenskar vägrar mördarvaccin

Spruta091020
Antalet empatisvenskar som vägrar vaccinering växer allteftersom influensan dröjer med att knacka på dörren. Socialstyrelsen oroas över att folk inte längre ska lita på sin doktorsupplevelse om trenden fortsätter. En patient som fått tio gånger för stor dos av vaccinet har dessutom blivit immun mot symptom.

Socialstyrelsen som utrett fallet betecknar det inträffade som en mycket tragisk händelse, och säger att texten på vaccinet var liten, och att symptomen var svårdiagnostiserade eftersom det inte ingått i läkarens utbildning att diagnostisera symptom.

- Huvudsaken är att patienten får fokusera på att få rätt kundupplevelse, menar landstingens vaccinationsdirektör. Statistiken säger att alla är nöjda, men vi ska i alla fall se över våra rutiner.


turning torsoApatiska terrorsvenskar föll från balkong

091019
Ett större antal desperata och apatiska terrorsvenskar har fallit ut från en balkong i Malmö. Polisen, som snabbt var på plats, kunde konstatera att fyra av terrorsvenskarna hade andningssvårigheter på grund av att de bar så kallade heltäckande kondomer. Samtliga personer kunde sedan återföras till lägenheten de kommit ifrån.

- Vi kunde snabbt rycka ut den här gången för vi fick poliseskort som skydd mot olagliga stenkastare, medger kommissarie Mauritz Ekenrot på Malmöpolisens stenkastarrotel.

Eftersom samtliga terrorsvenskar tillhörde en etnisk grupp med osedvanligt dåligt balanssinne, misstänks inte något hedersrelaterat motiv ligga bakom händelsen. Balkongen har dock skickats till SKL på inspektion och DNA-analys för att undvika att händelsen upprepas. Efter att polisen lämnat platsen kunde ytterligare svenskar ses falla ut från balkongdörren, på grund av tilltagande obalans.


Kameror i skogen kränker kriminella

skog091016
Jägarförbundets så kallade åtelkameror, har placerats ut i svenska skogar för att utforska var landets vildsvin rör sig. Värdetransportrånarnas Riksförbud har därför nu anmält de jägare som äger kamerorna till integritetsombudsmannen för diskriminerande kränkning. Rånare på flykt undan rättvisan riskerar nämligen att ofrivilligt hamna på bild, som sedan polisen kan missbruka.

På grund av att risken för att rånverksamheten hämmas har landets länstyrelser bestämt att  informationen i kamerorna automatiskt kommer att raderas innan den används. Undantag kommer att givas av åklagare, efter kontroll att inget rån begåtts inom en given radie från kameran. Rånarförbundet kräver dock först vissa garantier för att tryggt kunna dra tillbaka sin anmälan, bland annat att polissäkra kassaskåp för eventuellt rånbyte skall utplaceras i närheten av kamerorna.


idolGrisar vägrade vaccination

091015
Ett antal biodynamiska grisar har vägrat vaccinera sig mot svininfluensan. Grisarna, hemmahörande på antroposofernas vegetariska svinfarm, anser att det vaccin som används inte är tillräckligt homeopatiskt och därför kan vara skadligt.

- Vi ser till hela grisen och inte bara till skinka och fläsklägg, säger förbundets veterinär. I svårare fall av fulvaccinering kan grisarna bete sig onaturligt och frångå sin vegetariska diet. Detta skulle innebära att vi inte längre kan sälja köttet som hundraprocentigt vegetabiliskt.

Endast om svinen fötts upp på rent växtfoder kan de få säljas som grönsaker, och reglerna är stenhårda. Vaccinet som nu används till massvaccinering kan innehålla rester av ägg, vilket genast skulle märkas vid exempelvis kokning av bacon.


Många överlever inom vården

Karro091014
För att råda bot på den växande läkarbristen ska kraven på sökanden till läkarbefattningar tas bort. Biträden blir uppgraderade till sköterskor, men till befattningar som kirurger och andra specialister kommer kön av arbetssökande från Arbetsförmedlingen att betas av. Av rättviseskäl skall de som är längst bort från arbetsmarknaden ges förtur.

- En fördel är att jag kan gå in i yrket med öppna ögon, utan förutfattade meningar, säger en nytillträdd kirurg med en annorlunda bakgrund. Jag var lägervakt innan jag blev arbetslös, och är van att handskas med människor i kris.

Problemet med det växande antalet HSAN-anmälningar kommer också att åtgärdas:

- Det är inte rimligt att lägga allt ansvar på sjukvårdpersonalen, menar lagstiftande rättsråd. Vissa förkunskaper måste vi kunna kräva av patienter, föräldrar och anhöriga, till exempel att kontrollera dosering och att rätt läkemedel ordinerats. Att behandlas på sjukhus i Sverige är inte farligare än att fotvandra i Afghanistan, de flesta överlever ju om de bara har full koll.


polisbilarObligatoriskt fängelse för poliselever

091013
Polisen dödar genom övervåld i snitt 290 personer per år i olika ingripanden. Eftersom poliser till 98 procent är våldsmän - även i hemmet - ingår nu två års fängelse som ett led i utbildningen för nya poliser.

- På så sätt behöver inte våra färdiga poliser avbryta tjänstgöringen med fängelsevistelse. Vi får fler konstaplar ute på fältet, kommenterar länspolismästaren Carin Götblad.

Resande av polisvapen mot hustrur och obekväma grannar har hittills straffats med samhällstjänst. Direkt dödlig eld mot en otrogen fru har gett tre månader på öppen anstalt. Men nu sätter alltså Rikskrim ribban med fängelse redan under studierna.

- Löjligt, säger kommissarie Mauritz Ekenrot på Polishögskolan. Om jag ligger med hustrun Bittan, och missar målet och då skjuter allt i taket och blir förbannad, och sedan skjuter med polisvapnet i samma tak, ska jag bli straffad för det?


Annika Falkengren – Organets oktoberflicka

Annika091012
- Jag var tveksam in i det sista, säger SE-bankens koncernchef Annika Falkengren. Jag blir såå ostyrig i håret i bild, menar hon och ler skälmskt åt vår fotograf.

Men, eftersom Organet förra året hjälpte mig med två miljoner i tilläggslön då min bank plötsligt sänkte lönen, så ställde jag upp!

Falkengren berättar att det råder nyordning på SEB. Inget intimt umgänge får längre förekomma under direktionsmötena. Det traumatiska förhållandet med den stilige frikyrkopastorn Runar Sögaard, menar hon var av sökande art …

- Vi försökte se vad Gud ville med marknaden. Att sedan Lettland kanske går omkull är vår Herres fel. Jag trodde det skulle gå vägen, säger Annika och snyter sig i kommissarie Ekenrots gulstyva polissuspensoar där hon sitter i hans knä under vår intervju på Lindesbergs stadshotell.

Ekenrot från SÄPO är med som Falkengrens livvakt. Hennes mascara rinner vid barens stängning ymnigt ner i urringningen.

- Jag tycker min bank har våldtagit Lettland, är det sista hon förtvivlat snyftar till Organet.


handfängselDöms för motstånd vid gripande

091009
En 19-årig mansperson döms nu för att ha gjort motstånd när polis gjorde ett ingripande mot honom. Enligt polisen krängde mannen så vådligt med kroppen då han skulle handfängslas att fem av de polismän som tjänstgjorde trillade av hans rygg.

- Manspersonen såg misstänkt ut och behövde en batonguppläxning enligt vedertagen praxis, säger kommissarie Mauritz Ekenrot vid polisens batongrotel. Det är ytterst viktigt att medborgarna inte brister i respekt för ordningsmakten som nu skett, en av kollegorna var till och med nära att stuka foten.

Personen har nu dömts till samhällstjänst för hindrande av tjänsteutövning under polisens tjänsteövergrepp. Efter avtjänat straff kommer manspersonen att utvisas till Västerås, av en så kallad polisperson. Ett specialchartrat flygplan som kommer att ta manspersonen från Arlanda till Hässlö flygplats i Västerås har hyrts in. Lugnande medel för rektalt bruk, liksom storpack med Pampers vuxenblöjor ingår sedan länge i polisens utrustning, varför resan tros kunna ske störningsfritt.


Så kollar du din lem

091008
Det kan vara bra att själv kunna undersöka sin lem, speciellt om du är man och har lepra.

Lepra, eller spetälska, medför ofta att kroppsdelar trillar av. Om du inte är testad för lepra är det ändå lätt att kontrollera att lemmen sitter kvar. Titta i kalsongen och se efter om du ser en avlång korv med ett par köttbullar under. Greppa korven och dra försiktigt utåt. Om du tycker att den känns lös ska du genast sluta, och snarast uppsöka närmaste vårdcentral för fastsättning och en antibiotikakur.

Om organet redan trillat bort kan detta vara besvärligt. Speciellt om du är en muskulös hantverkare som ofta hjälper kvinnor med underredesbehandling och liknande, så kan avsaknad av detta verktyg ställa till besvär. Om så är fallet återstår endast att se positivt på möjligheten till könsbyte, då halva jobbet redan är avklarat. Be din doktor om råd om vilket kön som passar dig bäst.

Är du däremot kvinna och inte hittar något alls är du fullt normal, men detta är ändå tyvärr ingen garanti för att du inte har lepra.


Nu måste polisen lägga in en pollett!

poliscorvette091007
Skenande flyg- och bilkostnader gör att Rikspolisstyrelsen inför så kallat pollettsystem i polishelikoptrar och radiobilar.

- Inte konstigare än de gamla P-mätarna, säger justitieminister Beatrice Ask (m). Lägg i din slant, vrid om. Sedan är det bara att tuta och köra.

Av säkerhetsskäl (inget farligt får finnas i cockpiten) sätts myntautomaten på utsidan av polishelikoptrarna.

- Det gäller att lägga i full pott genast, säger polisens högsta flygchef, Stefan Hall. Man vill ju inte stanna i luften precis …

Polisen får nu järnkoll på sina larmkostnader. Man får lägga i högst tjugo kronor per gång. Max flygtid blir 32 minuter och max biltid 60 minuter.

Kommissarie Ekenrot på Rikskrim menar att det är enklast ta T-bana (eller spårvagn i Göteborg) vid en utryckning.


Skandalös oblathärva avslöjad

hamburgeroblat091006
Svenska kyrkan har sålt hundra år gamla och härskna oblater till ICA-stormarknad som ”smörgåskex”. Oblaterna bakades ursprungligen till första världskriget för att katolska präster skulle kunna ge döende soldater nattvarden i skyttegravarna. De så kallade krigsoblaterna hamnade efter kriget i Sverige och har sedan dess använts vid all nattvardsgång.

Efter den brutala nedgången av nattvardsgäster och konfirmander har svenska kyrkan insett att krigsoblaterna kommer att räcka hur länge som helst. Överskottet är gigantiskt. 12 ton oblater krängs nu girigt ut på marknaden i nya förpackningar.

- Inget jag godkänt, säger kultur- och kyrkominister Lena Adelsohn.

Varför svenska kyrkans bankgiro finns som avsändare på en överföring på 1,5 miljoner som  finns på Adelsohns konto på Cayman-öarna, kan hon inte förklara.

Kyrkan har sålt brödet som värmepellets till högstbjudande och förbjudit vanligt ätande i avtalen. Hur oblaterna hamnat på ICA kan ingen förklara.

Ärkebiskop Anders Wejryd, som inte är misstänkt för bestickning, menar att det här kommer alla tillgodo: ICA-får in lite pengar och kunderna får ett välsignat bröd utan att behöva gå till kyrkan!


Högsta Domstolen inblandad i Sveriges största muthärva


euro091005
Ett antal grova brottslingar har köpt sig fria genom gigantiska mutor till domare och höga polischefer. Förbrytarna kommer både från högriskfängelser och från slutna anstalter för sexualbrottslingar. 

Domare i Högsta Domstolen har skrivit ut internerna från fängelserna för ”social frigång”. En fotbollsdomare har enligt uppgift fått minst 80 000 Euro för att skriva på ett frigångsbeslut för en livstidsdömd!

- Den här smutsiga härvan leder upp till samhällstopparna, berättar Organets källa.

Organets kriminalredaktör är hotad till livstid för avslöjandena och står under säkert polisskydd.

- De ringer upp en gång i veckan och kollar läget, säger redaktören.

Huvuddelen av de 400 kända svenska kriminella bor sedan en tid i sina lyxvillor i Thailand och Västindien, men är skrivna på ”frigångsadresser” i Sverige . Exempelvis är 64 långtidsdömda våldsverkare skrivna på den kände kommissarie Ekenrots hyrestvåa i Lindesberg.

Partiledare Måna Prahlin (s) förnekar allt samröre med en råndömd exjugoslavisk helikopterpilot som är skriven på hennes villaadress.

- Vi har bara dansat en gång på Lindesbergs Stadshotell, säger hon och slänger på luren!


Mensaprovet är ingen lek

strumpa091004
Tidigare har vi berättat att Organets redaktörer är medlemmar i det exklusiva Mensa-sällskapet för överbegåvade personer. Vi kan nu avslöja tre tester för våra läsare.

Du ska kunna räkna baklänges från en miljon till fyra! Räknar du till 3 eller noll är du dum.

Ett annan knepigt test är strumpan: Du sätter upp höger fot i ditt knä, får vänster strumpa och ser att det är för ”fel” fot. Byter du då fot i knäet och sätter på den andra rätta strumpan, eller byter du helt enkelt rätt (höger) strumpa till rätt fot? RÄTT SVAR: Ta rena strumpor.

Svårast är blindtesten. Med förbundna ögon sätter du i höger fot i vänster sko (och självklart lika tokigt med den andra skon), och springer 60 meter … Märker du ingenting, då är du Mensa-medlem!


Förbud mot polis-onani

polisstation091002
Den långtradarchaufför som välte med hela sitt släp i Ljungby, erkände att han suttit och onanerat. Enligt Svenska Dagbladet fortsatte han med det även under polisförhöret!

Rikspolisstyrelsen har nu utfärdat totalförbud för poliser att själva masturbera under förhören.

- Även om det är ett bord mellan polis och brottsling är det både ett kladdigt och olämpligt myndighetsutövande, säger en lätt äcklad länspolismästare Carin Götblad. 

- Ett förhör med en rånmördare ska vara rått, rättvist och rent skriver Rikspolischefen i ett PM.

- Det här är rent integritetskränkande, anför kommissarie Ekenrot på Rikskrim. Vad ska vi göra under långa och trista förhör med våra grova brottslingar? Som åklagaren bara släpper vid nästa kafferast!

- Nästa steg är väl att förbjuda sex i polisbilarna. Hur ska vi då fördriva tiden? avslutar en upprörd kommissarie.


JÄTTEFEJK – Det var Jönssonligan!

Jönssons091001
Organet avslöjar nu det häpnadsväckande om det stora helikopterrånet i Stockholm. Det var varken svenska elitsoldater eller ex-jugoslaviska yrkesrånare, utan Jönssonligan som gjorde en sista storkupp.

- Lätt som en plätt, säger Vanheden, den intellektuelle i förbrytargänget. Svårast var att styra helikoptern efter Doris gamla SL-karta.

- Första felkörningen var när vi landade på polishusets tak på Kungsholmen. Då sprang genast en beskäftig polis fram och gav oss P-böter. Men när jag sa att vi hade handikapptillstånd rev han artigt böteslappen.

Dynamit-Harry, som uppges vara den enda som haft körkort, flög den stulna helikoptern.

- Doris är jättesur och menar att vi förnedrar hela svenska polismakten med vårt barnsliga tilltag, berättar han.

- Vi trodde naturligtvis att det var yrkeskriminella i luften, och då är vi ju helt hjälplösa, säger länspolismästaren Carin Götblad. Hade vi vetat att det var Jönssonligan, skulle vi skjutit ner dem direkt.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


 gamemagz


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats