ORGANET.se

 rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

måndag 01 mars 2010

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


Sensationellt avslöjande om mångmiljontransfer för Prins Daniel

krona100301
Huset Bernadotte har köpt ut Daniel Westling från Ockelbo kommun för rekordbeloppet 200 miljoner. Källor berättar om hårda förhandlingar för att kungafamiljen ska få
överta Daniel.

- Det rör sig inte alls om sådana summor, protesterar kronprinsessans hovmästarinna Peder Tarras-Wahlberg, men vill inte uppge något belopp.

I sju år har Westling följts upp medicinskt och försäkringsmässigt. En DNA-test för fertilitetsbedömning har genomförts samt en genmodifiering för att säkerställa specifikt manliga egenskaper eftersom ett första mansprov fick en osäker avgång.

Det japanska kejserliga hovet har option på att köpa Westling som make till en äldre prinsessa med fyra barn om inte det svenska äktenskapet kan fullbordas.

- Jag kan lära grabben allt om sängkammarteknik, lovar hovets säkerhetschef, poliskommissarie Mauritz Ekenrot.


FolkaSensation! Vi reparerar din bil över nätet

100227
En het vårnyhet för fattiga bilägare är att Organet nu är auktoriserade för att "släcka" tvåor på underkända bilar. Det unika är att det sker helt utan inblandning av verkstad.

Många bilägare blir grovt uppkörda av verkstäderna som påstår att bilen måste repareras för tusentals kronor - för skitfel. Och Bilprovningen är i maskopi med verkstäderna och får provision av verkstadsägarna på alla underkännanden.

- Som ledande internettidning har vi digital spetsteknik. Allt går att göra över nätet, berättar redaktör Anders Segelström, projektledare som tävlat elit på cykel. Vem fan vill för övrigt gräva i gamla vrak?

- Skicka en bild (via vår gästbok) på din bil tillsammans med chassinummer samt motornummer. Säg vad du tror bilen har för fel. Efter tre dagar är vår digitala analys klar, felen åtgärdade och fordonets "2:a" är släckt. Kör vidare ett år!

Anm: Kostnad cirka tusen kronor.


AckeFramstående Organetredaktör ska rädda Röda Korset

100226
Förtroendet för Röda Korset har rasat i botten. Insamlingsbössorna skramlar tomma sedan de ekonomiska bedrägerierna avslöjats.

Röda Korsets chef Christer Zettergren har nu uppmanat en framstående Organetredaktör att söka tjänsten efter den bedräglige förre kommunikationschefen af Donner.

- Vi är mycket stolta över att Röda Korset vill ha en av våra medarbetare som hög chef, säger Organets styrelseordförande finansdirektör George Soros. Det är ett kvitto på vår nättidnings höga moral och kommunikationskompetens.

- Vår toppman tillför hederlighet och idealitet i den utnyttjade organisationen.

Organet står även för lönen. Röda Korset har dåligt med pengar efter ordförande Westerbergs och direktör Zettergrens kolossala löneuttag.

Redaktörens ansökan skickades in den 22 februari.

Organets chefredaktör, Lars Fredriksson lovar att läsarna inte ska behöva uppleva en kvalitetsförsämring under sin kollegas kommande tjänstledighet. Läsarna i sin tur hoppas att detta är ett löfte som för ovanlighetens skull infrias.


Valskandalen i Moderaterna hade en hemlig agenda

100225
Handlingar som ordningspolisen har beslagtagit vid en bordellrazzia på Malmskillnadsgatan i Stockholm, visar att en moderatfalang skulle genomföra en valkupp.

Man ville avsätta Fredric Reinfeldt och ersätta honom med överkommissarien Mauritz Ekenrot, chef på Rikskrim. Det har funnits ett djupt missnöje mot Reinfeldts styre och bristen på korruption och en stark mutkultur. Reinfeldt sägs även ha vägrat gett bort tjänster och kostsamma konsultuppdrag till släktingar och vänner inom poliskåren.

- Rena Nordkorea, säger landstingsrådet Christer G Wennersten (m).

Varje röst har betalats med 20 000 kronor och kostat den hemliga partikassan 2,3 miljoner, en investering som nu gått till spillo på grund av Reinfeldts ovilja att köpa röster.

- Med polischefen hade vi fått ett rakt och renhårigt styre, säger partisekreteraren Schlingerman. Som det är nu är det inte ens möjligt att veta om vi vinner valet i höst längre, både valbudget och bokföring är i spillror.

- Ekenrot är ju för fan psykopat, utbrister Fredrik Reinfeldt.


Våren är här

järnvägsbekymmer100224
Eftersom kylan plågar både SJ och Sverige har Banverket begärt hjälp från SMHI. Enligt definitionen är våren här när temperaturen legat över 0 grader sju dagar i streck. Därför tillmötesgår nu SMHI Banverket och gör en omdefiniering som låter våren komma tjugo grader lägre. Detta innebär att våren kom till Sverige redan i förra veckan.

- Nu kan vi äntligen återkalla all snöröjning som vi i alla fall hade rationaliserat bort och börja köra full trafik igen, säger Gösta Hansson, generaldirektör på Banverket. Det där tjatet om vinterunderhåll har gått alldeles för långt.

SJ har också låtit meddela att de lokförare som trotsar våren och av okynne rapporterar förseningar och frysta växlar, kommer att avskedas omgående. Klockorna i landets vänthallar och på tågstationernas perronger kommer att justeras kontinuerligt, så att avgångarna fungerar. Passagerare som klagar omhändertas av polis för lagtrots och sexuellt ofredande.

Åtgärderna väntas ge SJ högre lönsamhet, speciellt som biljettköp av tågbiljetter, precis som TV-avgift och Tele2-abonnemang, blir obligatoriskt efter den första mars för samtliga medborgare, oavsett transportsätt.


Hög polischef antastade häst

hästdronk100223
En polischef på Rikskrim misstänks för samröre med en häst på Hovstallet i Stockholm.

-Jag hörde ute ett käckt gnäggande, men det var inte hästspråk, säger Riksstallmästaren Holger Skenswärd. Inne i stallet såg jag då poliskommissarien tillsammans med prinsessan Madeleines hingst Kublai Khan, i ett remarkabelt ”felsäkert” läge, som Skenswärd så distingerat uttrycker det. Gnäggandet skyllde de på varandra.

Poliskommissarien förnekar övergrepp. Han har aldrig varit i stallet eller ens i Stockholm. Häktningsförhandling sker på tisdag.

-Min make skulle inte vara tillsammans med vilken hingst som helst, försvarar Bettan Ekenrot. Han kan ju inte rida!

Polischefens exhustru Gullan (som vill vara anonym) meddelar att förre mannen är ett svin.

Anm: Bettan Ekenrot heter egentligen något annat.


Sex-fixerad kommissarie utsparkad från Let´s Dance

dansgänget100222
En skandal har i tysthet utspelats kring den populära danstävlingen Let´s Dance. Kommissarie Mauritz Ekenrot, som ansvarat för säkerheten kring programmet, har sextrakasserat deltagarna å det grövsta. Framförallt är det Gudrun Schyman som har drabbats.

- Han kom in i min loge innan varje sändning och krävde att jag skulle titta på hans ”vapen”. Det var fasansfullt!

Tävlingens huvuddomare, Tony Irving, drar försiktigt ner sina byxor och pekar på sin blåslagna bakdel:

- Titta, här slog han mig bara för att jag inte ville ha trekant med honom och hans hustru. De stod plötsligt hemma utanför min dörr och krävde att få komma in. Båda var kraftigt berusade och Ekenrot var helt naken under sin polisrock, snyftar Tony Irving.

Chefen för Rikskrim, Gösta Hansson, avslöjar i förtroende till Organet att han inte vet hur kommissarien ska kunna stoppas.

- Jag är själv rädd, viskar han i personalmatsalen och kastar försiktigt ett öga över axeln.


Organet tvingas ta emot ensamma präster

prästaläger100221
Riksdagen har beslutat att Organet måste ordna mottagning för ensamma präster.

- Dessa är en utsatt grupp som särskilts hånas av den intellektuella överklassen, säger integrationsminister Nyamko Ana Sabuni, 41. Prästerna måste efter mottagandet inlemmas i samhället.

Ministern betonar att de ensamma prästmännen måste lära sig att de inte har rätt till kvinnor bara för att de är präster och kristna.

- Vi har ett tjusigt ställe
redo för ett mottagande, berättar Organets redaktör Aksel Carlson, 71, som själv är utsatt för förlöjliganden. Inte så märkvärdig kanske, men det är ett förvar tills prästerna kan slussas ut till boende i olika landsortskyrkor.

- Vi sätter in några fler fönster och kanske en ny ytterdörr, säger Carlson stolt.

Grannarna protesterar och anför att deras fastigheter kommer att sjunka i värde, samtidigt som inbrotten tros öka i området.
 


Moder Veneria startar hockeylag för lesbiska kvinnor

hocky100220
Den katolska abedissan Moder Veneria, som nyligen släppts ut från Hinsebergs kvinnofängelse efter att ha avtjänat ett straff för svårartad djursex, har återigen gått över gränsen. Den förslagna 58-åriga nunnan har fått den katolska kyrkan i Sverige att skänka pengar till ett hockeylag – för lesbiska kvinnor!

Kyrkans företrädare, Monsigneur Slappersaj, har ännu inte hämtat sig från chocken.

- Vi donerade 4 miljoner kronor till en skola i Tanzania – men pengarna gick till ett hockeylag, säger han uppgivet och gör korstecknet.

Laget, som döpts till Tyresö Pussies, kommer aldrig att stå på is. Hockeyn är en skenverksamhet för att Moder Veneria ska få tillgång kommunens idrottshall och bastu. Varje torsdagkväll har nu kvinnorna högljudd och hämningslös sex på mattor, i ribbstolar och hängande i rep med Moder Veneria som läromästare.

– Vi kan inte göra något åt snusket, säger kommunstyrelsens ordförande. Tyresö Pussies är registrerat hos Riksidrottförbundet som en idrottsförening och då kan vi inte neka dem att hyra idrottshallen.


telefonkioskerMiljardkatastrof för Polisens ”Blåljus”-larm

100219
Polisens nya radiokommunikationssystem ”Rakel” har helkraschat! Det kanondyra systemet som i sju år gjort konsulter och leverantörer störtförmögna, är oförmöget till nödlarm. Inkompetenta chefer i polistoppen har egenmäktigt styrt Rakel till ruinens brant av prestigeskäl. Poliserna måste bära de urgamla gjutgodsapparaterna också, de nya digitala larmar inte.

Det är bakgrunden till att den kände poliskommissarien Mauritz Ekenrot sprängde sig in på en privat fest och med grovt våld körde upp en trasig handradio i anus på en berusad rikspolischef. Som då plötsligt började fungera och meddelade att rikspolischefen Bengt Svensson hade 2,85 promille alkohol i sig!

Ekenrot är misstänkt för våldsamt överfall och grov misshandel. Han nekar helt till våld och menar att det var en vanlig bilförarkoll. Rakel uppdateras nu med 650 gamla hederliga telefonkiosker med skylten ”Endast Polis”.


stridsvagnPoliskommissarie på repmöte saboterade helt förband

100218
Överkommissarie Mauritz Ekenrot från Rikskrim, hann som repinkallad militärpolis göra sig skyldig till brott som knäckte det fina pansarregementet i Skövde.

Den förtvivlade kocken, soldat Östen Solberg, berättar att poliskommissarien på torsdagen urinerade rätt ner i det gigantiska ärtkoket för 850 man! Med drogade tefatsstora ögon skrek Ekenrot att det var hemlig militär kostförstärkning, och att redan Sven Hedin drack kamelpiss i Gobiöknen för att sedan bli adlad. Vid kvällens stridsövning tvingade kommissarien en pansarmajor att stå med osäkrad handgranat på huvudet som skjutmål. ”Wilhelm Tell bangade inte ut”, var förklaringen innan Ekenrot slogs ner. Den Leopardstridsvagn som senare Ekenrot skjutande bröt sig ut från regementet med, är fortfarande inte efterlyst.
 
-Vi skyddar våra krigare, anför försvarsstabschefen, general Göransson. De medförda unga lottorna får verkligen uppleva skarpt läge!


Inte enbart teaterregissörer kränker - eländet sprider sig

sprit100217
Organets hovredaktör Aksel Carlson (69) har anmält att han igår under arbetstid blev ofrivilligt stjärtsmekt av sin chefsprao, Edda von Sybow (19).

- Jag är oerhört upprörd, säger en till tårar besviken chefsredaktör Fredriksson. Carlson har all rätt att få arbeta i fred utan att behöva oroa sig för stjärtsmekningar. Jag utgår ifrån att detta aldrig ska upprepas och uppmanar samtliga på arbetsplatsen att genast anmäla alla könstrakasserier till mig, så jag kan ta del av dem. I redaktionens personalhandbok finns dessutom könsdokument som garanterar spårbarhet för stjärtsmekning, så vi säkert vet vem som begått övergreppet.

Kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth kräver åtgärder för att lösa de stora problemen med sexuella trakasserier inom teater, filmbranschen och webbredaktioner som nu avslöjats. Edda von Sybow, tidigare känd av en polis, bekräftar händelsen men urskuldar sig med att hon förväxlat Carlsons bakdel med sin egen.

- Man kan ju inte gärna torska på att peta sig själv i ändan, säger den fagra chefspraon.

Aksel Carlson har efter händelsen tagit så illa vid sig att han blivit tvungen att sjukskriva sig. Han svarar dock på mobiltelefon från systembolagskön att fröken von Sybow nu ensamn får ansvara för rapporteringen från de kungliga bröllopsförberedelserna tills han själv nyktrat till.


Organet i exklusiv intervju med tronarvingen

bostad för blåblodiga100216
Vår Kronprinsessa tvekar inför sexet. Organets exklusiva intervju med HKH kronprinsessan Victoria inför bröllopet:

- Jag måste fixa en manlig arvinge. För att dynastin Westling-Bernadotte ska få tronen. Men Daniel kan inte riktigt, säger Victoria oroligt. Victorias livvakt, poliskommissarie Ekenrot avbryter snabbt och trycker upp sin elpistol i skrevet på Organets redaktör.

- Om du skriver det här dör du, säger kommissarien hotfullt! En mycket ostadig Ekenrot sumpar sedan pistolen i toastolen varvid Drottningholms Slott, samt hela Ekerö, i minus 18 grader blir strömlöst. Vår intervju avslutas.

Kronprinsessans vänner säger att Victoria vill hoppa av. Obekräftade rykten säger att Daniel, som fått en ny njure från pappan, fortfarande saknar en viktig del som endast kan åtgärdas med ett lättare ingrepp i faderns pung. Efter kronprinsessans hemliga och korta förhållande med Brunar Sörgaard – efter att brodern Carl-Philip dumpat honom – menar vännerna att hon har fått mersmak på det verkligt intima.


Försäkringsbolag stoppar krav

polisskylt100215
Varje år stoppar försäkringsbolagen utbetalningar på cirka 500 miljoner kronor i misstänkta fall av försäkringsbedrägerier, skriver Dagens Nyheter. Länsförsäkringar upptäckte förra året 1200 fall av bedrägeriförsök, som skulle ha kostat bolaget 89 miljoner kronor. I 85 procent av fallen polisanmälde bolaget bedrägeriförsöken. 

Folksam stoppade utbetalningar på 93 miljoner kronor på grund av misstankar om bedrägeriförsök. Ofta handlar det om skador som överdrivs eller saker som anmälts stulna, utan att det stämmer med verkligheten.

Nu stoppar de båda bolagen all utbetalning av alla sorters skadeståndskrav, eftersom detta visat sig vara positivt för företagens kvartalsbokslut. Samtidigt uppmanar de båda försäkringsbolagen regeringen att lagstifta om obligatorisk försäkringsskyldighet hos den del av befolkningen som inte har tillräckliga inkomster att ta fallen vidare till domstol. Dessa medborgare anses ha starka motiv till bedrägligt beteende och dessutom ska de inte gå att lita på, enligt försäkringsbolagens besiktningsmän.

- Trafikförsäkring är ju obligatorisk om man vill köra bil. Varför ska man tillåta medborgarna att smita från drulleförsäkring, regnförsäkring och livförsäkring? säger Bengt Hansson, försäkringsdirektör på ett bolag som helst vill vara anonymt. - Vi bör dock undvika att livförsäkra redan döda medborgare mot deras vilja, eftersom detta kan väcka anstöt.

Bengtsson menar att nyordningen gagnar försäkringstagarna. Detta då dessa inte behöver oroas av obehagliga kontroller för att undersöka om kraven är berättigade, enär inga pengar i alla fall kommer att utgå. För säkerhets skull kommer dock alla som tecknar en försäkring att polisanmälas, redan vid teckningstillfället.


Dramatisk skottlossning mot prins Carl-Philipine

vby100212
En svår skottlossning inträffade igår på McDonalds hamburgerrestaurang i Vällingby i Stockholms västra förorter.

HKH Prins Carl-Philipine av Monte Karlsson satt vid lunchtid och blottade sig i restaurangen för personalen för att sedan gapigt kräva samlag med den unga servitrisen Lisa som kom med hamburgaren. Föreståndaren larmade då Vällingbypolisen som nekade att komma.

- Vi vågar inte ingripa mot prinsen, uppger närpolischefen i Vällingby. Han är så gruvligt otäck!

Larmet gick då till poliskommissarie Ekenrot, hovets säkerhetschef. När Ekenrot närmade sig prinsen, riktade denne sin manslem mot kommissarien och hotade med en AIDS-dusch. Ekenrot avlossade då verkanseld, men träffade olyckligtvis den stora glassmaskinen vilket utlöste sprinklersystemet. Ekenrot, som nu bara ser med ett öga, provsköt sedan först ner föreståndaren men satte därefter en fullträff i prinsens vänstra knäskål, varvid Carl-Philipine kunde övermannas och bakbunden återföras till sin bostad.

McDonalds i Vällingby är nu stängd till måndag för glass-, vatten-, sperma- och blodsanering.


huddingePåföljd för vårdpersonal

100212
Det blir strängare påföljder för vårdpersonal som inte sköter sina uppgifter när den nya patientsäkerhetslagen träder i kraft. Nästa år är det slut med påföljderna erinran och varning för personalen i sjukvården. Vårdpersonal ska straffas när patienter drabbas av behandlingsskador med löneavdrag, och sedan utvisas till Uganda eller Irak oavsett härkomst.

- Ska man inte längre få sätta sin egen personliga prägel på operationerna? Vad tog den konstnärliga friheten vägen? Ska det vara på det viset så skiter jag i jobbet, säger överläkaren Claarence Scan-Yster, på Huddinge Universitetssjukhus.

Sköterskan Syster Yster instämmer: - Vår fantastiska personal ska inte behöva lida för att vi inte har tid att till exempel sy ihop patienterna efter operationerna. Det är landstingsdirektörernas fel och de som borde straffas. Men vänta bara till en av dem kommer in på akuten med blindtarmsinflammation - då jävlar ska vi amputera så både arsle och huvud ryker!

Svensk slakterinäring ser dock positivt på utvecklingen och hoppas på att kunna rekrytera de mest kompetenta kirurgteamen, som tros tillräckligt kunna skilja slaktboskapen från arbetskamraterna.


Poliskommissarie skjuten. Hade hemlig regeringslista i Coop-kasse

akutintag100211
Mordförsöket på kommissarie Mauritz Ekenrot tros bero på hans vetskap om den nya (s)-regeringen. Ekenrot sköts med en 7,65 mm kula i höger öga av misstänkta militanta moderater. Polisen har absolut inga spår. Den hemliga regeringslistan återfanns i kommissariens blodiga Coop-kasse när han hittades på Organets damtoa.

– Jag beklagar djupt det som hänt Mauritz Ekenrot, påstår Mona Sahlin. Och att informationen läckt. Jag har ett A-lag för Sveriges väl, säger den blivande statsministern. Min justitieminister blir Clark Olofsson. Jag har inte legat med honom, men han kan allt om vårt sviktande rättssystem. Utrikesminister är självklart Anna Anka. Med smart avsugning fixar hon alla våra knepiga relationer med USA. Finansminister blir min egen Bosse, han kan salta en reseräkning som bara den.

– Som krigsminister kallar jag Rysslands premiärminister Vladimir Putin. Han antar då svenskt medborgarskap för min skull. Vi träffades i Bryssel när jag missat att ta på min BH. Gamle polaren Thomas Qvick är given som socialminister, en man som har personlig empati. Min förre intime vän Ibrahim Baylan har tyvärr gått över till Sverigedemokraterna.

Mauritz Ekenrot uppges på onsdagskvällen ha återfått medvetandet efter en lyckad operation, men samtidigt ha drabbats av svårartad priapism* orsakad av de homosexuella hallucinationerna som framkallades av narkosen.

* Priapism, långvarig och smärtsam erektion av penis


förtvivladFamiljen Westling förtvivlad: Vi tvingas sitta på sjunde bänk!

100210
Som vi rapporterade igår har Organet kommit över de sex främsta bänkarna i Storkyrkan vid den kungliga vigseln. Dessa VIP-platser är nu slutgiltigt fördelade bland femhundra trogna prenumeranter av Organet.

Det har nu framkommit att det är hovets egen säkerhetschef, kommissarie Mauritz Ekenrot, som har sålt platserna till bröllopet! Hovet rasar, och familjen Westling är förtvivlad.

- Min pojke ska gifta sig och jag måste sitta långt där bak där man inte ser något, snyftar Daniels Westlings mor. Det är inte rätt!

Kommissarie Ekenrot vill egentligen inte kommentera den uppkomna situationen, men hävdar att allt har gått rätt till:

– Jag har gjort exakt samma sak som Ticnet gör inför vartenda evenemang. Det är först till kvarn som gäller och jag var först, säger kommissarien och tar ett rejält grepp om sin överdrivet stora polissuspensoar.


Du får sitta på första bänk på kungliga bröllopet

i kyrkan100209
Organet har fått exklusiv rätt till de första sex bänkarna i Storkyrkan vid kronprinsessans vigsel med Daniel Westlind den 19 juni. Som riksledande nättidning inbjuder vi dig som prenumerant en VIP-plats på bröllopet. Förtur ges till präster och poliser som ännu inte har haft sex med ungdomar.

Kommissarie Mauritz Ekenrot, hovets säkerhetschef, menar att det är ett snävt urval.

- Jag förstår inte varför prästerna ska ha förtur. De har ju tillgång till de söta konfirmanderna och det finns väl inte en präst som inte haft sina fingrar i syltburken.

Ekenrot menar att det är djupt orättvist att inte fler poliser får möjlighet att se bröllopet på första parkett:

– Många av oss poliser har inte förstått att flickorna är så unga när de ligger berusade i polisbilens baksäte. Däremot luktar äldre kvinnor gärna lite, avslöjar Ekenrot. Som när vi körde hem kronprinsessan från Stureplan i gryningen förra måndagen. Då var minsann ingen konstapel och pillade innanför hennes småbyxor.


Sambo slog respektive

samhall100208
En sambo i Upplands Väsby greps tidigt i morse i sin frånvaro efter att ha misshandlat sin respektive, vilken då skadade sig så illa att smärta uppstod. Gripandet var mycket dramatiskt då den skyldige satte sig till våldsamt virtuellt motvärn. Den poliskonstapel som skötte gripandet hade strax innan hyrts in från Samhall, då jourhavande polisbefäl var upptagen med att avskriva ärendet i fråga. Polisen misstänker alltså inget brott och som därför läggs ner.

Ärendet har under förmiddagen uppmärksammats av Gärningsmännens Riksorganisation som tänker ta det vidare till DO, diskrimineringsombudsmannen.

- Vi osynliggörs alltför ofta, säger Gösta "Slaktarn" Bengtsson, ordförande i Gärningsmännens Riksorganisation. Hur ska framtidens brottslingar kunna bli rikskändisar när allt vi gör nuförtiden på sin höjd resulterar i en notis bland annonserna i Metro. Det är ett helvete att synas i dagens mediebrus. Vi kräver att få visa upp oss på fler löpsedlar och att djupintervjuas i heltäckande reportage i tidningarnas söndagsbilagor, så vi kan vara förebilder för dagens unga ligister. Återväxten måste ju säkras!


Presstopp! Organet tvingas återkalla 940 000 tidningar

slotte100205
Organet tvingas nu återkalla 940 000 tidningar.


Det finns inga fel i tidningarna, uppger man på Organet, det är bara en ordningsfråga. Enligt TV1:s Rapport är det grova felaktigheter i bland annat rapportering om kungahuset, sanslösa påhopp på prins Carl-Philip och prinsessan Madeleine, som tvingar Organet att ta tillbaka alla dessa tidningsexemplar. Samt otäckt sexuellt färgade falska påståenden om kända personer.

- Det är bara en enkel justering som behövs, menar chefredaktör Lars Fredriksson.

Att en rikskänd politiker efter en slipprig Organetartikel begått självmord i Riksdagens talarstol, känner chefredaktören inte till. En ekonomisk jättesmäll är det dock.

- Vi gör en ”Spyker”, säger Fredriksson om kostnaden. Vi köper in Ericsson eller Scaniakoncernen för lånade miljarder, plundrar kassan och stoppar i våra hål, avslutar han fyndigt.
 
FOTNOT:
Att HKH Carl-Philips mångåriga förhållande med förre sambon sprack, anses bero på att Organet "avslöjade" prinsen som prinsofil.


Nya tåg sätts in för att klara snökaoset

iståg på sommaren100204
- Vi orkar inte längre, skriker uppgivet en hysteriskt gråtande Johan Schantz, trafikchef på SL. När vår vaktmästare på kontoret har sopat utetrappan, har vi ingen spårröjningsresurs kvar. Vi kan inte ha folk överallt!

Joakim Olsson, chef på Banverket (och all tågföring), hävdar bestämt att det egentligen inte skulle vara vinter nu.

- SJ har valt den utgångspunkten. Våra tåg och rälsar är alls inte byggda för snö, säger han sakligt.

Göran Gunnarsson, vd på SL, avslöjar irriterat för Organet att äldre och tåliga vagnar nu sätts in i det djupfrysta islandskapet.

- Men det är mössa på som gäller. De gamla tågen är lite dragiga men duger för våra mildvintrar, avslutar han lurigt.


Långtidsarbetslösa missar jobben

svarv100203
Oppositionspartiet har uppmärksammat att det inte är de långtidsarbetslösa som står först i kö att få de jobb som börjar dyka upp när den värsta lågkonjunkturen är över. Arbetsförmedlingen planeras nu få uppdraget efter valet att åtgärda orättvisan och ordna de arbetslösa i en kö, där enbart könumret skall tvinga arbetsgivarna att ta emot den sökande.

- Vår arbetslinje är att göra slut på orättvisorna, säger oppositionsministern Mona Sahlin. Det lär finnas osolidariska arbetsgivare som väljer personal efter kompetens och utbildning, och även om de är få ska vi stoppa dem så fort vi vunnit valet! På det viset får vi tillbaka riktiga arbetare till fackföreningarna och a-kassorna.

En jättelik databas där samtliga invånare i Sverige står i turordning lär redan vara klar att tas i bruk, om valet vinns av Oppositionspartiet.

- Varje person som blir av med jobbet kommer med automatik att få kollektivanställning och tilldelas en svarv, oavsett inriktning hos arbetsgivaren, säger Sahlin. Sen ska alla andra som redan har jobb få ett nytt i turordning. Då kan jag äntligen bli landsmoder åt alla orättvist behandlade proletärer, som nu tvingats bli akemiker och annat snusk.


Krav på avföringsbevis

nakenfis100202
Frågor om säkert sex har ingenting med personlig assistans att göra!

– Det är både oförskämt och kränkande att krypa in i människors privata sfär med krav på svar om de har säkert sex och hur toalettbesöken går till. Människor som är beroende av personlig assistans har rätt till ett vardagsliv som andra tar för självklart, utan sådant förmynderi, säger Handikappstyrelsens ordförande Anders Hansson med anledning av att handikapp- och brukarrörelsens representanter i protest lämnat den statliga referensgruppen för arbetet med att ta fram ett behovsbedömningsinstrument för personlig assistans.

Men Svenska Blottarförbundet är av en annan åsikt och kräver nu att regeringen ger Socialstyrelsen nya direktiv och börjar om från början, så också förbundets medlemmar kan få redogöra för sina sex- och toalettvanor.

- Frågor av så intim karaktär som instrumentet nu innehåller ska inte vara förbehållna en liten elitgrupp, säger förbundets styrelseordförande Göte Ekenrot. Vi vill avkrävas fotografiska avföringsbevis, och helst också kunna skicka in hela härligheten till Socialstyrelsen för bedömning. 

Tanken med ett bedömningsinstrument för personlig assistans är att det ska se lika ut över hela landet. Vilket det inte gör idag. Varje människas behov av personlig assistans ska grundas på individuella bedömningar, och vara helt rättsäkert.

- Våra medlemmar vill också få hjälp med att blotta sig, eftersom det ofta uppstår svårigheten då upphetsningen kan få många att fumla med gylfen, avslutar Göte Ekenrot bestämt.


turning torsoDatorer gör skolarbetet lättare

100201
Eleverna i Malmös skolor ska bytas mot datorer. Kommunstyrelsen har avsatt 30 miljoner kronor till att förbättra skolresultaten genom ökad IT-användning på skolorna. På Pauligymnasiet har man redan börjat med en IT-satsning. I dagarna har 300 elever bytts ut mot datorer.

- Datorerna är mycket bättre i både matte och rättstavning, säger läraren Gösta Hansson. Dessutom klarar Google Translate engelskan bättre än dagens elever. Tyska prepositioner blir vi förstås tvungna att googla fram, men vi får nästan alltid rätt svar. Dessutom kan datorerna, till skillnad från oss lärare, räkna. Det är bara att ge MVG till hela rasket utan att riskera kritik.

Datorerna sprayar dessutom inte graffiti och de varken hotar eller misshandlar lärarna. Vissa datorer kommer dock att få undervisning av speciallärare. Dessa är oftast då sådana som har fel språk installerat som default. Klasser med många windowsdatorer kommer att definieras som hjälpklasser och få börja varje lektion en halvtimme tidigare än linux- och mac-datorerna, eftersom de behöver extra tid för att boota upp.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

---------------------------------------------------------------

Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder “cookies”, dvs textfiler som placeras i er dator för att kunna analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut. Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


 Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör
 gamemagz


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats