ORGANET.se

 rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

torsdag 01 april 2010

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


ORGANET fyller 2 år

100401
I dag är det precis två år sedan Organet föddes. Inte mellan avföring och urin, det sätt som de flesta av oss föds på, utan genom paternoges,
det vill säga produktion av avkomma ur obefruktade spermier. Fenomenet kommer ur föreställningen att en man får erektion och föder ett barn, genom ett mirakel, utan någon kvinnas medverkan. I detta fall hade barnet tre stolta fäder, dock utan att någon av dem gått med på att erkänna faderskapet, men väl erektionen.

Ett underhåll har i alla fall betalats till webbhotellet som närmast är att likna vid ett internat där gossebarnet kan få mogna, för att så småningom växa ur kiss-och-bajs-åldern och inträda i den mer mogna förpuberteten. Dit är det dock långt.

Andra webbtidningar brukar ju så här till första april publicera ett så kallat aprilskämt för att hedra Organet, en lögnartig artikel som läsarna förhoppningsvis går på. Vi på Organet håller oss för goda för sådant trams, och anser det vara lite för amatörmässigt. Idag håller vi oss alltså till sanningen*.

* Av ren slump har ett antal av våra tidigare artiklar verkligen inträffat, men då alltid efter publiceringen. Organet ber läsarna så mycket om ursäkt för detta, och beklagar att det gått att förutse vissa händelser och fenomen.


55+Fyra tusen 55-plussare utför intima tjänster på Organets 2-årsdag

100331
Imorgon är det två år sedan det första numret av Organet såg dagens ljus. Succén har sedan dess varit formidabel. Världen runt startas nu Organet på olika språk i samma takt som H&M öppnar butiker. I Nordkorea har vi blivit så populära att hela personalen på vår systerredaktion avrättats.

Det tar vi som ett gott betyg. Personalen är förstås vår viktigaste resurs, men alla är utbytbara som Mona Pralin brukar säga.

För att fira vårt 2-årsjubileum har vi via Manpower lyckats engagera fyra tusen manliga 55-plussare. Dessa kommer imorgon kväll hem till alla våra prenumeranter för att utföra intima tjänster av bästa sort. Här har du och din partner möjlighet att prova på nya, djärva saker och kanske få en nytändning i er relation. Männen är nytestade för alla sjukdomar och har givetvis tystnadsplikt.

Så se till att dra nytta av din 55-plussare imorgon. Fyra timmar är han din, bara din!

MISSA INTE VÅRT 2-ÅRSJUBILEUM!!!
 


svampPräster svårt drabbade av skabb

100330
- Min man har dålig intimhygien, berättar en prostfru för Organet. Och när han är berusad kissar han på sig utan att byta om!

Men det verkligt stora problemet är att allt fler högkyrkopräster har skabb och trista könssjukdomar som de sedan sprider ute på svartklubbarna.

- Kanske tungkyssar och nära kramar med prästen inte bör ingå i konfirmandernas sociala träning. Prästen har ju i tjänsten ofta konfirmanderna i knäet. Då smittas de av ungarnas skabb och annat intimt om det vill sig illa, menar ärkebiskop Anders Johansson.

- Jag uppmanar barnen att de ska ge sin konfirmandpräst en Tenutextub i stället för blommor, säger  folkhälsominister Maria Larsson (kd).

- Ett absolut villkor är att våra präster under kaftanen har underkläder som intimskydd, avslutar biskop Johansson. Alltför ofta dinglar klockspelet helt fritt där också.


Läsare rasar mot reportage

hundmat100329
Efter Organets artikel om Fido Herrgård har vi blivit helt nedringda av upprörda läsare som påtalat att det i hela EU är förbjudet att servera hundkött på restaurang. Däremot är motsatsen vanligt förekommande. Vi har därför sänt ut vår reporter Ernst Hilter för att intervjua två pitbullterriers, Killer och Respekt, som ofta kan ses jaga motionärer i trakterna runt Fullersta Kvarn i Stockholms södra förorter.

Just den dag som intervjun sker har Killer och Respekts husse just varit hemma på permission för att mata sina skyddslingar, men det hindrade dem inte från att smaka på Ernsts österrikiska skinka, som fick med beröm godkänt. Innan vår reporter kördes vidare till Karolinska Universitetssjukhuset har han dock meddelat att Killer speciellt uppskattar det varierande inslaget av kött från olika kulturer som bjuds bland koloniträdgårdarna i närheten av bostaden. Respekt, som är lite känslig för starka kryddor, tar sig hellre en tugga av förbijoggande svennar samt, om tillfälle ges, någon vilsegången polis.

De båda hundarna ser nu gärna att fler flanörer söker sig till de vackra omgivningarna runt Fullersta Kvarn. Ett speciellt önskemål är kinesisk och indisk mat. I dessa fall ombedes maten i förväg smörja in benen i sötsur sås, respektive tandoorimarinad.


Omgjord teknikutbildning floppar?

folkskola100326
Ett omgjort teknikprogram på gymnasiet skulle locka fler flickor att söka. Men så blev det inte, visar en utvärdering vid Linköpings universitet.

Efter att intresset för att gå en teknisk utbildning på gymnasiet minskat markant bland ungdomar i Sverige under 1990-talet så gjordes utbildningen om. Med ämnen som dans, smink, mode och sex skulle fler unga lockas att välja teknisk inriktning och målet var att speciellt flickor skulle söka. Samtidigt ersattes utbildning i matematik, fysik och teknologiämnena med det trendiga ämnet gubbhångel. Titeln "gymnasieingenjör" avvecklades, men ersattes aldrig av den föreslagna titeln "snuttis", något som ansvariga politiker nu ångrar, eftersom det troligtvis är en av orsakerna till popularitetstappet.

- Just den titeln skulle understryka att också kvinnor var välkomna, och kanske också avhålla en del gossar som antogs föredra andra epitet, säger skolborgarrådet Anders Persson.

Enligt devisen "gör om - gör rätt" skall nu gymnasieingenjörsexamen återinföras med tillvalslinjerna latin, katekeslära, antroposofi och självbefläckelse - vilka alla ses som bättre anpassade till arbetsmarknaden och näringslivet.


Nytt hundslakteri på Fido Herrgård

död hund100325
- Vi har nu 140 hundar som väntar på slakt, berättar öppenhjärtigt chefskocken Per Andersson. Han basar på baronen von
Schißewürsts gamla Fido Herrgård i Norduppland, ett konferenscentrum med två stjärnor.

Hundkött är en delikatess som många vill ha, förklarar chefskocken. Helst hundar skinnade levande. I Kina och Korea har läckerheten nu blivit förbjuden. Men det är bara storpolitiskt anpassning, menar Andersson. Nu kan alltså Kineser och Koreaner åka på gourmetresor till Sverige för att kringgå sina strikta lagar och frossa i läckerheterna. Precis som vi svenskar kan åka på en fyllresa till Åland eller ta en knullbombare till Bangkok.

Bakgrunden till det nya hundslakteriet är att djurkadaver inte får grävas ner privat hur som helst. Och en hundkremering kostar minst 5 000 kronor. Det blir jyckar över.

- Vi köper upp undernärda hundar till marknadspris av odugliga ägare. Sedan göds de till lämplig slaktvikt, anför Per Andersson.

Gästerna kan från sin egen webkamera vid bordet välja ut från burarna bakom restaurangen just den hund de vill ha på tallriken. Eller som Per Andersson säger: ”Färskt - snabbt, från buren till grytan”.


Giriga koncernchefer och bonusdirektörer skjuts

grisskjut100324
Efter en idé från Nordkorea där man nu avrättat den fuskande chefen för landets planekonomi, ska avskjutning av giriga direktörer, dyra styrelseproffs och skattesmitande mäklare införas på prov i Sverige.

- Nu återupprättar vi moralen, säger finansminister Anders Borg. Jag har förgäves stridit mot svindlande bonusar i affärsvärlden. Men det får inte drabba de våra med Alliansens partibok.

De som avslöjas med vulgära mångmiljonbonusar och fusk som drabbar koncernlikviditeten ska ställas inför en hederlig kula. Men lagen införs inte retroaktivt, de gamla Skandiadirektörerna går fria från rättvisan. Problemet nu är att så många medborgare vill vara moralens skarprättare. Därför blir överkommissarie Mauritz Ekenrot på Rikskrim samordnare av genomförandet. Det blir budgivning på skjuttillstånden, men personalen som varit underställda direktörerna ges förskjutsrätt till valfritt skjut.

- Jag ska räkna mina patronlådor och sedan smälla ett provskott mot den sura grannkärringen, säger en exalterad kommissarie Ekenrot och viftar vingligt med sin tjänstepistol.

OBS: att skjutas kan i värsta fall leda till förkortad livslängd.


Prinsessan Barbroline och pudeln utlovar erotisk dans i Storkyrkan

pudel100323
Vid hovet pågår en skandal i det tysta. Kronprinsessan Victorias avlägsna kusin, prinsessan Barbroline von Acko, har i engelsk tv avslöjat att hon kommer att utföra en erotisk dans tillsammans med sin pudel i Storkyrkan vid bröllopet i sommar.

Drottningen sägs ha tagit mycket illa vid sig och hotar med att utebli från ceremonin. Furst Rainer von Acko, själv gammal nudist, tycker inte att dansen är något att bli upprörd över.

- Visst kan Barbroline vara lite vild, men jag är säker på att hon inte kommer att hitta på några dumheter med pudeln.

Kommissarie Mauritz Ekenrot, som ansvarar för säkerheten vid bröllopet, är inte heller det minsta orolig.

- Jag träffade både Furst Rainer och prinsessan Barbroline på det tyska nudistlägret Gasserheim i somras. Det hon gjorde med pudeln då var inte värre än det jag bruka göra med min hustru Elisabet.

Familjen Westlund är nudister sedan generationer tillbaka och säger sig inte ha några synpunkter på prinsessan Barbrolines erotiska pudeldans.

- Djuren har så mycket att erbjuda oss människor, säger fru Westlund.


rumpburkaDagens Nyheter tar upp Organets burkadebatt

100322
Vår pressgranne DN hänvisar till Organets tidigare artiklar om burkan. De har även med våra fina bilder, men i DN Namn och Nytt (10 feb) utan det strategiskt uppklippta hålet framtill för könsbestämning.

-Organet startade tidigt en viktig debatt, berättar kulturchefen Maria Tjottenius på DN. Men vi fegade med ”könshålet”, säger hon rodnande. Jag kan ändra mig om tjusiga konstaplar äntligen får polisburka med hål, menar hon.

Polisens perselrotel har efter Organets reportage tänt på idén och låtit sy upp ett antal unisexburkor, och menar att de ligger helt rätt i tiden. Ett varken köns- eller kulturdiskriminerande plagg som konstaplarna kan bära vid till exempel demonstrationer och batongtillslag där de ej vill bli identifierade.

-Tillsvidare kan kärringen få kolla mitt rövhål, infaller den burduse poliskommissarie Ekenrot, alltid pigg på osympatiskt språk.


Avfyrade 64 dödande skott – men kommissarien frias!


parabellum100319
Alla de poliskulor som överkommissarie Ekenrot pumpade i gamla fru Märta Johansson vid Coop Forum i Malmö, är inte åtalbara. Det beslutade chefsåklagare Carin Gustafsson i dag. Fru Johansson, 82, mötte döden på utvägen från Coop.

Ekenrot menade att hon flydde från ett rån. Stormarknaden i Rosengård hade rånats 14 gånger under samma vecka.

– Tanten var skum, förklarar poliskommissarien. Hennes fetma kunde ha dolt en skottsäker väst. Vanliga rånare vågar vi poliser inte stoppa. Trodde jag äntligen hade chansen nu, dessutom behövde jag rullatorn …

– Allmänheten kräver att vi ingriper med pondus, anför Ekenrot. Buset ska stoppas. Tråkigt nog kan oskyldiga drabbas.

De 64 skotten förklarar kommissarien med att han drog sina tre tjänstevapen på en gång.

– Batongen är bara för mjukisar, menar Ekenrot.


Flyget behöver toaletter, men inte för alla

pissränna100318
En omröstning gjord av resesidan Skyscanner.se har markerat den delade mening som finns då toaletter för endast kvinnor introduceras på flygplan. All Nippon airways planer på att införa toaletter endast för kvinnor har splittrat opinionen i två delar enligt den senaste undersökningen som gjorts av resesajten. I undersökningen ställdes frågan om resenärerna instämde med flygbolagets senaste drag att introducera toaletter dedikerade endast för kvinnor på de flesta flyg.

Överraskande nog blev inte svaren riktigt som tänkt. En överväldigande majoritet ville endast ha en sorts toaletter och dessa ska vara ämnade åt marsvin.

Med färre toaletter för män kommer de att få stå i kö längre på flygningar som erbjuder toaletter endast för kvinnor, och dessa har därför röstvägrat. Kvinnorna å sin sida är ofta djurvänner och detta skall vara en bidragande orsak till resultatet.

Vi behöver toaletter endast för kvinnor eftersom män smutsar ned i större utsträckning, sade en röstande. En annan röstande kontrade: "Om de introducerar toaletter endast för kvinnor så måste de introducera toaletter endast för män också. Kvinnor tar år på sig inne på toaletten.”

Nu kommer alltså tvisten att lösas rättvist då ingetdera kön får använda den utrymmesbesparande marsvinstoaletten. Dessutom löser detta den andra stora toalettdebatten som har stått i centrum sedan vattentoaletten uppfanns. Ska toalettsitsen vara uppfälld eller lämnas nere? Svaret blir nu att hela toastolen slopas tillsammans med toalettpapperet, huvudsaken är att utrymmet är utrustat med gott om kutterspån. I skrivande stund har en debatt uppstått om det måste finnas olika lådor för honor och hanar, så de inte parar sig om de släpps in samtidigt.


Jesu lik återfunnet av vaktmästare

storkyrkan100317
Kroppen efter Jesus Kristus, som spårlöst varit borta i 2000 år, har sensationellt hittats!

- Detta är vår tids största nyhet, säger den svenske ärkebiskopen Anders Karlsson.

Det var kyrkovaktmästaren i Riddarholmskyrkan i Stockholm som i fredags ville städa bakom högaltaret. Sedan länge har det legat en dammig säck där som nu skulle röjas undan.

- Jag satte mig på altarringen av pur häpnad när jag märkte att säcken hade ett innehåll, berättar vaktmästare Hugo Tröst.

Det var ett komplett skelett med hud kvar i liksvepning samt med en törnekrona fäst på dödskallen. En präntat brev på hebreiska beskriver hur liket har stulits redan på andra dagen från den förseglade grottan och sedan gömts undan. Den så kallade Himlafärden kan nu avlivas som en kristen vandringssägen.

De senaste sexhundra åren har Kristi lik legat bakom altaret i Riddarholmskyrkan. Förmodligen har det sålts till Sverige av en korsriddare och prästerna har sedan i århundraden i hemlighet utövat olika riter med liket i centrum.

- Jag är den enda vaktmästare på jorden som tagit Jesus i handen, säger Tröst saligt stolt.

- Nu ställer vi ut Det Heliga Liket i Storkyrkan och visar det mot avgift, avslutar ärkebiskopen. Det här blir större än Vasa!


Dalapolisen sämst i hela Europa

polispiket100316
Polisprofessorn Leif GW Person hittade vid sin effektivitetsgenomgång hos den svårt kritiserade Dalapolisen bara buntar med pizzakvitton och säckar med ölburkar i polisarkivet. Alla spaningshandlingar saknas.

– Daladistriktet består av tjocka bondpoliser som bara kollar porrsidor och väntar på att bli hemkörda av kärringen! är professorns slutdom.

Poliskommissarie Ekenrot på Rikskrim, som skulle granska Dalapolisen tillsammans med GW Persson, fick tuppjuck när han hörde uttalandet.

– Även bondpoliser som jag med sexårig folkskola kan slå ihjäl brottslingar, lär Ekenrot då ha skrikit.

Därefter skall Ekenrot ha provat Polisgrepp Ett och bojat professorn som bakbunden då nalkades sin andra hjärtinfarkt.

– Jag köper inte kritik från en snutfager akademiker, förklarar poliskommissarien.

Ekenrot lär sedan ha släpat GW Persson i bogserlina hela vägen från Borlänge till Polishögskolan i Solna med sin tjänstebil med blåljus på.


Katolska präster får oftare stånd

präst100315
Vatikanen har i ett pressmeddelande gått ut med den häpnadsväckande nyheten att katolska präster har stånd i stort sett hela dagen. Det börjar redan vid dagens första bön kl 05.00, vid den så kallade vespern, då prästerna får i sig dagens första gudsord. Finns då inget barn i närheten – det finns det aldrig – tvingas prästerna avreagera sig på varandra.

Katolska kyrkans talesman i Sverige, Monsigneur Apradelli, är bedrövad över denna utveckling.

- Jag tycker att alla präster åtminstone borde kunna hålla sig fram till lunch, då barnen i skolan har frukostrast. Visserligen är det upphetsande att höra böner på latin och samtidigt inandas rökelse, men vi, kyrkans män, måste kunna hålla fingrarna från varandra i några timmar.

Under intervjun lyfter Monsigneur Apradelli gång på gång kaftanen och blottar ett praktfullt stånd. Bakom ett draperi hörs barnröster.

Kommissarie Mauritz Ekenrot, som är den katolska kyrkans säkerhetschef, vill understryka att barnen inte far illa.

- Jag är alltid med och ser till att prästerna sköter det hela så snyggt det bara går.

Monsigneur Apradelli vill för dagen vara anonym


bajsförbudLänspolismästare anhållen för piratbajsning

100312
Den förre länspolismästaren Bruno Ekenrot, av kollegorna gemenligen kallad "Kapten Korv" på grund av sitt engagemang i det nya bajsningsförbudet för båtägare, har anhållits för att själv ha brutit mot det av Organet tidigare rapporterade förbudet. Ekenrot skall ha ertappats av ett par kvinnliga kollegor sittandes på huk med byxorna nerdragna, under en gran i parken mellan Kronobergshäktet och Stockolms tingsrätt.

- Min klient förnekar naturligtvis anklagelserna och säger sig för övrigt inte ha någon minnesbild av vare sig gran eller bajs. Poliskvinnorna måste helt enkelt tagit fel på polismästare, säger Bruno Ekenrots advokat Leif Byxångest.

Bruno Ekenrot har gjort sig känd inom poliskretsar för sitt närmast fanatiska nit mot fritidsseglare som tömt tarmen till sjöss och till skogs. Han har även hållit internationella föredrag där han visat häpna kollegor från andra länder hur polisen kan komma till rätta med så kallad piratbajsning. Nu är alltså skandalen ett faktum och polisens goda rykte draget i smutsen. Bruno Ekenrot kommer att hållas häktad åtminstone den närmaste veckan, eftersom han dels tros kunna försvåra utredningen, dels att det finns risk att han lämnar landet. Precis vid pressläggningen av denna upplaga av Organet kommer också uppgifter om grundade misstankar att länspolismästaren skall ha tjänat pengar på upplåtande av privata bajamajor mot betalning. Om så är fallet är kan läsarna vänta sig detaljerad rapportering från Organet.


Skyltexplosion längs vägarna

förbud100311
Det har blivit allt fler nya skyltar att vänja sig vid i trafiken och vägmärkena fortsätter att bli fler framöver. Det framkom vid seminariet "Vägmärkesdagarna" som just nu pågår på Elmia i Jönköping.

Just nu håller Vägverket på att godkänna flera nya skyltar och floran bara ökar, berättar Elenor Ekenrot på Vägverket:

– Jag vill påstå att vi fått en hel del nya märken, vi har en utveckling i samhället som kräver det. Just nu så sätter vi ut skyltar med förbud mot både försenade tåg och underskott i landstingsbudgetar. Det kommer att göra nytta i dessa bistra tider.

Andra skyltar som är på väg är varning för ilskna poliser, varning för terroristangrepp och påbudsmärken för att blotta underlivet.

- Man måste kunna veta var det är påbjudet att göra inbrott eller var man inte får råna pensionärer, anför Elenor Ekenrot bestämt. Det är till exempel olämpligt för sjuksköterskor att urinera på nedsövda patienter under kirurgiska ingrepp, något som verkligen inte alla har klart för sig inom sjukvården. Men nu kommer detta att upphöra med en lämplig förbudsskylt.


Stopp för skogsbajsning

segelbåt100310
I Sverige finns
cirka 80 000 fritidsbåtar med fast toalett. Enligt ett lagförslag måste de nu utrustas med tank som kan tömmas via sugtömning till land. Cirka 10 000 båtar som redan har tank måste enligt den nya lagen plomberas så de inte kan tömmas till havs. I samband med det kommande förbudet att dumpa toaavfall från fritidsbåtar rakt i havet kommer också en del kompletteringar till den nya lagen. Vissa fritidsbåtsägare tros nämligen förrätta sina behov i spannar på båtarna eller i skogen vid strandhugg.

- Vi kommer att inrätta en speciell fekalierotel hos sjöpolisen, berättar länspolismästare Bruno "Korven" Ekenrot när Organets reporter träffar honom. Dess viktigaste uppgifter blir gryningsräder mot fritidsbåtar där vi undersöker spannar och öskar efter avföringsrester.

En annan spännande uppgift blir att finkamma jorden under granarna på öarna i Stockholms skärgård, en mycket populär plats för så kallad piratbajsning. Här förväntar sig den nya fekaliepolisen göra sina största fynd.

- Sedan är det bara att jämföra dna med det nationella PKU-registret på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge, fortsätter Bruno Ekenrot. Vid träff kan förövaren vänta sig en ytterst kännbar påföljd.

Normalt ges inte polisen tillträde till PKU-registret, men eftersom landstingsförvaltningen inser att det synnerligt alvarliga brottet måste uppklaras och att det samtidigt är viktigt för rikets säkerhet, görs nu undantag.

- I just detta fall tror jag medborgarna har full förståelse för undantaget och att vårt förtroende står orubbat, och till och med stärkt, säger sjukhusdirektören Claarence Ekenrot.


plastpåsarAlla poliser måste nu lämna sperma på 7-Eleven


100309
- Nu sätter vi ner foten igen. Polisen har visserligen våldsmonopol, men det får inte sluta i den kvinnliga allmänhetens vagina, menar rikspolischefen Knut Algot Svenson, 53. Många kvinnor tror felaktigt att de enligt lag intimt måste tillmötesgå vältrimmade polismän. Därför inför jag nu obligatoriskt DNA-prov för varje vanlig manskonstapel för att senare säkerställa samtycket. Sperman lämnas på närmaste 7-Eleven den sista i varje månad i försluten plastpåse.

Länspolischefer och överkommissarier måste lämna spermaprov varje vecka. Polisfacket förutsätter att proven blir helt avidentifierade och att LAS gäller.

- Men, vad blir det då över till mig, frågar oroligt Bettan Ekenrot, Lindesberg, gift med en polis.


Tunnelbana i Stockholm blir begravningsplats

begravningsplats100308
Den så kallade Gröna linjen från Västra Stockholm blir ny kyrkogård. Sju T-banestationer under jord ska invigas som vilorum för de döda. 8 000 per station får rum, men bara i platta pappkistor enligt IKEA-standard.

- Kyrkogårdsjorden i Stockholm är slut, och Gröna linjen sköts bäst  av bussar, berättar Göran Gunnarsson, vd för Stockholms Lokaltrafik.

- Smart, vi hushållar med skattebetalarnas mark. Men liksaften får inte läcka ner i grundvattnet, menar finansborgarådet Sten Nordin. 

- Om vi måste ta stationerna i bruk? Resegarantin gäller inte här. Vi sätter vår tåligaste förare i stora arbetsloket och transporterar sörjan till Blåsut-perrongerna i söder och lägger ut den som slutförvaring med allt sopgrus från vintern! Vanligt folk vill inte till Blåsut, avslöjar Gunnarsson.

- Ja, inte blir det några ordningsproblem på dessa stationer, avslutar poliskommissarie Mauritz Ekenrot, SL:s säkerhetsansvarige.


uniformPolis fuskjobbade 23 år på Kriminalpolisen


100305
Personen som fuskjobbade som polis hade köpt en polisuniform på Operans klädrea och sedan gått upp på Rikskriminalen i Stockholm och satt sig vid ett ledigt bord. Då var han 16 år. Pojken nämnde att han var utlärd polis vid Lindesbergs högstadieskola. Svartjobbet avslöjades när den föregivna konstapeln, nu 39 år, sköt i lunchrummet med sin Glock tjänstepistol bakvänd!

- Synd, det var en bra karl. Han kunde både läsa och skriva. Dessutom hade han nästan helt klarat av två mordutredningar själv av 44 mordfall, kommenterar Helena Lundberg, generaldirektör på Krisberedskapsmyndigheten, och poängterar att det var en poliskula som visste var den tog.

Efter vådaskottet har nya rutiner tagits fram där samtliga poliser kommer att få legitimera sig för sina överordnade innan varje arbetspass. Dessutom skall repetitionsutbildning ske där poliserna får öva i att hålla sina pistoler rättvänt. Högstadiets polisförberedande linje skall också bli mer tydlig med var och på vem man får skjuta.


Polisverket svindlat inifrån på tusentals poliser


räknare100304
En av de högsta cheferna inom Polisen misstänks ha undanhållit nära 7000 poliser.

- Rena rånet, vi har bestulits på ett stort belopp. En svensk ordningskonstapel eller kriminalpolis värderas internationellt till cirka 600 kronor, varför bedrägeriet kostar oss 4,2 miljoner, berättar Ove Lundgren, byrådirektör på Rikspolisstyrelsen, RPS.

Lundgren avslöjar att Polisens räknemaskiner bara klarar enkla tal under 100. Därför har så många poliser omärkligt kunna stjälas.

- Och alla med likadana uniformer. Då har vi ingen koll, menar Ove Lundgren.

Felet upptäcktes av Solveig Brodström, 9 år, när hon satt med matteläxan och provräknade på Polisens statistik. Men det förnekar man nu på RPS.

- En liten flicka kan inte vara duktigare än en polis, säger man harmset.

Svindleriet ska utredas först nästa år av överkommissarie Mauritz Ekenrot på Rikskrim.

Anm: Kommissarie Ekenrot står under åtal för bland annat grov misshandel, majestätsbrott och vapenmissbruk.


Socialdemokraterna satsar på förorten

100303
spaghettiSocialdemokraterna lovar riktade satsningar på skolan och jobben för att lyfta Stockholms utsatta förorter. Däremot har partiet i princip gett upp möjligheten att öka mångfalden i stadens mer välbärgade områden.

I dag har nästan  var tredje elev som lämnar Stockholms gymnasieskolor ofullständiga betyg. Det övergripande målet för Socialdemokraterna är att fördubbla den siffran under nästa mandatperiod.

- Vi vill nå att minst två tredjedelar får ofullständiga betyg, säger Carin Hansson, Socialdemokraternas gruppledare i Stadshuset. Får invånarna i resurssvaga områden gymnasieutbildning är risken att de startar egna företag och vips är de moderater. Speciellt noga är vi med bevakningen av sökande till ekonomutbildningarna, men även hantverkare av olika slag kan få inkomster som saknar bidagsrelation och då svänger det genast högerut för de stackars ungdomarna. I stället kommer gymnasielinjer som garanterat inte ger några intagningspoäng att inrättas, och sedan kommer rehabiliteringsåtgärder vidtagas mot personer som redan hemfallit åt eget företagande.

Som ett första steg vid en valseger lovar Oppositionspartiet att förstatliga alla pizzerior och kvartersbutiker, för att lotsa invandrade entreprenörer rätt. Ett eget statligt verk för att omvandla dessa företag till myndigheter kommer därefter att inrättas. Verket skall ha en från partiet tillsatt generaldirektör, med traditionsenlig lön och verksamhetfrämmande bonus. Detta för att garantera medborgarna samma fina service som inom till exempel SJ, polisen och sjukvården.

- Vi kan helt enkelt inte ha en mängd människor som okontrollerat klarar sig själva i samhället, det är djupt orättvist och ovärdigt en modern solidarisk demokrati, menar gruppledaren.


hästarHästövergreppshärvan på Kungliga Hovstallet växer

100302
Den tidigare länspolismästaren i Uppsala misstänkts nu även för del i övergreppen på Hovstallet i Stockholm som Organet redovisat. Han ska tillsammans med en poliskommissarie på Rikskrim på nätet ha organiserat hästmöten på olika stall i Mellansverige.

- Polischeferna har i samråd sålt villiga unga hästar till kyrkoherdar och höga polisbefäl och tjänat grova pengar på verksamheten, säger rikspolischefen bedrövat. Detta drabbar särskilt våra fina polisryttarinnor som nu får långa fingret av allmänheten på sina ridturer!

Senast i 1734-års lag var ”umgänge med djur” belagt med dödsstraff. Nu blir det som mest tre månaders stalltjänst där de dömda i lugn och ro kan fortsätta med sitt snaskiga beteende.

Länspolismästaren nekar som vanligt till anklagelserna och menar att de kriminella hästarna ingår i en sammansvärjning för att hämnas på hans framgångsrika kamp för jämställdhet mellan häst och ryttare.


Sensationellt avslöjande om mångmiljontransfer för Prins Daniel

krona100301
Huset Bernadotte har köpt ut Daniel Westling från Ockelbo kommun för rekordbeloppet 200 miljoner. Källor berättar om hårda förhandlingar för att kungafamiljen ska få överta Daniel.

- Det rör sig inte alls om sådana summor, protesterar kronprinsessans hovmästarinna Peder Tarras-Wahlberg, men vill inte uppge något belopp.

I sju år har Westling följts upp medicinskt och försäkringsmässigt. En DNA-test för fertilitetsbedömning har genomförts samt en genmodifiering för att säkerställa specifikt manliga egenskaper eftersom ett första mansprov fick en osäker avgång.

Det japanska kejserliga hovet har option på att köpa Westling som make till en äldre prinsessa med fyra barn om inte det svenska äktenskapet kan fullbordas.

- Jag kan lära grabben allt om sängkammarteknik, lovar hovets säkerhetschef, poliskommissarie Mauritz Ekenrot.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

---------------------------------------------------------------

Denna webbsida använder Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder “cookies”, dvs textfiler som placeras i er dator för att kunna analysera hur användare använder webbsidan. Informationen som genereras av sådan cookie genom er användning av webbsidan (inklusive er IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i U.S.A. Google kommer att använda denna information i syfte att utvärdera er användning av webbsidan, sammanställa rapporter av aktiviteter på webbsidan för den som innehar webbsidan och tillhandahålla andra tjänster i samband med aktiviteter på webbsidan och användning av Internet. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag, eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman er IP-adress med annan data som Google innehar. Ni kan neka användningen av cookies genom att välja vissa inställningar på er webbläsare, men vänligen observera att om ni gör detta kan det hända att ni inte har möjlighet att använda webbsidans funktionalitet fullt ut. Genom att använda denna webbsida, samtycker ni till att Google behandlar era personuppgifter på det sätt och för de syften som beskrivs ovan.

 

 


Börja varje vardag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?

lyxyacht


svennes videoknäck


 Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör
 gamemagz


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats