kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Ledare

090401

Ett år har gått sedan vi startade Organet! Och det blir bara roligare att skriva hela tiden. Vi tre redaktörer tävlas i dålig smak och otydlighet. Ni läsare får veta precis vad som inte hänt, men ofta kommer att hända. Själva har vi ofta häpnat när våra förvirrade fantasier slagit in och verkligen hänt. Här får vi se upp så Organet inte blir ett riktigt nyhetsmedium.

Vi önskar alla trogna läsare fortsatt underbar och upphetsande läsning.

Lasse, Anders och Acke 


081201
Organet har nu funnits i åtta månader och förnöjt och upprört läsarna. De ilskna kommentarerna är dock få och det verkar som vi funnit en stadigt ökande läsekrets, som idag är cirka hundra besökare per dag. Inte mycket, tycker somliga, men det sporrar redaktionen till alltfler dumheter och en del riktiga magplask, samt redaktionsträffar med mycket öl. Någon har klagat på att sidan har för mycket Stockholmsanknytning, någon annan vill veta politisk hemvist. En vacker bild på Turning Torso visar att vi har rikstäckande ambitioner och fler landsortsbilder kommer. Politiska artiklar förekommer emellanåt, men de är lika förvirrade och spretiga som sina skribenter.

Nu under december bjuder vi dessutom våra trogna läsare på en julkalender med en ny spännande överraskning varje dag. Håll till godo.

/ L.Fredriksson


080813
Semestrarna börjar ta slut för de flesta och redaktionens tre huvudskribenter är tillbaka på plats. Vi har lyckats hålla vår målsättning på en ny artikel varannan dag (ungefär) i juli och är åter på spåret med en varje dag. Under juli har vår redaktör lyckats få till rss-feed och tagit bilder till vårt bildarkiv på allt möjligt (mest polisbilar, dass och hästballar - som redan synts på förstasidan).
Ha en riktigt snuskig höst med Organet, önskar Lasse, Anders och Acke


080602
Andra månaden för Organet.se är till ända och antalet visitorer har fördubblats mot april! Redaktionen har heller inga problem med nyhetsflödet till skillnad från andra tidningar - här kan verkligen allt hända.

/Fredriksson et al


080505
En dryg månad har nu gått och vår målsättning att servera åtminstone en ny artikel varje dag har fungerat (ibland dessutom flera stycken, när skrivklådan satt in). 1200 visitorer under första månaden och stadigt ökande är förstås en sporre för hela redaktionen. Hur har ni hittat oss? Några ändringar har kommit till första maj; vi har bytt ut Mat och Vädersidorna mot Hälsa & skönhet, som vi vet intresserar vår läsekrets. Dessutom har vi skapat Arkiv där vi lägger en kopia av tidningen varje månadsskifte, eftersom vi kommer att ta bort äldre material när vi fyller på nytt./LF


080401
Så var det äntligen
dags! Vi har alla väntat spänt på första april och att få släppa loss. Organet kommer att presentera sensationella nyheter blandat med svar på läsarnas innersta undringar och en hel del skvaller. Vår vetenskapsredaktion rapporterar om det senaste från forskning och laboratorier, på matsidan kommer spännande och överraskande recept och under Vett & Etikett kommer Asta von Svenzon att lära ut vad som passar sig (och inte). Vi är ett liten men engagerad redaktion med näsa för vad läsaren vill ha. Uppdatering av sidorna kommer att ske ofta, om än inte lika ofta som de stora drakarna med sina ofantliga resurser.

Har du någon gång varit med där det skett något som rapporterats i media och sedan inte känt igen nyheten? Har du någon gång undrat om nyheterna konstruerats på redaktioner eller i hotellbarer av bekväma journalister som skrivit vad de tror skett, ofta utfyllt med egna fördomar och dold politisk agenda? Organet tar nu steget fullt ut - varför hyckla? Inte ett skit av vad som skrivs här är sant!
 

Lars Fredriksson, redaktör


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet