tisdag 01 april 2008 kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Debatt Ledare Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Trendspaning Sport
Mat & Dryck Vett & Etikett Väder Vetenskap Horoskop Insändare Jobbannonser

 

Sex & Samlevnad
080401



080401
Säkrare djursex?

Fråga: I ett nytt lagförslag föreslås nu att det ska bli kriminellt att ha samlag med sitt eget djur, så kallat tidelag. Tidelag har förekommit i alla kulturer! Inte bara herdarna på de Liurgiska fälten fann nöje i sina tillmötesgående gethonor. Män med stora behov har alltid velat älska med sin fina hund eller häst, i brist på getter eller får.

Även hundar vill ha sex! Varför ska det nu vara så fel? Man får inte kriminalisera det naturliga. Men tidelag har i kristen tid varit straffbart med bränning levande på bål. Vem vann på det? Tänk på alla hundar som blev herrelösa och kringdrivande. Min kompis har några fina kossor. En är Blenda. Är några minuters trevlig samvaro med henne ok? Mitt barnbarn har en hamster. Får man vara en tillmötesgående man här. Hamstern verkar i alla fall gilla det.

”Djurisk Viagra”

Doktorn svarar: När det gäller hamstrar och marsvin är det viktigt att använda kraftigt isoleringsband runt midjan på dem, så de inte spricker. Grisar och andra större djur är olämpliga att kyssa under själva akten, eftersom de inte alltid förstår själva förälskelsen utan vill bitas. Här bör alltså missionärsställning undvikas.


Fråga: Min pung torkar ihop. Sambon kallar mig sitt lilla gullrussin. Inte så kul för en kille att höra. Kan man med hårfön få lem och pung att svälla något före införandet? Har hört att värme sväller vävnader.

Doktorn svarar: Svår fråga om ditt organ. Jag vill peka på några risker. Problemet uppstår när värmen från fönen (använd aldrig gasolbrännare eller grill) får pubishåren att krulla sig. Det brända, hårda krullet fastnar lätt som små hullingar i din partners öppning och gör själva utdraget svårt och smärtsamt. Hanhundar har samma problem. Om du inte vill sitta fast i din partner, kanske tre timmar efter samvaron, bör du istället värma ditt organ före i mikron på låg värme. Observera att det, i ditt fall, bara är pungdelen som bör förvärmas. Försiktighet tillrådes.


vår sexolog rekommenderar:

 Ett trevligt förspel innan vi når klimax

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Romantisk buffé 195:-
 

(Barn under ett år äter gratis)
 

                  R
estaurang Fjåset
 


Passa på att byta kön med din partner eller kompis till helgen!!

(endast ett byte per person och månad, så långt lagret räcker)

 



Healing stone
Botar krämpor såsom gikt, mjäll, bensår och levercirros
 

StoneGood
c/o James Parker, Hässelby Ungkarlshotell


SVENSKT KRAN-VATTEN

Tappat i Sundbyberg - endast 20 kronor per plastpåse  (exkl. frakt, moms, exp.avg. mm)

AquaSump
Telex: +065243 78921765 671238976 ankn. 5667


Mat-Bobbans stora kokbok


627 kronor + moms, frakt och adm.
Bengts Förlag HB