ORGANET.se

    

rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

torsdag 01 oktober 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


JÄTTEFEJK – Det var Jönssonligan!

Jönssons091001
Organet avslöjar nu det häpnadsväckande om det stora helikopterrånet i Stockholm. Det var varken svenska elitsoldater eller ex-jugoslaviska yrkesrånare, utan Jönssonligan som gjorde en sista storkupp.

- Lätt som en plätt, säger Vanheden, den intellektuelle i förbrytargänget. Svårast var att styra helikoptern efter Doris gamla SL-karta.

- Första felkörningen var när vi landade på polishusets tak på Kungsholmen. Då sprang genast en beskäftig polis fram och gav oss P-böter. Men när jag sa att vi hade handikapptillstånd rev han artigt böteslappen.

Dynamit-Harry, som uppges vara den enda som haft körkort, flög den stulna helikoptern.

- Doris är jättesur och menar att vi förnedrar hela svenska polismakten med vårt barnsliga tilltag, berättar han.

- Vi trodde naturligtvis att det var yrkeskriminella i luften, och då är vi ju helt hjälplösa, säger länspolismästaren Carin Götblad. Hade vi vetat att det var Jönssonligan, skulle vi skjutit ner dem direkt.


Prins Daniel slår upp förlovingen

slottet090930
Presstopp: Blivande kronprinsessmaken Daniel Westlund har brutit förlovningen med HKH Victoria!

Organet är först i världen med denna sensation, från närmaste hovkällor. Dramat uppdagades när kungen försökte köra över Daniel på slottsgården. Att Daniel önskar barn är känt. Nu kan han ha barn med prins Carl-Philips ex-date. Westlund och gamla prinsflamman har avslöjats i en ytterst intim smygbild. Dagen efter skall han ha gått till kungen och sagt att han inte vill bli prins längre. På hemvägen över slottsgården försökte kungen mangla Daniel med sin Porsche. Då kungen inte är straffmyndig enligt lag, blir detta en ickehändelse.

- Jag är så trött på sippa brudar. Man måste ju veta att man är man före bröllopet, sägs Daniel ha uttalat sig till en nära vän. Nu vet jag att jag funkar. Organet följer dramat och berättar mer!


Alla Organetredaktörer är nu Mensamedlemmar

090929
Mensa är ett internationellt och slutet sällskap för mycket intelligenta personer. De tre huvudredaktörerna i webtidningen Organet Sweden är nu antagna i den exklusiva klubben. IQ-talet är en grov mätning på den intellektuella fömågan och är ett mått på aktiva hjärnceller. Noll (0) betyder att man är död. Med 60 i IQ går man på toa själv.

Huvudredaktörerna Segelström samt Carlsson landade på 301 respektive 318 i IQ. Chefredaktören L. Fredriksson klarade 295 i IQ. Få sökande till Mensa kommer över 90 i IQ. Studenter kan ha 80 i IQ. För att genomföra ett vanligt missionärssamlag behöver mannen ha minst 62 i IQ. Svenska poliser är inte Mensa-testade.

-Svensk polis klarar ett missionärsskjut med någon marginal, menar professor Leif G. W. Persson. Det går genast bättre om tjejen är smartare.

Kommissarie Ekenrot på Rikskrim, menar att det inte behövs begåvning alls för att kopulera:

-Jag har genomfört sex med 45 i IQ med min fru, avslöjar han för Organet!

Fotnot: Kommissarie Ekenrot är hedersmedlem i polisbefäls-mensa där kravet är att IQ är större än personens skonummer, vilket medfört stora problem med nageltrång. Aksel Carlsson har blivit testad på distans från cellen i Islamabad.


Svensk redaktör fängslad i Pakistan

dollar och cent090928
Den svenske Organetredaktören Aksel Carlsson är för femte gången i år inspärrad i säkerhetspolisens specialfängelse i Islamabad. Svensken är denna gång anklagad för terrorism, självbefläckelse och spioneri. Han skall ha sällskap med sin son i dagisåldern och sina tvillingflickor på tre år, samt en ung kvinna av okänt kön i sextioårsåldern. Förutom en stor summa pengar i amerikansk valuta har även tolv äkta pass med olika nationaliteter beslagtagits, alla utfärdade på Carlsson själv.

- Svensken måste omedelbart släppas fri och genast tas hem med regeringsplanet, säger utrikesminister Carl Bildt!

Carlssons förordnade advokat Peter Althrin menar att Sverige måste agera skarpt mot fängslandet. Hela Carlssons släkt i Sverige är djupt oroade.

- Vi kommer ju alla från Afghanistan och vi vet ju hur det är att vara förföljda. Våra andra fyrtio små barn undrar så vem pappa är, säger en av Carlssons fruar.

Att Aksel Carlsson kom som förklädd åsnedrivare efter en ökänd smuggelväg in i Pakistan, förklarar han med att han ville se de hårda villkoren för djuren, som ofta inte ens får para sig fritt och därför behöver slippa slöjtvånget. Och att han ville fotografera det vackra landskapet.

- Jag hade ju lilla sonens självtillverkade lådkamera med, förklarar han. Nu får Sverige hjälpa oss hem!


Därför blev polisens helikoptrar kvar på marken

090926
-bajamaja Lite trist att våra helikoptrar inte kunde användas vid det stora luftrånet i Stockholm då en miljard flögs iväg, men det hade inte fått någon betydelse, anför rikspolischefen i dag. Vår stora helikopter saknar sedan länge polisspaden och utan den kan vi ju inte stoppa ett annat luftfordon.

Att kommissarie Ekenrots bag skulle stått utanför polishangaren som misstänkt bomb är ren lögn, menar polisen.

- Vi brukar grilla där i veckorna och på natten köra några turer i luften med tjejerna, berättar säkerhetschefen, kommissarie Ekenrot själv.

Kvar på backen fanns bara fyra-fem sopsäckar med tomlik och burkar samt en så kallad markpizza. Det är naturligtvis förbjudet för piloterna att kräkas i cockpiten. Den kan vara en sådan kväll som polisspaden försvann förra sommaren.

- Hela våren var den lilla helikoptern borta, men medan rånet pågick kom jag plötsligt på att den varit pris vid en tipsrunda, avslöjar Ekenrot. Och där - bakom bajamajan stod den! Tyvärr hade några tagit fel på helikoptern och bajamajan ... Så piloterna vägrade att flyga den.


Porrbag saboterade polisens alla helikoptrar

Bag090925
Den ”bomb” som hittades utanför polisens helikopterhangar vid det stora flygrånet i Stockholm i förrgår, visade sig vara den ökände kommissarie Ekenrots gamla sportbag. Mauritz Ekenrot är Rikspolisstyrelsens säkerhetschef. Genom att den misstänkta bombväskan hängde vid hangardörren spärrade det polisens hela insatsmöjlighet att stoppa hundramiljonersrånet!

- Vi såg ju att det var Ekenrots bag, han har haft den sedan sin bandytid. Men inte fan vågade vi öppna den, sade rikspolischefen i TV1:s morgonsoffa idag. Hans väska kunde innehålla vad som helst …

Kommissariens sportbag visade sig innehålla matlådan, en polissuspensoar, porrtidningar och ett oöppnat paket med stringtrosor. Ekenrot riskerar nu en dags semesteravdrag för sitt slarv.


AbsolutÄldre dricker allt mer alkohol

090923
Fler äldre dricker allt mer alkohol, vilket lett till fler skador och dödsfall bland äldre över 65 år. Dessutom har många av de äldre blivit uppstudsiga av dryckerna, istället för att vara tacksamma för jordgubbstårtan och dragspelsmusiken på hemmet. Det visar en ny EU-studie som gjorts i tio av de 27 EU-länderna. Åldringskriminaliteten breder ut sig och pensionärsgäng har setts uppträda oartigt mot poliser och dörrvakter, när de druckit för mycket. Nu föreslås alkoholrestriktioner för alla över 65 år.

"Systemet säljer ju inte till minderåriga och har därför lätt att utvidga rutinen till överåriga", säger socialministern som funderar på ett återinförande av motboken för vissa åldersgrupper. "Jag är i princip emot ett förbud, men en motbok där alla kan få en hälsosam ranson av inte bara sprit utan också könsumgänge, insulin, laxativ och våldsamheter kan nog vara rätt väg att hålla balans i åldrandet."

På GrängesSprit i Lindesberg är man stormförtjust och utlovar extrapris för pensionärer på nykokt finkel om förslaget går igenom.


Svenska Hollywoodfruar förargar

grävskopa090922
Hollywoodfrun svenska Anna-Kajsa Anka, som är gift med tjejtjusaren Karl Anka, har upprört svenska feminister genom att rutinartat ge maken en frukostavsugning. En av landets namnkunnigaste feminister, kommissarie Mauritz Ekenrot på rikspolisens sedlighetsrotel, uttrycker sin avsky över fenomenet genom att matvägra frukost.

- Jag kommer inte att äta ens en grogg till frukost om inte frugan släpper till innan jag påbörjar dagens batongövergrepp, säger den annars så artige konstapeln. Kan den där slampiga seriefiguren snaska kotte till frukost, så ska förbanne mig jag också ha mig åtminstone ett morgonskjut av kärringen.

Kommissarien tycker också att det är synd om svenska kvinnor som gifter sig med snygga män som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i andra mäns behov.

- Men vi poliser ser förstås alltid stiliga ut i våra uniformer, ler kommissarien samtidigt som han råkar urinera under den knäkorta kjolen som ingår i polisdamernas uniform.


lag och rättStjärnjuristen Leif Bilzersky är återkommande kolumnist i Organet

090921
Advokatens berättelse:
En gång försvarade jag en tidningsman, delägare i en känd nättidning, som anklagades för grovt mutbrott. Han hade försökt undanhålla 7,5 miljoner från skatt. Tidningsmannen hade diskret stoppat ett jättekuvert i sin skattechefs trosor. När stringen senare brast när de var på en bar, och dränkte folk med tusingar, bedyrade direktören att han varit drogad när pengarna klämdes in i skrevet.

De 7,5 svarta miljonerna hade redaktören gömt i tvättmaskinen. Frun körde sedan rosa tvätt, och alla sedlarna blev rånmissfärgade. När redaktören och jag skulle betala några trevliga män på Lindesbergs Stadshotell med dessa en sen natt, larmades polisen. Jag hann smita.

I Tingsrätten var jag ombud för båda. Skattedirektören hade läkarintyg på att han varit kalsonglös. Tidningsmannen sade att han bara skötte pengarna åt somalisk diplomat som hade immunitet. Jag fick båda frikända och fick halva pengarna (plus mitt arvode).


Zlatan förnekar förhållande med pastor Ekman

Vaxholmsbåt090919
Den internationella fotbollstjärnan Zlatan Ibrahomovic har avslöjats i en intim situation med den riksbekante pastor Ulf Ekman i Livets Ord.
 
Det hela uppdagades då de två männen under kraftig sjögång råkade ramlade rätt ut genom dörren under kopulation från 3:e klass toaletten ombord på M/S Angantyr på väg till Sandhamn. TV4 var på  plats med kamera.
 
 - Vi spelade ipod och samtidigt skulle Ekman hjälpa mig att kissa. Det var trångt som fan på muggen men Ekmans handpåläggningar har hjälpt mig bättre än min viagra, säger fotbollshjälten. Jag har jobbigt med kvinnor …
 
Pastor Ekman själv tar det med ro.
 
- Det är rent professionellt! Fast Zlatan är min bästa hittills, anförtror han Organet.


Tack för att du räddade min penis

090917
skrivmaskinSå djärvt uttalade sig HKH kronprinsessan Victoria om blivande maken Daniels njuroperation. Detta står att läsa i Aftonbladets Söndagsbilaga 3 augusti. Orden var riktade till organdonatorn, prins Daniels fader.

Organet hade hela storyn inne i två timmar den 4 augusti, men efter drottningens personliga ingripande tog Stockholms Tingsrätt ett interimistiskt beslut om indragning av Organet denna dag. Kränkande, osmakligt och olagligt samt osant var domsskälen. Samtliga redaktionsdatorer beslagtogs av SÄPO samma dag. Märkligt nog även redaktörernas stora spritskåp. Datorerna har nu kommit åter. Det påstås i efterhand att kronprinsessan menat säga ”Du räddade min prins!”
Organet var först med sanningen som vanligt.

Det är fjärde gången Organet förbjudits detta år. Kronprinsessans nattliga date med Daniels pappa (en hovlakej läckte historien) som Organet visade i bild, resulterade i att kpistbeväpnad maskerad polis då spärrade av redaktionen och slog sönder bildprinter, skrivmaskin och fax.


groggSprit är god hälsa

090916
En omfattande studie på pensionärer som Organets medicinska konsult, Doktor Ilmo utfört, visar att sprit i större mängder stoppar sjukdomar.

Genom att dricka alkohol regelbundet varje dag hindras framför allt demens. Spriten skyddar även mot influensa, benskörhet och trafikolyckor. Doktor Ilmos forskning redovisas i den internationella vetenskapliga tidningen The Lansett. Studien har haft 725 försökspersoner som i internatform regelbundet druckit 60 centiliter sprit varje dag under sex veckor. En kontrollgrupp på 16 taxiförare fick vara utan alkohol.

Inga minnesluckor eller benskörhet uppstod bland de 725 personerna. Alla var friska hela perioden. I kontrollgruppen råkade 86 procent ut för trafikolyckor. Ingen kom ihåg varför! Svenska Medicinalstyrelsen underkänner fullständigt studien som utförts på Organets spritfabrik i Dalarna, GrängesSprit.

En kommissarie Ekenrot på Rikskrim har även deltagit, men efter att ha demolerat två polisbilar och en finsk långfärdsbuss, fördes han över till kontrollgruppen utan alkohol.


Ingen död än på Organet

tvålsnopp090915
Den livsfarliga grisinfluensan måste stoppas med alla medel. Genom vår medicinska expert, Doktor Ilmo, har redaktionen fått pröva en epokgörande desinfektionsinstallation, ”VIRIL”. Den stoppar all typ av virusintrång (även i datorerna) och all dödlig bakteriell smitta. Stockholms Stift har köpt in den till samtliga storstadskyrkor!

-Vi har inte längre råd med halvdöda präster i mässorna. Det här kommer pigga upp männen, säger nya Stockholmsbiskopen Lena Karlsson, med sugen blick! När installationen är tom, kan vi tjejer återanvända den, menar hon med en ekonomisk blinkning.

Den provapparat
som fanns i gästvåningen på Drottningholms Slott är bortbruten och, enligt hovskvallret, sedan inburen i slottets högst privata kungliga del. Kommissarie Ekenrot på Rikskrim, uppger att vare sig kungen eller drottningen i nuläget är huvudmisstänkta för den uppmärksammade stölden.


Vetenskaplig världssensation

mankvinna090914
Ett genombrott i könshanteringen! Ja, så beskrivs den omdiskuterade Doktor Ilmos intimoperation av idrottsstjärnan Caster Semenyas. För första gången i medicinska historien finns nu en hon-man. Doktor Ilmo har lyckats att i samma kropp och person skapat en man och en kvinna, en tvåkönad varelse. Den största skapelsen sedan Adam och Eva!

Doktorn är känd för många etiskt tveksamma ingrepp och har hotats med dödsdom i flera länder. Nu blir han vetenskapligt erkänd.

 

Operationen uppges ha tagit 16 timmar. Den tvåkönade Caster Semenyas är mycket nöjd med båda sina nya kön.

 

-Nu kan jag tävla i både mans- och kvinnoklasser. Jag kommer att bli den största i världen! VM-gulden är så gott som mina!

 

Ett DNA- och hormontest ska bekräfta världsnyheten. De juridiska problemen blir stora, vem av könen är det som tävlat?

Anm: www.Doctor-Ilmo.se ger Dig gratisråd om livet.


Bara chefer får HBT-utbildning

090911
Alla chefer i Ulricehamns kommun ska få en särskild HBT-utbildning, det vill säga i frågor som rör homo- bi- och transsexualitet. Det har kommunstyrelsen beslutat. Socialdemokrater och vänsterpartister reserverade sig mot beslutet, och vill i stället ha en utbildning för all berörd personal - och inte bara chefer.

Den utbildningen skulle förankras med berörda fackliga organisationer och ingå i personalens kompetensutveckling.

"Även vi vanliga arbetare kan ha glädje av att lära oss böga", säger fackombudet Sture Nilsson på kommunen, samtidigt som han elegant drar sin pojkvän i lemmen. "Vi saknar båda kompetens och vet inte riktigt hur vi ska gå vidare. Kanske chefen kan lära oss?"


kissSimvänligt kiss i offentliga simbassänger

090910
Att folk kissar i simbassängen, struntar i att tvätta sig före badet eller har kvar kalsongerna under badbyxorna har nu blivit så vanligt att Socialstyrelsen ser bassängerna som förorenade. Eftersom somliga medborgare inte uppskattar detta har Socialstyrelsen bestämt att offentliga badhus i fortsättningen skall ha dubbla simbassänger; en med och en utan kiss. För de badhus som enbart har en bassäng kommer kissbad finnas på måndagar och tisdagar, varefter vattnet bytes. Vid urinåterfyllningen får eventuellt ortens avloppsreningsverk bidra med visst inflöde genom reverserad gång, om inte badgästernas urin är tillfyllest. Här föreligger dock problemet bajsinterferens, som ännu ej lösts.

Kiss i sig själv är inte skadligt utan det är när det blandas med kloret som ämnet trikloramin bildas i luften. Ämnet tros kunna ge astma och illamående, så nu kommer klor att förbjudas eftersom det förstör kisset.

"Somliga tror att det är farligt att simma i kiss, men eftersom det inte finns några riktvärden för urinhalt i bassängerna är detta inget att oroa sig för", säger ett av landets mest namnkunniga simborgarråd och avslöjar att nästa år kommer ett speciellt simborgarmärke för 250 meter urinsim.


Alla chefsjobb lediga om tjugo år

Arbetsförmedlingen090909
När de stora barnkullarna från 40-talet äntligen börjar få gå i pension vid 85 års ålder (2025-2030) kommer ett arbetsvakuum att uppstå, har statistiker på Arbetsförmedlingen räknat ut. De flesta i den gruppen är chefer inom offentlig sektor och här kommer en ofantlig mängd karriärsmöjligheter att yppa sig. Problemet är att medborgare födda år 1980-2000 ännu då inte hunnit kommit in på arbetsmarknaden, på grund av brist på arbetslivserfarenhet. Flertalet av de unga har dock förberett sig genom gedigna utbildningar till mestadels frisörer, rappare och programledare, vilket bland annat kommer att leda till att vi får världens mest välklippta befolkning, enligt bedömare.

- Det här klarar Arbetsförmedlingens jobbcoacher av utan att vi behöver lägga oss i, säger arbetsmarknadsminister Sven-Otto Fittorin. Ett tips till karriärsugna ungdomar är ändå att försöka smyga in på någon statlig myndighet och arbetsträna lite när ingen ser. Vips så kan de ha blivit generaldirektörer innan de vet ordet av, tipsar ministern.


KönigseggKoenigsaab 9-5 föds

090908
Koenigsegg Group har informerat regeringen om att finansieringen för att köpa Saab Automobile från General Motors är klar. Problemet har varit att skaka fram de tre miljarderna som har fattats. Den nya hemliga ekonomiska garanten ska enligt källor vara webbtidningen Organet.

- När det äntligen gick upp för oss i regeringen att det var en så pass seriös och solid investerare bakom konsortiet var saken klar. Vi känner oss helt trygga när vi nu lägger upp garantier med skattebetalarnas pengar, säger talesmannen Jöran Häggkvist.

Styrelsen på Organet är för närvarande fullt upptagna med att ordna nya hemliga nummerkonton på Caymanöarna och kan därför inte ge någon intervju, men skickar bilden ovan på den nya ekologiska hallonsaftdrivna modellen Koenigsaab 9-5. Chefsredaktör Fredriksson uppges dessutom ha viss erfarenhet av att ha byggt lådbilar i sin ungdom, kunskaper som kan ge SAAB-montörerna det högteknologiska försprång de så väl behöver.


Min tjur är sexmissbrukare
kossor

090907
Organets sexexpert  svarar på läsarnas egna frågor:

Jag är en ko på på en gård i Mellansverige som har ett problem med min tjur. Jag misstänker att han träffar andra bakom min rygg, och inte bara på vår egen bondgård utan även på grannens. Dessutom vet jag att han har ett förhållande med veterinären, för jag har sett dem tillsammans och hon onanerade honom på något sätt. Nu är min fråga om jag ska göra slut eller tiga och lida för kalvens skull. Snälla, ge mig råd.

Organets sexolog svarar:

Du är missnöjd med att din tjur har ett förhållande med sin veterinär och undrar om du ska göra slut. Du tycker inte heller om att han går till andra kor. Dessutom är du förmodligen trött på all psykologisk spegling, där du får höra dina problem upprepas. Tjatigt nog i tal, outhärdligt i text.

Det är meningslöst att hoppas att historien med veterinären går över av sig själv. Dessa människor har som yrke att onanera tjurar mot betalning, en sorts prostitution alltså. Detta är ett onaturligt och artvidrigt beteende hos vissa människor. Jag föreslår att du går samman med andra kor i din omgivning, för du är säkert inte ensam om problemet. Bilda ett bovint initiativ mot snusket och vägra mjölkning tills er ägare byter ut veterinären. Att din tjur däremot träffar andra kor får du nog stå ut med, det har nämligen tjurar gjort i alla tider.


Förbifart Sverige klubbadsverigetunnel

090904
Regeringen gav på torsdagen klartecken till Förbifart Sverige. Den drygt 157 mil långa motorvägen kommer att ta åttahundra år att bygga. Slutnotan beräknas till 27 biljarder kronor. Förbifarten ska gå under hela Sverige och börja vid Öresundsbron i Malmö och gå till Kiruna i norr.

- I huvudsak kommer tunneln att trafikeras av rentransporter i sydgående körfält och tyska jägarförband i det norrgående, säger miljöminister Andreas Carlgren. Tunneln ska dessutom sprängas med gröna miljögodkända ekouranladdningar, för att dämpa kritiken från Oppositionspartiet.

Projektet anses kunna hålla samtliga arbetslösa i befolkningen sysselsatta under alla framtida konjunktursvackor och speciella tunnelsprängarutbildningar ska arrangeras av Arbetsförmedlingen.

Miljöpartiet har redan protesterat mot projektet och menar att det kommer att bidra till ökad bilism från år 2810.


TiananmenKrav sänks för att få fler studenter

090903
Många svenska universitet och högskolor sänker kraftigt förkunskapskraven till sina naturvetenskapliga utbildningar för att få fler sökande. Man ändrar ibland även inriktning mot mer samhällvetenskapliga ämnen. Men examensnamnet är detsamma.

Trots att högskoleprogrammen har samma namn och ska ge en liknande utbildning och examen så är förkunskapskraven (den så kallade särskilda behörigheten) ibland helt olika mellan lärosätena. Och kurserna inom programmen anpassas i många fall till de nya studenternas studiebakgrund. Högskolorna och universiteten avgör själva vilka särskilda behörighetskrav de ställer på de studerande för att komma in på utbildningarna.

- Det viktigaste är att vi får studenterna att inse att de är välutbildade och överlägsna. Kunskaper kan de alltid hitta på nätet, säger prefekten på institutionen för vetenskaplig utbildning vid Stenspräcke universitet. De kan softa sig igenom tiden här, för vi har som policy att alltid ge spets på tentorna i alla fall och det uppskattar studenterna. Kunden har ju alltid rätt.

Att vi i framtiden blir ett land bebott av invånare där avsaknad av en doktorsexamen blir ett märkligt undantag ses inte som särskilt oroande av näringsministern, som i stället påpekar att jobben för lägre utbildade i alla fall redan har outsourcats till Kina. Framtiden ligger i stället i att uppfinna listiga miljösmarta lösningar som kan skänkas bort till länderna i Sydostasien.


SAAB-märkeGrängesSprit köper SAAB

090902
Svinn och bedrägerier hindrar inte Organets bolag GrängesSprit att hålla fast vid köpet av SAAB. Bedömare menar dock att det hela är en gigantisk svindel.

- En liten spritfabrik har inte kompetens för att köpa och utveckla ett miljardföretag, säger näringsministern Olofsson. GrängesSprit är ju näst intill konkursfärdigt. De säger att det fattas bara 3 miljarder kronor. Men att det ska finns dolda tillgångar, bland annat i Nordkorea och Sudan.

- Vi ska utveckla ett helt nytt bilkoncept, säger Organets finansdirektör, George Soros. Vi lämnar de gamla bilköpen med avbetalning och skuldsättningar och inför nolltaxa.

- Du köper en SAAB-bil och kör den så länge den håller. Sedan återgår bilen till säljaren som får fullt ansvar för återvinningen. Värdet av återvinningen finansierar hela köpet. Då behövs inga tre miljarder till, avslutar Soros (som själv kör Lexus).


18 års fängelse blev domen för redaktör

kungliga slottet090901
Hovrätten har fastställt Lindesbergs Domsagas straff för Organets redaktör Aksel Carlsson, 72, till 18 års fängelse för förolämpning av kungen.

Carlsson skrev tidigare i Organet att kungen varit för full för att klara av HKH Prins Carl-Philips födelsedag på Kungl Slottet. Kungen ersattes då av en stand in från statist.se.

Kungen hade vid en blåsning 1,15 promille. Eftersom kungen har full straffimmunitet får han ostraffat köra rattfull om han vill. Juridiskt sett var Hans Majestät således inte berusad, varför det kränkande reportaget om att kungen var ”indisponerad” vid födelsedagen var osant.

- Jag kan bekräfta att både Riksmarskalken och redaktören polisiärt sett också var fulla på Slottsbacken, säger kommissarie Ekenrot på Rikskrim.

Burmas ambassadör säger till Organet att majestätsbrott hos dem ger livstids dödsstraff.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


helikopter


svennes videoknäck


 gamemagz


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats