kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Lediga jobb

moppeOrganet söker hungrig säljare

081227
Du ska besöka polisstationer, dagis, apotek och vårdcentraler i Mellansverige och sälja prenumeration på Organets nya MediaKort. Kortet är en kod som ger access till tidningens dolda sidor på internet. (Lika Aftonbladets IT-”Tagg”.) Flytande svenska i tal och åtbörder samt fyllda 15 (för moppe).
Grundlön, provision och tjänstemoped. Placering: Borås alt Arboga.

Svar till Webmaster.Global leverantör av lösningar söker spelare

081210
Marionett-vd sökes till global marknadsledare som just förvärvat svenskt familjeföretag att förgripa sig på. Vi har tagit över hela personalen och planerar nu att krama skiten ur de mest lojala och trakassera de övriga. Sökande skall ha dokumenterad erfarenhet som målvakt, eftersom allt av värde i företaget skall tömmas och exporteras innan planerad konkurs effektueras.

Skicka ditt cv och förelägganden från kronofogde till webmaster@Organet.se för vidarebefordran till personaldirektör Siw Smisk.


Stresstålig ingenjör

080726
Framgångssagan för Organet Media AB fortsätter!
Vi är ett marknadsledande företag med en passion för kundtillfredsställelse som nu expanderar kraftigt för att bli ännu bättre. Vi arbetar i en omväxlande och mycket stimulerande miljö med fokus på de mest konkurrenskraftiga lösningarna för våra mycket nöjda kunder. Som pionjär och världsledande leverantör strävar vi efter högsta miljömedvetenhet och kvalitetstänkande.

Egentligen vill vi inte anställa någon, men vi ser platsannonser som en utmärkt väg för att kommunicera hur bra vi är för arbetslösa som tvunget läser annonserna gång på gång.


Vill du arbeta hos oss?

080528
Vårt företag behöver nu utökas med ett antal personer. Du kan skicka in ditt namn för lottning till vår HR avdelning. Meriter och utbildning skall ej anges och därför får du heller inte veta vad vi sysslar med eller vad vårt företag heter. Vi tycker det är viktigt att sätta kunden i centrum, skapa mervärde och arbeta proaktivt. Vi brinner för ständiga flexibla förändringar i vårt kvalitetsarbete.

skicka din ansökan till vår personalchef siw.spruut_hr@organet.se


Vill du dela ut Organet.se?

080414
Våra läsare finns överallt och vill läsa tidningen nu. Systemet i Täby Centrum är ledigt för två utdelare. Manligt äkta par har förtur. En plats finns kvar för en person på Bollmora Centrums p-plats. För dig som kan finska är hela Salutorget i Helsingfors ledigt lördag till söndag.

Intresserad? Du måste ha en egen portföljdator med mobilt bredband och mycket batterier. Som utdelare av Organet.se förväntas du också bära uniform.


Kåt Journalist

080401
Vi är ett företag som är marknadsledande inom mediabranschen och gör en nystartad mycket framgångsrik webbtidning.

Vi söker

Professionellt anpasslig journalist med känsla för layout och smisk som trainee.

Utbildning/Erfarenhet
Minst fem års erfarenhet av liknande arbete, civilingenjörsexamen med inriktning på webbjuridik är ett krav. Du måste behärska html i tal såväl som i skrift.

Personliga egenskaper
Vi ser gärna att du inte har finnar på ryggen och är snygg, vältränad och ljushårig samt mycket stresstålig. Du får inte ha fötter större än storlek 43. I befattningen kommer du att vara spindeln i nätet, så du behärskar att arbeta ensam såväl som i grupp. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och ser också gärna kvinnliga sökanden.

Förmåner
Fria konceptionsmedel ingår, så många du gör av med.

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ha mycket varierande arbetsuppgifter med tyngdpunkt på redigering av redaktionens alster men även tömning av papperskorgar, kaffekokning samt massage med "happy ending".

skriftlig ansökan önskas till webmaster@organet.se

I detta ärende samarbetar vi med Mosa Rekrytering.


Ljug lögnar sig för jobbsökare

090828
Ungdomar skarvar oftare med sanningen än äldre när de söker jobb. I 20-årsåldern anser inte ens hälften att de behöver vara ärliga i sitt cv, enligt nya siffror. Och långt ifrån alla ångrar sig i efterhand. Organet har tips för dig som har samvetsproblem och tror att sanningen alltid segrar:

Tänk på att arbetsgivarna är stressade och nästan aldrig kontrollerar uppgifterna i ditt cv, så du kan i stort sett komma undan med vad som helst. Skriv gärna egna arbetsintyg med utmärkta vitsord från företag som inte finns. Fundera igenom hur din lysande karriär var innan det lilla företaget tyvärr köptes upp av en stormrik utländsk investerare och flyttade till Schweiz, så du kan svara på frågor.


Tio tips för ett bra cv

Skriv långrandigt och omständligt, så den som läser inte orkar ta sig igenom skiten - sen ringer du fem gånger om dagen och tjatar om att få komma på intervju.

Ta bara med irrelevanta meriter som din stjärnbild, din favoritfärg och hur ofta du går på toaletten.

Skriv tydliga rubriker: ”Skolk”, ”Maskning”, ”VAB” och "Mobbning".

Förklara luckorna, om du har några, med sabbatsår i Sydostasien eller Amazonas.

Formulera dig mycket formellt, gärna så slapptasken som läser inte förstår det men inte heller vill erkänna sin okunskap.

Betyg ska inte skickas med, men dra gärna till med någon finare akademisk examen.

Nämn några kompisar som referenser och ge dem imponerande direktörstitlar och högadliga namn (men med rätt mobilnummer förstås).

Förmedla en känsla av att du är vem du tror du bör vara för att få jobbet.

Kolla med facket om ditt cv är okej, och försök samtidigt smöra in dig hos fackordföranden genom att vara positiv till att ta otacksamma fackuppdrag som valberedare eller skyddsombud.

Ljug allt vad tygen håller!