ORGANET.se

 rss-feed för din rss-läsare, missa aldrig nya organisationer

tisdag 01 december 2009

läs och skriv i vår gästbok

kontaktinfo: webmaster@organet.se

Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar


Nyheter


sopkontainersSkärpta krav inför operationer

091201
Nu skärps kraven på att patienter är rökfria före och efter kirurgiska ingrepp för att minska risken för komplikationer. Eftersom systemet redan visat sig lyckat och få har valt att avstå från livsviktiga operationer, kommer nu fler krav som på löpande band. I första hand gäller det krav på källsortering, helnykterhet och god uppfostran men också kyskhet, abortmotstånd och skelögdhet har diskuterats att ingå för att få bli opererad.

- Rökstopp är en viktig åtgärd vid alla operationer för att öka patientsäkerheten, säger John Holmes, generaldirektör på Socialstyrelsen. Kyskhet kan vara ett nödvändigt krav efter penisförlängande operationer, abortmotståndare bör endast få göra abort mot sin vilja, men gäller operationen att korrigera just skelögdhet blir vi nog tvungna att avbryta mitt i operationen, så fort skelningen avhjälpts.

Hur de kommande kraven skall utformas är alltså fortfarande ett öppet sår, men säkert är att källsorteringen i landet kommer att ta fart.


Man trakasserade pojkar

Huddinge Sjukhus091130
En trettonåring man har gripits sedan han natten till söndagen trakasserat ett gäng pojkar i tjugosjuårsåldern på en buss i Södertälje. Det hela ska ha utspelat sig när pojkarna bad att få titta på mannens plånbok och mobiltelefon och mannen avvisade önskemålet bryskt med "jag har ingen", varför ungdomarna har känt sig kränkta och förnedrade.

Mannen greps sedan tidigt i söndags morse på Huddinge Sjukhus akutintag dit han färdats i ambulans. Gärningsmannen har ännu inte kunnat höras på grund av tillfällig koma, men jourhavande domare menar att mannen har visat bristande respekt och ska betala skadestånd till gossarna.

"Jag tycker det här är en otäck utveckling", säger justitieministern. "Det kan sluta med att ungdomarna börjar känna obehag vid mindre personrån och vi har begränsade resurser att ta hand om deras oro, så länge vi inte kan få höja skatten."


Nu kommer ett läkemedel för alla åkommor

alvedon091127
Eftersom sjukhusen i landet ofta förväxlar patienternas läkemedel kommer nu LIC (Landstingens Inköpscentral) att ta fram ett läkemedel som kan användas mot allt och i samma dos. Läkemedlet skall dessutom vara ett generika så det inte behöver bytas ut mot billigare alternativ av apoteken. En ytterligare fördel med läkemedlet är att utbildningarna för både läkare och sjuksköterskor kan kortas betydligt, så dessa kan få tid över till att lära sig hångla med patienterna.

"Tänk vilken mängdrabatt vi kommer att kunna förhandla fram", säger Clarence Baakstjärdt som är överläkare på Karolinska Universitetssjukhusets hemorrojdklinik. "Och sjuksköterskorna behöver inte tveka om medicinen skall tas oralt eller rektalt. Tidigare har det ofta blivit både och för säkerhets skull, men nu kommer det att gå bra i bägge ändar."

Homeopatförbundet rasar mot nytänkandet och erbjuder behandling av "hela människan", på strikt vetenskaplig grund. Socialstyrelsen avfärdar dock kritiken som oekonomisk, eftersom en stramare budget inte presenterats för helkroppsbehandlingen.


Vanvård av journalister anmäld till Pressombudsmannen

Gammal telefon091126
Journalister på webbtidningen Organets redaktion har gravt vanvårdats av publikationens redaktörer. Vid en kontroll utförd av Svenska Journalistskyddsföreningen, som undersöker journalisters arbetsmiljö, har förskräckliga förhållanden uppdagats. Vid ett oanmält besök fann inspektörerna flera journalister som bet i varandras lemmar, inte hade blivit rengjorda ordentligt och dessutom inte hade fått kaffe på flera dagar.

En tidigare utplacerad dold kamera visar dessutom fasansfulla scener där onyktra journalister gråtande och skrikande blir tvingade med så kallad grisfösare till att ringa telefonintervjuer. Detta grymma redskap, som består av en stång med elektroder som ger elstötar i ena änden, är förbjudet att använda på människor enligt Genèvekonventionen.

- Jag vill uppmana alla som blir intervjuade per telefon och som hör att journalisten skriker eller gråter under intervjun att omgående anmäla detta till Pressens Opinionsnämnd, säger journalisten och författaren Jan Giulluo, som grävt mycket i detta träsk av oegentligheter.

Ett tidigare felciterat intervjuoffer, som dessutom fått sitt namn felstavat, menar dock att bollen återigen är rund och att journalisterna därför gott förtjänar lite gråt och tandagnisslan.


Maud la ner Saab

saabmärke091125
Oppositionspartiet rasar nu mot att Maud Olofsson lagt ner Saab. Christian von Kinderägg som tidigare hårdsatsat på att få igång hjulen på biljätten har på grund av tidsbrist inte gått att få tag på för en intervju, men Måna Pralin träder i stället in och talar ut:

- Om vårat parti hade haft makten hade alla arbetarna gjort miljövänliga elbilar som sålt som smör i solsken till alla möjliga extportländer. Jugoslavien, Tillberga, Nordkorea, ja kanske till och med Sovjet hade lagt orders, säger det korrekta språkröret och tillägger att nu har arbetarna äntligen förstått att de inte kan rösta på Allianspartiet i nästa val, för då läggs hela Sverige ner.

Ett krismöte på arbetsförmedlingen i Trollhättan kommer att hållas i morgon för att snabbvärva ytterligare konsulter som jobbcoacher. Dessa ska genast lära hela den nu strandsatta personalstyrkan att sälja sig själva, tro på framtiden och slutligen se positivt på en utförsäkring vid den bortre parentesen.


Adelsdam vill gifta sig med kronprinsessan

091124
kungliga slottetBaronessan Sofia von Framstjärdt menar att det dynastiskt är bättre att hon och Victoria ingår ett samkönat äktenskap.

- Det vore en katastrof för den kungliga familjen om vår kronprinsessa gifte in sig, som tänkt, i en halvhygglig medelklass med alla dess problem med avsaknad av manligt stånd och blått blod, säger baronessan.

von Framstjärdt menar att om hon och Victoria blir ett äkta par – godkänt i dag enligt Svenska Kyrkans lagliga ordning – sammanförs ett uråldrigt blodsband med Bernadotterna, som förvisso är av enklare härkomst, men ändå så pass adliga att äktenskapet blir helt blåblodigt.

- Kronprinsessan kan som alla andra nu gifta sig samkönat. Hon måste givetvis som statschef behålla den lutherska trosbekännelsen enligt grundlagen, sedan kan hon lägra mig! menar Sofia allvarsamt. Sedan adopterar vi ett barn av rätt blod för Sveriges väl i tiden.

(Politisk kommentar: Äktenskapsförslaget har satt myror i huvudet på de jurister som ansvarar för att successionsordningen följs. Konsekvenserna kan i nuläget inte överblickas. En poliskommissarie, Mauritz Ekenrot, vid Rikskrim var den som först fick upp ögonen för flickornas intima vänskap, då han låg på span med sin kikare ovanför Vanadisbadet.)


Ridskola hemligt träningsläger för militanta scouter

kissekanin091123
Nyligen avslöjades att en ridskola i Lindesberg utbildar scouter i bland annat vapenföring och sprängteknik. Grannarna har sett hur tunga pansarbilar gömts i ridhuset och hur unga uniformsklädda pojkar tränats i att med automatvapen skjuta ihjäl ungdomsgårdens tama kaniner på tid. Även uppbundna katter har varit skjutmål.

- Vi måste ha ett självförsvar mot kaninexplosionen, säger Linde Kommuns informationsdirektör, Edda von Sybow. Dessa skadedjur underminerar vår jordbruksmark med sina hålor och gör att böndernas traktorer välter och dödar föraren. En klar arbetsmiljöfara!

Att kattorna (skänkta från Polisens Hittegods) träningsskjuts fastbundna är av djurskyddsskäl. Lösa kan de bli otäckt skadeskjutna av de ovana eleverna menar skolledningen. Ett omfattande EU-bidrag sägs stödja det hemliga träningslägret.

Sprängmedlen, huvudsakligen vanlig TNT, använder scouterna till att spränga gravar för de många hundra döda djur som måste ner i jord före vintertjälen.


Polis-mcPolisens pistoler ger yrkesskada

091120
Mer än var tionde polis i Norrbotten har de senaste tre åren sökt läkarhjälp för besvär orsakade av tjänstevapnet. Det är tjänstepistoler av märket Sig Sauer som är så kraftiga att de ger sårskador vid vådaskott.

Länspolismästare Hans Karlsson säger till Organet att pistolen upplevs som betungande och skapar en besvärande tinnitus när poliserna sitter i bilen och samtidigt avlossar skott. Många poliser har blivit kvitt besvären genom att byta till pilbåge med sugkoppsförsedda pilar. Men för att få göra ett sådant byte krävs läkarintyg.

En polis standardutrustning, bland annat skyddsväst, julgran, batong, björnsax, tenutex och suspensoir väger nästan tio kilo och stannar därför ofta i bilen. Pistolen förvaras däremot ofta nedstoppad i byxlinningen mellan skinkorna, varför svårartad korditallergi lätt kan uppstå vid försummad vapenvård.


Eterflaska hittad på Visby lasarett

mina091119
I förmiddags hittades en gammal flaska eter på Visby lasaretts barnmottagning. Socialstyrelsen har varnat för att flaskor som är äldre än ett år kan explodera med kraften av en halv stridsvagnsmina. Enligt räddningstjänsten är det ingen fara att vistas i lokalerna eftersom halva minor sällan exploderar.

- I nuläget är situationen helt under kontroll och det är ingen risk att vistas i lokalerna, bara man går därifrån om hör man att det börjar smälla och samtidigt känner den allom välbekanta lukten av eterperoxid, säger Anders Eriksson, brandmästare vid räddningstjänsten.

Eterflaskan hittades efter att Socialstyrelsen uppmanat samtliga landsting i Sverige att leta efter gamla flaskor med eter eftersom dessa kan utgöra en säkerhetsrisk. Räddningstjänsten har för säkerhets skull spärrat av Visby och stoppat ankommande flyg och färjetrafik.

Räddningstjänsten och polisen avvaktar besked från Socialstyrelsen och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, som i eftermiddag skickar ut information om hur de flaskor som hittats på många landsting runt om i Sverige ska spolas ut i närmaste toalett på rätt sätt.


Fem års väntan på a-kassan

arbetsförmedlingen091118
Väntetiden till a-kassa har ökat betydligt, från femton veckor till fem år det senaste året. Alfakassan leder med rekordlånga 17 års väntetid, och även Byggnads och Elektrikernas a-kassor ligger bra till i den spännande nationella kötidstävlingen.

"De arbetslösa förväntas ha en buffert på fem årslöner, så det klarar de nog säkert", menar arbetsmarknadsminister Bittan Ekenrot. "Sedan kan de som varit slarviga med sin ekonomi eventuellt få låna mat från kommunala soptippar, eller i värsta fall någon skolbespisning. Människor har i alla tider klarat sig på vad naturen ger och det är dessutom friskt och nyttigt att sova under en gran i skogen."

A-kassorna arbetar hårt på att slå Försäkringskassans väntetider, och kan nu snart gå om och ta ledningen. Däremot har sjukvården inte lyckats så bra och har genomsnittliga väntetider på enbart ett par ynka år, men det anses ändå räcka gott för att de sjukaste patienterna ska hinna avlida.


Olagligt att ta spåravgift – allemansrätten gäller

airport091117
Från och med den 19 december ska det kosta en slant för att åka på det 300 kilometer långa skidspårsystemet i Funäsdalsområdet, men alla gillar inte det även om många Norrlandskommuner tänker i samma riktning.

– Det är en inskränkning på allemansrätten, säger Gunnar Ekenrot, trafikdirektör på Stockholms Vägverk.

Stockholm Stad svarar nu med spåravgift på Malmskillnadsgatan, det mest populära spårsystemet för tillresta norrlänningar.

- Vi har redan vägtullar där vi pungslår alla landsortsbor rejält, säger trafikdirektör Ekenrot, så rutinerna är redan inarbetade.

Ett par övertaliga spärrmän från tunnelbanan kommer att gå skift för att kräva in avgiften på 300 kronor. Vissa affärsidkare på gatan planerar att låta sina kunder dra av summan vid inköp av tjänster som varar längre än femton minuter, förutsatt att kunden kan uppvisa intyg på mantalsskrivning i glesblygd. Även ett kvittningssystem diskuteras, där stadens skidåkare kan byta till sig rundor i de norrländska skidspåren.


tomtelandSpikmattan inte årets julklapp

091116
Spikmattan blir årets julklapp - i alla fall om man får tro Handelns Utredningsinstitut, men Organets stora julklappsundersökning pekar åt ett helt annat håll. I första hand önskade sig de tillfrågande sex. Men även om tomten tar sina raska nissar till hjälp kommer inte tomtelyckan att räcka till att tillfredsställa samtliga jordbor. Sex av penetrerande art kommer dessutom endast att förmedlas till medborgare över arton år, de mellan femton och arton får hångla med en nisse av tveksamt kön, medan de yngre får nöja sig med moderskärlek från tomtemor.

Sexualakrobatiska Jobbarpartiet har lovat hjälpa tomten, och utlovar en kyss av Måna Pralin i julklapp. Tomten har dock avböjt eftersom han ser utspelet mest som valfläsk. Tomtemor, som alltid är pigg på att pröva något nytt, kan dock själv tänka sig några långtradare. Jultomten har i detta fall tacksamt accepterat överlåtelsen av slaskjobbet och tackar så gott för julklappen.


Köttvegetarianer i skola lurades att äta kött

stek091113
Onsdagar är köttfria dagar i matsalen på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås. I onsdags serverades dock vårrullar med nötkött i stället för korv i av  misstag. Den billigare korven består av potatismjöl, förstoppningsmedel, indiumfosfid och syntetiska smakförstärkare vilket gör den helt vegetabilisk. Rudbecks köttvegetarianer fick chockbeskedet på onsdagen. Lappar om detta sattes upp i matsalen men då hade många elever redan hunnit äta sig ordentligt mätta.

– Det är beklagligt, men det blev en felleverans, säger rektorn för Rudbeckianska gymnasiet.

Samtliga så kallade köttvegetarianer, som enbart äter vegetabiliskt kött, har nu magpumpats på Centrallasarettet samt medicinerats med förstoppningsmedel. Någon risk för övernäring anses inte föreligga då chansen att händelsen upprepas ses som obefintlig.


Lär dig handskas med telefonförsäljare

091112
Har du retat dig på telemarketingföretag där säljarna ringer på olämpliga tider. Gärna mitt i middagen eller när barnen ska nattas?
Har du också retat dig på påflugna försäljare i ingångarna till shoppinggalleriorna som ska sälja telefonabonnemang, utan ångervecka?
Då har du användning för Organets lathund för lämpliga svar:

Svar till telefonförsäljaren:

- Har inte tid just nu. Kan jag få ditt privatnummer så ringer jag dig efter midnatt.
- Har jag bett dig att ringa!!
- Jag debiterar 20 kronor i minuten i förskott för att svara på dina frågor. Vänligen betala först.
- Har du skitit på dej?
- Ursäkta, jag sket just på mig så jag måste kila och byta underkläder!
- Hur kan du stå ut med ett sånt skitjobb som telemarketing?
- Att du inte skäms!
- Jag har tvåhundra betalningsanmärkningar. Kan jag handla på kredit hos er?
- Vill du lukta i mina kalsonger?
- En så klen säljare som du kan väl knappast vara gift? Bor du hemma hos mamma fortfarande?

Svar på galleriaförsäljarens standardfråga: Vad har du för teleleverantör?

- Säger jag inte!
- Har du inte med att göra!
- En jag är jävligt nöjd med.
- Har du tvättat underlivet nyligen?
- Vad gör en söt flicka/pojke/homofil som du på ett ställe som det här?
- Kan man få byta den upplysningen mot ett samlag kanske?

Kom framförallt ihåg att du har inte bett dem störa dig. Det finns alltså ingen anledning att vara trevlig, artig och hänsynsfull, för det är precis det de utnyttjar.


bilvrakOckså odubbade däck är hälsofarliga

091111
Att användningen av dubbdäck kan vara farlig för hälsan styrks av ännu en studie. Enligt Väg- och transportinstitutet frigörs extremt små partiklar, nanopartiklar, från däcken vid slitage mot vägbanan.            
                                       
Tidigare har man trott att partiklar enbart kommer från vägbanan men studierna visar att både odubbade däck liksom dubben i dubbdäck avger nanopartiklar. Nanopartiklar är så små att de lätt andas in och tas upp i blodet. Exprimentresultaten, som gjorts i laboratorium, överraskade forskarna.

Nu kommer en ny lag på att bilar endast tillåts köra på nakna fälgar. Däck blir från årsskiftet totalförbjudna och inkommande trafik till landet kommer att hjälpas att kränga av däcken redan vid tullkontrollerna. Dryga böter väntar vid överträdelse.

- Äntligen kan vi får ren och hälsosam luft i våra storstäder, säger miljöministern som ser den nya lagen som ett resultat av en framgångsrik miljöpolitik.

Själv åker ministern helst ångvält till och från arbetsplatsen.


Förstå annonsen när du söker jobb

091110
Textanalysföretaget Saplo har granskat språket i tusentals jobbannonser och drar slutsatsen att det är individualisternas höst på arbetsmarknaden. Men vad betyder orden egentligen? Organet vet besked!

Fakta: Vanligaste jobbannonsorden

Ord Placering 2008

1 Strukturerad - tråkig och torr
2 Självgående - skiter i vad andra säger
3 Prestigelös - ofarlig, ingen konkurrent
4 Initiativrik - hittar på en massa skit i stället för att jobba
5 Ansvarstagande - utmärkt syndabock, kan ges skulden för allt som går fel
6 Utåtriktad - babblar bort dagarna och tar upp folks arbetstid
7 Positiv - blundar för allt otrevligt
8 Serviceminded - utnyttjningsbar
9 Flexibel - utan egen vilja
10 Säljinriktad - någon sorts hora
11 Stresstålig - don't worry - be happy
12 Pedagogisk - besserwisser
13 Entusiastisk - fjäskig, äter gärna skit
14 Analytisk - farlig, kan avslöja saker som inte tål offentlighet om han inte hålls kort
15 Kommunikativ - samma som 6 (personalchefer älskar synonymer, gärna en hel radda staplade efter varandra!)
16 Kreativ - måste uppfinna hjulet varje dag, olönsam
17 Disciplinerad - hund, eller i alla fall strykrädd
18 Resultatinriktad - streber (resultatet kan förstås gå ner i egen ficka, men det menas nog knappast)
19 Noggrann - kan också utnyttjas hårt
20 Tävlingsinriktad - okamratlig taskmört


Extra vårdkö för längre väntan

Systembolaget091109
Region Skåne har infört en extrakö för patienter som är beredda att vänta längre på operation än de 90 dagar som vårdgarantin säger. Regionen har skickat brev till alla patienter och frågat hur viktigt det är att de blir opererade inom tre månader - och de som då sagt att de inte vill åberopa vårdgarantin har satts upp i en särskild kö.

Nu tar andra organisationer upp stafettpinnen och inrättar extra långa köer. Först ut är ICA som inrättar en omvänd snabbkassa, och i väntrummet hos vissa tandläkare kommer finnas kölappar där minst 30 minuters väntan per nummer garanteras. Många populära krogar kommer att inrätta krogköer där ingen kommer in, och på Systembolaget inrättas en kö som tar en månad för dem som dricker för mycket. A-kassorna och Försäkringskassan har redan obligatoriska köer med obegränsad väntetid så där finns inget, eller litet, behov av köförlängning.

- Hos polisen har vi alltid bjudit på extra långa väntetider, för att säkra oss om att preskriptionstiderna gått ut innan vi avskriver fallen, säger Mauritz Ekenrot, en av polisens skickligaste handnedläggare.


Organets novemberflicka är en pojkflicka

Brodström091106
Förre justitieministern Thomas Brodström är den stilige fotbollsgrabben med oklart kön.

- Jag gick i flätor och blommig kjol som ostyrig flicka, berättar Thomas, Organets novemberflicka. Det gav mig fria skrevrörelser på bollplanen. Då var jag flickscout och duschade med de andra tjejerna.

- Men tränaren gillade inte mina stringtrosor. Då bytte jag kön och blev kille ett tag. Men den där killgrejen gick åt helvete! Det blev tummen ner, om man säger så …  Det fattades ju en viktig lem.

Brodström berättar att dåvarande statsministern Göran Person krävde könsutjämning i regeringen.

- Då låg jag pyrt till som man, säger Brodström. Men efter ett nytt dramatiskt könsbyte, platsade jag i nya regeringen. I regeringskansliets damrum kramade jag Persson en gång. Och fick gensvar! Grovmulligheten hos Persson fick ett ansikte. Men då blev Anita Stren min fiende för livet.

Anita, den skandalomsusade före detta Systembolagschefen, blev sedan fru Persson efter en smygfilmad ormgrop med bland annat moderaternas Carl Pilt.

- Jag förnekar helt att Göran och jag någonsin har masturberat tillsammans i bastun på Harpsund, avslutar en sammanbiten Brodström till Organet.


Kommissarie Ekenrot nära att dö i vininfluensan

vinflaskor091105
Vanligt vin har visat sig vara dödligt farligt med alla sina kemiska ingredienser, färgämnen, potenshöjande medel och åldersförlängande substanser. Typiska symtom som den så kallade vininfluensan orsakar är yrsel, kaskadkräkningar och urinavgång.

Vininfluensans verkningar har fått aktien i GrängesSprit att rusa i höjden.

- Folk är livrädda för att drabbas av vindöden och man väljer nu vår trygga alkohol i stället, säger en glad Edda von Sybow, informationsdirektör på GrängesSprit. Vår produkt innehåller 96 procent alkohol samt två procent rent H2O.

Klockan är 8 på morgonen och den första tjänstedrinken märks knappt på den söta Edda.

Kommissarie Mauritz Ekenrot, ordförande i Polisens alkotestklubb, berättar att även gamla konstaplar vid provförsök blir utslagna efter andra eller tredje flaskan Tirnave.

- Jag har testkört själv, avslöjar den orädde kommissarien. Efter nära 3,5 flaskor vin inträdde hjärtklappning, sädesavgång och synfel. Under natten tillkom hög feber, kräkningar och hallucinationer. Gullan fick precis i gång hjärtat innan vi skulle till!

Ekenrot berättar att han och Gullan nu helt och hållet gått över till GrängesSprits produkter.


Ny robot kan jobba som receptionist

porrbil091104
Ett laboratorium i emiratet Abu Dhabi har tagit fram världens första arabisktalande robot som efter massproduktion skulle kunna få jobb i shoppingcentrum. Den lyckade prototypen har nu fått KTH i Stockholm att arbeta på en uppföljare där roboten lär sig svenska och utför sexuella tjänster, som ett sätt att kringgå sexköpslagen. Den så kallade cyberhoran beräknas kunna dra in mer pengar till högskolan än de sinande offentliga anslagen som normalt bekostar driften. Som en extra finess kan kunden få porrsurfa på nätet i den inbyggda styrdatorn samtidigt som sexualakten sker.

"Jag har själv provat underredet, som redan är färdigkonstruerat", säger Mauritz Ekenrot som är hedersdoktor på institutionen för cyberkoppleri. "Ingen risk för vare sig sjukdomar eller graviditet förutsatt att den desinficeras ordentligt mellan kunderna."

På Stockholms Universitets humanistiska fakultet medger man en viss avundsjuka, men uppger också att arbete pågår med att träna upp en kurator som ska kunna utföra tjänsterna minst lika bra.


091103
Redaktionen håller idag stängt på grund av svårartad gasinkontinens. Vi återkommer i morgon.

bordsplaceringFråga om bordsplacering

091102
Jag har en fundering kring den nya tidens par och då specifikt tvekönade par. Hur ska man göra vid bröllop och middagar när vissa par är  tvekönade. Kan man placera paren som man hade gjort ”vanliga” par? Hur blir det vid bröllop om föräldrarna till den ena parten är tvekönade?

Svar: Tack för att du tar upp ett väldigt vanligt problem, som kan orsaka mycket huvudbry hos värdfolket.

Din fråga: Tvekönade män är ofta män även i en parrelation, inte en man och en hustru, liksom tvekönade kvinnor ofta är två eller flera kvinnor, inte en fru och en make. De placeras som män och kvinnor oavsett sexuell läggning. Det är ingen skillnad på detta, även om paren har tvekönade förhållanden. Vanligen utövas inte sexualumgänge vid middagen, men om så är fallet bör varje gäst kunna para sig obehindrat med sin bordsgranne, oavsett kön.


skriv gärna en kommentar i vår gästbok
läs mer i arkivet

 

 


Börja varje dag med
 ORGANET.se
satir, humor eller rent vansinne?


svennes videoknäck


 gamemagz


Organet öppnar ny eskortservice


Vi har startat en ny tjänst och anställt överviktiga män med högt blodtryck och hudeksem som vill verka i en glamorös värld. Organets pålitliga äldre man kör Ditt barn till dagis, diskar perfekt och utför kroppsmassage på hela familjen på Dina villkor. Organets eskortservice är ett alternativ till den brottsliga handeln med rumänskor och unga öststatskvinnor. Fjärran från det slippriga koppleriet för Dig som tröttnat på vackra kvinnor.

Skatteavdrag för kroppsnära tjänster gäller.
Vid intresse svar till Organets Koppleriredaktör


Ilmos annons


hotlinks.se

hus

annonsplats


annonsplats


annonsplats