kontaktinfo: webmaster@organet.se
Startsida Trendspaning Sport Kultur & Nöje Sex & Samlevnad Debatt Ledare
Hälsa & Skönhet Vett & Etikett Vetenskap Insändare Horoskop Jobbannonser Arkiv & Länkar

Trendspaning

Svenska Hollywoodfruar förargar

grävskopa090922
Hollywoodfrun svenska Anna-Kajsa Anka, som är gift med tjejtjusaren Karl Anka, har upprört svenska feminister genom att rutinartat ge maken en frukostavsugning. En av landets namnkunnigaste feminister, kommissarie Mauritz Ekenrot på rikspolisens sedlighetsrotel, uttrycker sin avsky över fenomenet genom att matvägra frukost.

- Jag kommer inte att äta ens en grogg till frukost om inte frugan släpper till innan jag påbörjar dagens batongövergrepp, säger den annars så artige konstapeln. Kan den där slampiga seriefiguren snaska kotte till frukost, så ska förbanne mig jag också ha mig åtminstone ett morgonskjut av kärringen.

Kommissarien tycker också att det är synd om svenska kvinnor som gifter sig med snygga män som snabbt blir oattraktiva, börjar klä sig slafsigt och struntar i andra mäns behov.

- Men vi poliser ser förstås alltid stiliga ut i våra uniformer, ler kommissarien samtidigt som han råkar urinera under den knäkorta kjolen som ingår i polisdamernas uniform.


Fler ungdomar håller sig onyktra

kröken090826
Under flera år har Ungdomens Onykterhetsförbund, UOF, tappat medlemmar men nu verkar trenden ha vänt. Medlemmen Anders Segelström är 16 år och tycker att han har mycket roligare när han är snorfull.

För fyra år sedan var de nyktra ungdomarna betydligt fler än idag, socialtjänstemännen satt och rullade tummarna och uppfostringsanstalterna hade lagts ner i brist på odågor. Nu visar medlemskurvan uppåt igen och kommunaltjänstemännen diskuterar återinförande av barnavårdsnämnder och skolaga.

- Nu är det en trend i Sverige att det är många fler niondeklassare som dricker alkohol än för tio år sedan, säger Gösta Hansson som jobbar som på UOF, och tillägger att de ungdomar som dricker alkohol också är duktiga på att dricka mycket mer än tidigare.

När man går med i UOF så svär man en onykterhetsed och Gösta Hansson tror att fler tar detta på allvar och faktiskt tittar djupare i flaskan.

Hela det svenska vårdkomplexet, som sysselsätter hundratusentals människor i många led, kan äntligen dra en lättnadens suck när återväxten förefaller säkrad och nya fyllskallar nu strömmar till.


Sms-lån är ute, nu kommer telepatiska låntelepatiskt lån

081130
Sms-lånen är alldeles för krångliga. Låntagarna förstår inte räntesatser och kronofogdarna har svårt att ruinera låntagarna fullständigt. Därför har låneinstituten i samarbete med Svenska Mediuminstitutet tagit fram så kallade telepatiska lån. Pengarna överförs till låntagarens bankkonto redan när denne tänker att "nu skulle det vara juste med lite deg". Mediet uppsnappar tankarna och en godtycklig fyrsiffrig räntesats sätts. En telepatisk signatur måste naturligtvis till för att det hela skall vara lagligt, men även denna kommer mediet att kunna förmedla.

Systemet väntas att skapa en fördubbling av antalet kronofogdar, advokater, konsumentombudsmän, ekonomireportrar, prostituerade, glädjegossar, servitriser och massor av andra jobb inom tjänstesektorn. Alliansen är mycket positiv till systemet som förväntas kunna sätta fart på Sveriges ekonomi.

- Det hära har länge varit ett krav ifrån vårat parti, säger Måna Pralin som menar att Allianspartiet bara hyllar en gammal oppositionsidé. Nu behöver jag inte andvända riksdagens obehagligt spårbara kontokort.


Äntligen stringblöjor inom äldrevården

080807stringblöja
Länge har våra åldringar på långvården önskat piffa upp sig lite och se chicka ut. Nu har de bönhörts av blöjtillverkaren Plumpers som i samarbete med landstingens uppköpsförvaltning tagit fram en läcker stringblöja. De dubbla tjocka blöjornas tid är förbi och som grädde på moset kommer bytena med automatik ske mer ofta.

-Nu måste personalen självklart byta blöjor varje timme, annars kommer det att straffa sig, säger landstingsuppköpsdirektören med eftertryck. Som det är nu får kunderna ligga för länge med samma orena blöja. Många tror felaktigt att det beror på att vi skurit ner till 0,74 personal per 100 kunder. Det har knorrats en del, men sådant kommer det inte att finnas tid till nu när blöjan blir full i en handvändning.

En kund, som hellre vill kalla sig vårdtagare enligt den gamla ålderdomliga jargongen, har haft svårt att få gehör för att få bli torr:

-Jag har ringt till landstingets helpdesk för att bli bytt på en hel månad, men där svarar bara en automatisk röst att det finns blöjreklam på deras hemsida, säger vårdkunden uppgivet.

Landstingscentralen avfärdar dock kritiken som förlegad och ovisionär.


tjejtoa

Dam-anpassade dass

080801
Moderna kvinnor med päronstjärt och ridbyxlår har länge klagat över de dåligt anpassade naturdassen. Nu har Järfälla kommun som föregångare byggt ett utmärkt designat dass på Järvafältet.

Med en bred bas och avsmalnande topp kan nu damerna bekvämt lätta sig vid skogspromenader. I ett senare skede planeras en manlig variant för kroppsbyggare med bred topp och avsmalnande bas. Här behövs dock kraftig förankring i marken, så byggnaden inte riskerar välta i höststormarna.

-Äntligen slipper vi smyga i snåren och kan njuta av besöken i ergonomiskt stjärtriktiga lusthus, säger en bredhöftad orientererska som springer förbi dasset när Organet tar bilden.

Hennes muskulösa herrsällskap ser mindre road ut och tillägger surt att han har fått stå på händer när han använt avträdet, med ohygieniskt resultat.

Organet kommer naturligtvis följa upp med artiklar om kommunen även tar steget att bygga herrvarianten.


burka

Så här tjusiga ska vi se ut på beachen i sommar
Organet avslöjar sommarens badmode
080417
Inspirerade av mode från mellanöstern visar nu de stora modehusen i Paris och Milano hur våra baddräkter ska se ut i sommar. Plagget blottar inte ens ögonen, så även dessa slipper utsättas för männens lystna blickar. Samtidigt ventilerar dräkten där det som bäst behövs.

En nackdel hos originalburkan är ju att män lätt kan gömma sig under tyget. Detta försvåras betydligt med denna mer västerländska variant. Blindhund ingår som accessoar.

burka
Män känns lätt igen på den kraftigare kroppsbyggnaden


080401
keyboardGlödlampan, kärnkraftverk och symaskinen sabbar vårt enkla liv. Vi måste sätta ner foten. Vansinnigt med alla knappar. Jag är inte teknikfientlig, men det räcker med fempolig DIN, telex, disketter och rörpost. Stå upp alla ni svenska män och vägra påtvingad IT!

Sture Bengtsson, Fellingsbro